Η ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

μετράει, δεν έχει σημασία πού ζείτε, ποιος είσαι ή ποια ειναι η ζωή σας. Εάν είστε καταναλωτής, έχετε το δικαίωμα να κάνετε τις πληρωμένες έρευνες. Θα σας επιτρέψει να εκφράsete τον εαυτό σας και την ίδια στιγμή να πληρώνεστε για την γνώμη σας.


ONLINE ΑΜΕΙΒΌΜΕΝΟΣ ΈΡΕΥΝΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Αν σας ενδιαφέρει να μοιράζεστε τις απόψεις σας σχετικά με τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες, και στη συνέχεια, να λαμβάνετε πληρωμες για τις online έρευνες που θα εχετε λαβει μέρος, τότε μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κερδίζετε μετρητά στον ελεύθερο χρόνο σας.

Λαμβάνοντας μέρος στις online έρευνες, έχει αποδειχθεί ότι είναι μια συναρπαστική εμπειρία κι ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίζετε χρήματα αμέσως. ΟΙ Εταιρείες έρευνας αγοράς έχουν ερωτήματα που θέλουν απάντηση, και θα σας πληρώνουν για να απαντήσετε στα ερωτήματά τους και κατά συνέπεια είναι σε θέση να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις μάρκετινγκ σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Θα παίρνετε και θα βλέπετε, τα νέα προϊόντα πριν βγουν και θα λέτε την γνώμη σας σχετικά με το πώς να κάνουν τα υπάρχοντα προϊόντα καλύτερα και θα πληρώνεστε για να το πράξουν. Δεν είναι κι άσχημο, για λίγα λεπτά από το χρόνο σας.

Μπορεί να σας ζητηθεί να δειτε το τρέιλερ μιας ταινίας και να προτείνετε αλλαγές, η τι είδους φυστικοβούτυρο σας αρέσει, σε ποια εστιατόρια πηγαίνετε συχνά η ποιο μπάρμπεκιου γκριλ χρησιμοποιείτε, η ιατρικά θέματα η ποιές συσκευές χρησιμοποιείτε, τι φάγατε για δείπνο χθες το βράδυ.

Υπάρχουν ιστοσελίδες για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, επαγγέλματα, χόμπι και ενδιαφέροντα. Οι έρευνες είναι γενικά πολύ ενδιαφέρουσες και αυτές οι εταιρείες ψάχνουν την γνώμη σας σχετικά με το πώς να διαμορφώσουν τα προϊόντα τους. Όταν μια εταιρεία ψάχνει την κατεύθυνση σχετικά με τα γούστα και τις προτιμήσεις των καταναλωτών που συχνά συμπληρώνεται με μια δευτερεύουσα επιχείρηση που επιδιώκει να μετρήσει τις αγοραστικές τους συνήθειες και απόψεις σχετικά με τα προϊόντα τις υπηρεσίες χρήσιμες για τον καταναλωτή που συμμετείχε στην έρευνα.

ΟΙ αμειβόμενος έρευνες έχουν γίνει μεγάλη επιχείρηση. Γιατί είναι τόσο δημοφιλής; Επιτρέπουν στους ανθρώπους να εκφράσουν τον εαυτό τους και την ίδια στιγμή να πληρώνονται για το τι σκέφτονται. Αυτό το φαινόμενο έχει τραφεί από την ανάπτυξη του Διαδικτύου και επειδή η συμμετοχή σε online έρευνες, σημαίνει ότι η εργασία στο σπίτι έχει γίνει ευκολότερη από ποτέ.

Οι online έρευνες έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλής, επειδή είναι βολικό για τον συμμετέχοντα, καθώς και για την εταιρεία έρευνας αγοράς. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν στις online έρευνες, επειδή είναι εύκολο, διασκεδαστικό και η πληρωμή στο τέλος του μήνα είναι ικανοποιητική. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία, για τους φοιτητές, μαμάδες ή μπαμπάδες, ηλικιωμένους, ή όσους θέλουν να κερδίσουν ένα επιπλέον εισόδημα. Δεν έχει σημασία πού ζείτε η ποιος είστε. Εάν είστε καταναλωτής, η γνώμη σας μετράει.. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Θυμηθείτε: Η Γνώμη σας μετράει!!

ΠΟΎ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ONLINE ΈΡΕΥΝΕΣ;

Για να αρχίσετε να κερδίζετε από τις πληρωμένες έρευνες, μεταβείτε στο τμήμα Πληρωμένεσ Έρευνεσ - Εγγραφέσ και ελέγξτε τη λίστα των online πληρωμένων ερευνών.
Μπορείτε να ενταχθείτε στα προγράμματα που υπάρχουν και να είστε σίγουροι ότι θα πληρωθείτε σε μετρητά ή με τη μορφή άλλης ανταμοιβής χωρίς κρυφούς όρους και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν με 1 λεπτο τού ευρώ. Όλες οι εταιρείες που είναι εισηγμένες υπάρχουν πραγματικά κι να έχουν καλή φήμη. Έχουμε μόνο ποιοτικό κατάλογο εταιριών που ποτέ δεν χρεώνουν τέλη και δέχονται μέλη διεθνώς.

  

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΕΣ ΠΆΝΕΛ

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο TGM Panel Greece και άρχισε να κερδίζεις μετρητά για κάθε έρευνα που ολοκληρώνεις.

ΠΟΛΎΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η μεγαλύτερη πτώση που αντιμετωπίζουν οι νέες εταιρίες ερευνών, είναι η έλλειψη γνώσης τής ίδιας τής δραστηριότητάς τους. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να καρπωθείτε τα οφέλη αυτών τών εταιριών. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές...

ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - πού θα σας βοηθήσουν να καρπωθείτε όλα τα οφέλη, τού να είσαστε μέλος στις online έρευνες..
Αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητές να σάς καλούν πιο συχνά για να συμμετέχετε στίς online έρευνές τους. Περισσότερες έρευνες, σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για κέρδος.. Δεν υπάρχουν κανόνες που να αναφέρουν ότι δεν μπορεί κανείς να εγγραφεί σε περισσότερες από μία εταιρία online ερευνών. Τότε γιατί να περιορίσετε τον εαυτό σας;
Μερικοί άνθρωποι υποθέτουν ότι μόνο και μόνο επειδή έχουν συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής σε μια εταιρεία έρευνας, ότι αποτελούν μέρος της βάσης δεδομένων μελών της. Αυτό είναι αναληθές. Πολλές εταιρείες έρευνας αγοράς απαιτούν από τους αιτούντες να πιστοποιήσουν τήν διεύθύνση τού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, κάνοντας κλικ σε ένα ειδικό λινκ υπερ-σύνδεσης που περιέχεται μέσα σε ένα e-mail, το οποίο αποστέλλονται από την εταιρεία έρευνας αγοράς, στο email τού αιτούντος. Κάνοντας κλικ σε αυτό το λινκ υπερ-σύνδεσης γίνεται η επαλήθευση του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ατόμου και είναι το τελικό στάδιο της διαδικασίας εγγραφής.
Οι online προσκλήσεις ερευνών αποστέλλονται μέσω e-mail. Εάν ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν τον ελέγχετε, πώς θα συμμετέχετε στις έρευνες και να κερδίσετε χρήματα; Το e-mail, απο το οποίο κανατε την εγγραφή σας, θα πρέπει να το ελέγχετε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα αλλά το καλύτερο ειναι, καθημερινά. Αυτό εξασφαλίζει ότι τις προσκλήσεις έρευνας πού λάβατε, τίς είδατε κι ότι δεν έχουν λήξει...
Οι εταιρείες έρευνας καταναλωτών, πρέπει να μάθουν περισσότερα για εσάς, έτσι ώστε να μπορούν να σας ταιριάζουν με τις κατάλληλες έρευνες. Για να το κάνουν αυτό, πολλές από τις εταιρίες, σας ζητάνε να συμπληρώσετε ενα προφίλ. Ακόμα κι αν αυτη η διαδικασια, συνήθως δεν πληρώνεται, όμως θ' αυξήσει τις πιθανότητές σας να λάβετε μέρος στις περισσότερες έρευνες. Αυτό δείχνει επίσης την δέσμευσή σας ότι είσαστε σοβαρός ερευνητής. Ενώ το "προφίλ" σας είναι ένας απ τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα καθορίσουν το είδος και τον αριθμό των προσκλήσεων έρευνών που λαμβάνετε, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένα «καλό» ή «κακό» προφίλ. Κάθε άτομο έχει απλά, διαφορετικό προφίλ, όπως όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο είναι λίγο διαφορετικοί. Δεν έχει σημασία αν είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος, έχεις μια δουλειά ή μένεις στο σπίτι με τα παιδιά, οδηγείς αυτοκίνητο ή ποδήλατο, δεν πηγες σε υψηλές τάξεις στο σχολείο ή έχεις πτυχίο, επειδή απόψεις του καθενός είναι πολύτιμες στην έρευνα αγοράς πού κάνουν οι εταιρείες και οι πελάτες που τίς προσλαμβάνουν.
Ακόμα κι αν νομίζετε ότι είναι μόνο μια μικρή αλλαγή. Οι εταιρείες που παρέχουν τις πληρωμένες έρευνες έχουν ένα επίπεδο εμπιστοσύνης, εάν πρόκειται να σας πληρώσουν για την ολοκλήρωση κάποιας έρευνας. Εάν δεν είστε ένας καλός ερευνητής, δεν θα σάς πληρώσει για τις πληροφορίες σας. Αυτός είναι ο λόγος για τη διατήρηση του προφίλ και τις πληροφορίες σας, κατι το οποίο είναι επιτακτική ανάγκη στον κόσμο τών πληρωμένων ερευνών.
