WAAR JE OOK LEEFT

wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, jou mening telt. Van zodra je een consument bent, ben je ook in staat om aan betaalde enquetes mee te doen. Zij zorgen ervoor dat je je eigen mening kan geven, en op hetzelfde moment word je ook nog betaald voor wat je denkt.


ONLINE BETAALDE ENQUETE - INFORMATIE

Als je geïnteresseerd bent om je mening te delen over de laatste producten en diensten, dan is het deelnemen aan online betaalde enquetes een leuke manier om geld te verdienen in je vrije tijd.

Het is bewezen dat het invullen van online enquetes een leuke en legitieme manier is om geld te verdienen via het internet. Market research bedrijven hebben vragen waarop ze een antwoord willen, ze betalen jou voor de antwoorden en kunnen bijgevolg betere marketing beslissingen nemen omtrent hun diensten en producten. Je krijgt nieuwe producten te zien voor ze op de markt komen, of je kan je mening geven over hoe bestaande producten kunnen verbeterd worden en je wordt er ondertussen nog voor betaalde ook. Lang niet slecht voor een paar minuutjes van je tijd.

Er kan je gevraagd worden om een film trailer te beoordelen voor een nieuwe film, of welke panda kaas je het liefst eet of naar welk restaurant je meestal gaat, wat je je ook maar kan indenken. Van BBQ roosters tot medische vragen of wat je gegeten hebt de avond voordien.

Er zijn websites voor bepaalde leeftijdsgroepen, beroepen, hobby’s en interesses. De enquetes zijn meestal interessant en deze bedrijven vragen jou om mening over hoe ze hun producten kunnen vormen. Wanneer een bedrijf op zoek is naar de smaken en voorkeuren van consumenten dan nemen ze vaak een andere firma onder de arm die dan uitzoeken wat de koopgewoonten zijn aangaande producten en services die nuttig zijn voor de ondervraagde consument. Dit is dan wanneer de betaalde enquetes in beeld komen.

Betaalde enquetes zijn big business geworden. Waarom ze zo populair zijn? Ze maken het mogelijk voor de mensen om zichzelf te uiten en ondertussen worden ze betaalde voor wat ze denken. Dit fenomeen werd gevoed door de groei van het internet en omdat meedoen aan online enquetes meteen ook betekend dat van thuis uit werken gemakkelijker is dan ooit.

Online enquetes kenden een groeiende populariteit want ze zijn gemakkelijk voor zowel de deelnemer als het markt onderzoeks bedrijf. Meer en meer mensen schrijven zich in voor online betaalde enquetes want het is gemakkelijk, leuk en je krijgt een beloning in de vorm van geld. Dit is de ideale mogelijkheid voor studenten,huisvaders en –moeders, gepensionneerden of iedereen die iets extra wil verdienen. Het maakt niet uit waar je woont, wie je bent of wat je achtergrond is. Je mening telt van zodra je een consument bent en zodoende kan je ook meedoen aan betaalde enquetes. Iedereen is welkom en onthou, jou mening telt!

WAAR KAN JE ONLINE BETAALDE ENQUETES TERUGVINDEN?

Om te beginnen met geld verdienen met betaalde enquetes volg je de link en check je de lijst met online betaalde onderzoekssites en schrijf je in bij hen.
Je can toetreden tot deze sites en je mag er alle vertrouwen in hebben dat je betaalde zal worden met geld of dat je een andere beloning zal krijgen zonder verborgen voorwaarden en zonder ook maar 1 cent te moeten betalen. Al de sites op de lijst zijn het echt waard om je bij in te schrijven en hebben een zeer geode reputatie. We zetten alleen kwaliteitsvolle online marketing onderzoeks bedrijven die nooit kosten aanrekenen en international leden aanvaarden op de lijst.

  

AANBEVOLEN ENQUETES

Registreer gratis op TGM Panel Nederland en verdien geld voor elke enquête die je invult.

WAARDEVOLLE TIPS

Het Grootste problem dat nieuwe enquete deelnemers hebben is een tekort aan informative over de activiteit zelf. Hier kun je enkele tips terugvinden zodat je zoveel mogelijk beloningen krijgt als online enquete deelnemer. Volg deze goede tips om het onderste uit de kan te halen bij het invullen van online enquetes.

