POLITIKA ZASEBNOSTI

Vaša zasebnost nam je zelo pomembna. Vašo zasebnost vzamemo resno, in to politiko zasebnosti smo naredili z namenom, da pokažemo našo storitveno obveznost do zasebnosti na spletu.


Uporaba te spletne strani, pomeni, da sprejemate našo Politiko Zasebnosti. Ankietki.com se zavezuje, da bo spoštoval uporabnikovo zasebnost preko interneta in mu je le ta zelo pomembna. Ta izjava o zasebnosti je zasnovana tako, da zagotavlja informacije o postopkih zasebnosti shranjenih podatkov, za uporabnike spletne strani: Ankietki.com

SHRANJEVANJE PODATKOV

Ankietki.com lahko obiščete anonimno. Osebni podatki o vas se ne shranjujejo na tej spletni strani, le če to naredite prostovoljno.

PIŠKOTKI (COOKIES)

Na vsake toliko bomo uporabili nekatere lastnosti na vašem iskalniku, da bomo vašemu računalniku poslali piškotke. Piškotkov ne uporabljamo, da bi iz vašega računalnika pridobili podatke. Uporabljamo jih izključno za izboljšanje lastnih storitev, ki vam bodo omogočile boljšo uporabno izkušnjo na naši internetni strani. Svoj brsklanik lahko vključite na način da odbije vse piškotke ali da vas obvesti kdaj je piškotek poslan.

POVEZOVANJE S TRETJIMI OSEBAMI

Anketiki.com nudi povezave na druge spletne strani. Druge spletne strani imajo svoja pravila glede pridobivanja podatkov in zasebnosti. Ko zapustite stran Ankietki.com mi ne moremo nadzirati in ne nosimo nobene odgovornosti za pridobivanje podatkov in zasebnost drugih spletnih strani.

SPREMEMBA POLITIKE ZASEBNOSTI

Pravico imamo za spremembo izjave o zasebnosti. Prosimo vas, da redno pregledujete to izjavo o zasebnosti, da boste na tekočem s spremembami.

KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate kakšno vprašanje glede naših izjav o zasebnosti ali o načinu delovanja naše strani, nas prosim kontaktirajte na spodnji elektronski naslov: