SINUN MIELIPITEELLÄSI

on arvoa, jonka voit myydä eri tavalla. Pääasiassa käytettävissäsi on paperi- tai puhelinkyselyjä. Näkemyksesi esittämiseksi voit myös osallistua kohderyhmäkeskusteluihin. Kuitenkin sen lisäksi on olemassa vielä verkkopohjaisia kiertokyselyjä, jotka toimivat parhaiten mielipiteiden ilmaisussa.


MAKSULLISET VERKKOKYSELYT - YLEISTÄ

Mikäli olet kiinnostunut uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin liittyvien mielipiteidesi jakamisesta, voivat palkkiolliset verkkopohjaiset kiertokyselyt muodostaa mielenkiintoinen lisätulonlähteen. Kyselyihin voit vastata vapaa-aikanasi, oman kotisi rauhallisessa ympäristössä.

Se voi jopa käydä niin, että kotityö joutuu tuomaan mieleesi pääasiassa kiertokyselyjä, sillä... se on rehellinen ja laillinen elinkeinotapa. Mielipidetutkimuslaitokset suorittavat asiakkaidensa toimesta lukuisia tutkimuksia ja tarvitsevat vastauksia erityyppisiin kysymyksiin. Juuri näihin kysymyksiin voit toimittaa vastauksiasi ja saa siitä palkkiota. Sinun vastauksien avulla mielipidetutkimuslaitokset pystyvät auttamaan yrityksiä ottamaan oikeita markkinointipäätöksiä liittyen moneen tuotteeseen ja palveluun. Useat yritykset odottavat näkemystäsi, joten he saavat tutustua paremmin tarvittavaan tuotteidensa muokkaussuuntaan. Yrityksen hakiessa tämänhetkisiä kuluttajien makua ja suosiota koskevia tietoja, kääntyy se usein toisen yrityksen puoleen, jonka tehtävänä on tietyn tuotteen kohderyhmän mieltymysten selvittäminen. Verkkopohjaiset kiertokyselyt soveltuvat mainiosti tällaisiin tarkoituksiin.

Yleisesti ottaen, kiertokyselyiden täyttäminen on aika mielenkiintoista. Sinua voidaan pyytää antamaan arvio uuden elokuvan trailerista tai kysyä miten pidät maapähkinävoista, missä ravintoloissa käyt, millaista grilliä käytät, millaisia lääkkeitä ostat tai mitä olet syönyt viime illalla.

Saat mahdollisuuden nähdä uusia tuotteita ennen niiden markkinoinnin aloittamista sekä pääset ilmaisemaan mielipidettäsi sen mahdollisista parannustavoista - ja sinut palkataan siitä. Näin se lyhyesti sanoen toimii ja vaikuttaa aika houkuttelevalta. Mielipiteiden täyttämisestä tulee yhä suositumpi harrastus. Miten niin? Koska näin ihmiset pääsevät ilmaisemaan näkemystään ja suurentavat samalla tulojaan. Markkinatutkimusalan asiantuntijat katsovat ongelmaksi sen, että kiertokyselyihin tai muihin markkinatutkimuksiin osallistuvat ihmiset ajavat usein pelkästään taloudellista etuaan. Tätä ei välttämättä tarvitse huomioida, sillä todellisuudessa markkinatutkimusalalla on edelleen suuri verkkokyselyihin liittyvä ongelma, kun Internetin käyttö tutkimustarkoituksissa on useammassa Euroopan maassa edelleen paljon matalampi kuin Yhdysvalloissa.

Markkinatutkimusten tarve kehittyy dynaamisesti ja uusiin teknologioihin panostaminen on välttämätöntä. Tämä tulee tuottamaan hyötyä myös vastaajille. Verkkopohjaisten kiertokyselyiden määrä kasvaa Internetin suosion myötä ja samalla rahan ansaitseminen mukavassa kotiympäristössä on tullut entistä helpommaksi.