Waardevolle tips die je zullen helpen om meer te verdienen als online pannellid.
Ditz al je kansen verhogen om uitgenodigd te worden om enquetes in te vullen. Meer enquetes betekent ook meer mogelijkheden om geld te verdienen. Deelnemers registreren zich soms maar bij 1 of 2 markt onderzoek bedrijven, maar er zijn geen regels die zeggen dat je niet bij meerdere onderzoeksites mag registreeren. Dus waarom zou je er zelf een limiet op zetten?
Sommigen veronderstellen dat omdat ze het online registratieformulier hebben ingevuld, ze zowiezo al in de database enquete deelnemers zitten. Dit is zeker nog niet het geval. Vele marktonderzoeksbedrijven moeten het mail-adres van de mogelijke deelnemer verifiëren. Dit gebeurt door een mail met een hyperlink naar de mogelijke deelnemer te sturen. Op deze hyperlink klikken en zo je mail adres verifiëren is dus een zeer belangrijke laatste stap in het registratieproces.
Online enqueteuitnodigingen worden verstuurd via mail. Als een mail-account nooit bekeken wordt kan je niet verwachten om deel te nemen en geld te verdienen? Mail-accounts zouden minstens 2 keer per week moeten bekeken worden maar toch liefst dagelijks. Dit zorgt ervoor dat uitnogigingen worden ontvangen en niet vervallen zijn alvorens ze gelezen worden.
Consumenten onderzoeksbedrijven moeten zo veel mogelijk van je te weten komen zodat ze juiste en relevante enquetes kunnen doorsturen naar je. Om dit te doen vragen onderzoekssites of je profile enquetes wil invullen. Ondanks dat deze meestal niet betaalde enquetes zijn verhogen deze wel de kans om beter betaalde enquetes te krijgen. Dit toont ook je betrokkenheid dat je een serieuze enquete deelnmer bent. Ondanks het feit dat je “profile” één van de belangrijkste factoren is voor het sort en het aantal enquetes je zal ontvangen bestaat er niet zoiets als een “goed” of een “slecht” profiel. Iedereen verschilt van elkaar zodat iedereen ook een verschillend profile zal hebben. Het maakt niet uit of je single of getrouwd bent, of je een job hebt of thuisblijft bij de kinderen, met de auto of met de fiets rijd, gestopt met school of een universitair diploma, want ieders mening is waardevol voor de onderzoeksbedrijven en hun klanten.
Ook al denk je dat het slechts een kleine verandering is. Bedrijven die enquetes aanvragen verwachten dat ze juiste informative krijgen aangezien ze betalen voor het invullen van de enquete . Als ze je niet de juiste enquete kunnen doorsturen kunnen ze je ook niet betalen voor het invullen ervan. Dit is de reden waarom het noodzakelijk is om je profiel en gegevens up to date te houden.
Niet alleen verdien je geld door enquetes in te vullen, niet actieve leden worden ook regelmatig verwijderd uit de database. Dus zorg ervoor dat je niet teveel enquetes aan je laat voorbij gaan!
Als een enquete bedrijf en privacy beleid hebben staan op hun site, zal deze hoogstwaarschijnlijk vermelden dat contact informatie enkel gebruikt wordt om de betalingen door te sturen. De enquete antwoorden worden altijd anoniem gehouden. Als je valse contact informatie geeft bij registratie moet je geen correcte betaling verwachten.
Zorg ervoor dat al je spam filters uitgezet zijn voor dit account. Vaak worden enquetes als spam gezien en je zal dan nooit weten dat er iemand je uitgenodigd heeft. Zorg goed voor je mail adres en verlies het nooit! Bescherm het, want als je je mail adres verliest heb je een groot probleem... Je mail adres is zeer belangrijk en je mag deze nooit vergeten.
Verhoog je kans op beloningen door je vrienden uit te nodigen. Veel sites hebben een beloningsprogramma hiervoor dus nodig zoveel mogelijk vrienden uit om hen ook te laten aansluiten. Hoe meer mensen je kan laten aansluiten, hoe meer inkomen het voor jou kan opbrengen.
Geef correcte en eerlijk antwoord wanneer daarom gevraagd word. Doe je niet voor als een 24 jarige vrouw als je eigenlijk een 35 jarige man bent. Deze bedrijven hebben de nodige filters en hebben het direct door als dit gebeurt.
Wanneer een enquete een leeg opmerkingsvak bevat waarin men vraagt naar je mening, geef deze dan zo gedetailleerd mogelijk. Het resultaat zou kunnen zijn dat je wordt gezien als een “hoge kwaliteits deelnemer” wat ervoor kan zorgen dat je veel meer enquetes toegestuurd krijgt.
...waarvoor je punten, cadeaubons of lotterijtickets krijgt, vuld deze zeker ook in! Deze worden door verschillende bedrijven vaak gebruikt als schifting. Door deze in te vullen toon je dat het je ook echt serieus meent om mee te doen en daardoor verhoog je ook je kansen om veel meer enquetes toegestuurd te krijgen.
...die zeggen je te zullen betalen om enquetes in te vullen maar die je om “lidgeld” vragen vooraleer je geld kan verdienen. Er is geen enkele reden dat je zou moeten betalen om lid te worden en veel van deze aanbiedingen zijn pure oplichterij.
Mensen kunnen beginner enkele uren tot enkele dagen na het inschrijven. Hou er wel rekening mee dat veel bedrijven slechts enkele enquetes per maand sturen, dus het kan wel enkele weken duren vooraleer je echt veel enquetes toegestuurd krijgt.
...jullie kunnen er misschien aan denken om bij een gespecialiseerd enquete pannel toe te treden. Er zijn veel online panels voor mensen die werken in de medische sector, technologiesector, en andere hooggeplaatste professionals en/of managers. Als je tot 1 van deze groepen behoort, zorg er dan zeker voor dat je je kan aansluiten bij zo’n pannels die op zoek zijn naar specialisten zoals jij. De beloning zijn meestal hoger omdat er minder mensen kunnen aan meedoen en omdat professionelen meer verwachten voor de tijd dat ze meewerken en meestal ook minder tijd hebben is een mogelijk reden om hogere beloningen te geven.
De meeste bedrijven betalen je uit via Paypal omdat dit volt en gemakkelijk gaat.

BIJKOMENDE AANBIEDINGEN

ySense
PrizeRebel
GreenPanthera