Δεν είναι μόνο, ότι το να ολοκληρώνεις τις έρευνες μπορείς να κερδίζεις χρήματα, αλλά όσοι ειναι ανενεργή μέλη, συχνά αφαιρούνται από τις βάσεις δεδομένων, οπότε μην διστάζετε να λαμβάνετε μέρος σε όσο πιό πολλές έρευνες..
Αν μια εταιρεία έρευνας έχει μια πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής στην ιστοσελίδα της, κατά πάσα πιθανότητα θα αναφέρω ότι οι πληροφορίες τών μελών της, χρησιμοποιούνται μόνο για να στέλνουν τις πληρωμές καθώς οι απαντησεις που δινει το καθε μελος στις ερωτησεις των ερευνών, ειναι ανώνυμες. Εάν δώσετε ψεύτικες πληροφορίες επικοινωνίας κατά την εγγραφή σας, μην περιμένετε να λάβετε οποιεσδήποτε πληρωμές.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει όλα τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για αυτόν το λογαριασμό, γιατι δεν θα λαμβάνετε τα email που θα σάς στέλνουν και ποτέ οι εταιρίες δεν θα γνωρίζουν καν ότι θέλατε να λάβετε μέρος. Φροντίστε την διεύθυνση e-mail σας να μην την ξεχάσετε, γιατι εαν δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας, τότε έχετε μεγάλο πρόβλημα, γιατι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι πολύ σημαντική και ποτέ να μην το ξεχάσετε αυτό.
Αυξήστε τα κέρδη σας, με το να προσκαλέσετε τους φίλους σας να κανουν εγγραφη, μεσο τού refferal link σας. Πολλές ετερίες έχουν τα δικά τους affiliate προγράμματα, γι 'αυτό μην διστάσετε να τους προσκαλέσετε. Όσους περισσότερους ανθρώπους καλέσετε να εγγραφούν, τόσο περισσότερο εισόδημα θα λαβετε..
Δώστε πλήρη δημογραφικά στοιχεία κατά την εγγραφή σας. Δεν ισχυρίζεσαι ότι είσαι 24 ετών γυναίκα, όταν είσαι πραγματικά, ένας 35χρονος άνδρας. Οι εταιρείες αυτές έχουν ειδικά φίλτρα και μπορούν να δούνε αυτές τις ανοησίες, απο το γραφείο τους, πχ. στην Ν. Υόρκη αμέσως.
Όταν σε ένα ερωτηματολόγιο αφήσετε ένα άδειο κουτί που ζητάει τη γνώμη σας σχετικά με κάτι, αυτο δεν ειναι καλό. Εάν όμως συμπληρώνετε όλα τα κουτάκια τών ερωτήσεων, μπορεί να θεωρηθείτε ως "υψηλής ποιότητας ερωτώμενος", το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες προσκλήσεις ερευνών στο μέλλον.
...που οδηγούν σε πόντουσ, κουπόνια ή σχέδια, συμπληρώστε τες! Αυτές συνήθως χρησιμοποιούνται συχνά ως προκριματικά τέστ από διαφορετικές εταιρείες. Με την ολοκλήρωση τους, θα δείξετε ότι είστε σοβαροί ερωτώμενοι κι ως εκ τούτου, θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να λαμβάνετε μέρος σε προσφορές με μετρητά.
...ετεριών ερευνών, οι οποίες ζητάνε πρώτα να πληρώσετε κάποιο ποσό εγγραφής πρίν ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα απο αυτές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που θα πρέπει να πληρώσετε για να λάβετε μέρος σε έρευνες και πολλές από αυτές τις προσφορές είναι απάτες.
Οπουδήποτε, από μερικές ώρες έως μερικές ημέρες μετά την εγγραφή τους. Αλλά να έχετε κατά νου ότι πολλές εταιρείες στέλνουν λίγες έρευνες κάθε μήνα. Οπότε, θα χρειαστούν λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσετε να λαμβάνετε πολλές προσκλήσεις ερευνών..
μπορεί να επιλεχθείτε να λάβετε μέρος σε καποια ειδική έρευνα Υπάρχουν έρευνες αποκλειστικά για τα άτομα που εργάζονται στον κλάδο της υγείας, στον τομέα της τεχνολογίας και στην κορυφαία βαθμίδα των επαγγελματιών και των στελεχών. Εάν ανήκετε σε μία από αυτές τις κατηγορίες, φροντίστε να αναζητήσετε τα πάνελ που επιδιώκουν, ειδικούς σαν εσάς. Τα ωφέλη σε αυτές τις έρευνες είναι συχνά υψηλότερα καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που ταιριάζει με αυτές, είναι περιορισμένος και οι επαγγελματίες αναμένουν καλύτερα κίνητρα για να λάβουν μέρος και να ξοδέψουν τον χρόνο τους, καθότι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος κι αυτος ειναι ένας λόγος για να δίνουν οι εταιρίες, μεγαλύτερα κίνητρα.
Ορισμένες εταιρείες έρευνας μπορεί να σάς πληρώνουν μέσω PayPal

ΠΡΌΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΈΣ

ySense
PrizeRebel