Verkkokyselyt ovat suositumpia ja mukavampia sekä osallistujien että tutkimuslaitosten näkökulmasta. Yhä enemmän ihmistä liittyy palkkiollisia kiertokyselyjä tarjoaviin kuluttajapaneeleihin, sillä niiden täyttäminen on helppoa ja mukavaa, entä palkkiot ovat innostavia (vaikka joskus ilmestyy jotain naurettavan matalia tarjouksia suhteessa arvokkaaseen vapaa-aikaamme, olemme kuitenkin vapaita ihmisiä eikä meidän tarvitse niihin kaikkiin suostua, vai?). Se on täydellinen harrastus opiskelijoille, lapsia kotona hoitaville äideille ja isille, eläkeläisille sekä kaikille lisäkäteistä tarvitseville ihmisille. Sillä ei ole merkitystä, missä asut, kuka olet ja mikä on ympäristösi. Mikäli toimit kuluttajana, sinun mielipide otetaan huomioon ja voit ilmaista sen palkkiollisten kiertokyselyiden avulla. Muista aina: Sinun mielipiteesi on arvokas!

MISTÄ KIERTOKYSELYJÄ HAETAAN

Ilmeisesti Tutkimuspaneelit -osiostamme.
Tai sitten kysymys ei ole nimenomaan kiertokyselyistä vaan verkkopohjaisten kuluttajapaneelien kokoelmasta. Niihin liittyessäsi kiertokyselyt löytävät sinut itsestään ;) Siellä voit tutustua myös kyselylomakkeiden täyttämisestä aiheutuviin etuihin ja rahalliseen korvaukseen.

  

SUOSITTAMAMME KULUTTAJAPANEELI

Rekisteröidy ilmaiseksi TGM Panel Finland ja tienaa rahaa jokaisesta loppuunviedystä kyselystä

TÄRKEÄT VINKIT

Suurin uusiin verkkovastaajiin liittyvä ongelma on liian vähäinen kiinnostus tiettyä aihetta kohtaan. Puuttuva tieto kuluttajapaneelien käyttötavasta ja tehokkaista täyttökeinoista estää kaikkien tarjoamiensa mahdollisuuksien hyödyntämisen.

Voit kuitenkin välttyä tältä, sillä näytämme sinulle mielellämme mitä on tehtävissä suuremman käyttäjämukavuuden ja taloudellisen edun varmistamiseksi. Alta löytyy lukuisia vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää täydellisesti verkkopohjaisten kuluttajapaneelien tarjoamia mahdollisuuksia. Lue kaikki huolellisesti - se on hyvin tärkeä mahdollisten tulojesi kannalta...

Vinkit - miten osallistua verkkotutkimuksiin (palkkiollisten verkkopohjaisten kyselylomakkeiden täyttäminen)
Näin mahdollisuus osallistua palkkiollisiin kiertokyselyihin suurenee. Enemmän kyselyjä tarkoittaa enemmän ansiomahdollisuuksia. Vastaajat rajoittuvat jostakin syystä yhteen tai kahteen tutkimuslaitokseen, vaikka tosiaan ei ole syytä rajoittaa itseään. Ei saa luopua vain sen perusteella, että paneeli ei ole käytettävissä omalla äidinkielellä, vaan esim. englanninkielisenä. Ihmiset usein suhtautuvat kuluttajapaneeleihin skeptisesti ja jäävät niihin rekisteröitymättä, sillä heidän mielestään kiertokyselyiden saaminen on aika epätodennäköistä. Se voi kyllä käydä näin, ettemme saa mitään kutsua joltakin paneelilta. Tavallisesti tällöin on kysymys maailmanlaajuisesti toimivista ja paremmin palkatuista palveluista verrattuna 'palkkiollisiin' kuluttajapaneeleihin.
Jotkut ihmiset olettavat, että täyttämällä rekisteröintilomake tutkimuslaitoksen sivustolta tullaan heti paneelin käyttäjäksi. Tämä valitettavasti ei ole totta. Monet laitokset vaativat hakijoiltaan sähköpostiosoitteen vahvistusta klikkaamalla vastaava lomakkeen kuittausviestiin sisältyvä linkki. Rekisteröinti toteutuu vasta kuittauksen jälkeen. Ota se huomioon, sillä useat vastaajat unohtavat siitä, vaikka se on elintärkeä asia.
Palkkiollisia kiertokyselyjä lähetetään vastaajille sähköpostitse. Ellet tarkista sähköpostitiliäsi, et saa tilaisuutta osallistua palkkiollisiin kiertokyselyihin. Suositellaan käymään sähköpostilla vähintään 2 kertaa viikossa tai parhaimmillaan päivittäin. Ainoastaan tällä tavalla et menetä yhtään kyselyä tai ylitä sen voimassaoloaikaa.
Tutkimuslaitosten on tutustuttava sinuun, joten ne voivat lähettää sinulle asianmukaisia kyselylomakkeita. Sen takia useammissa kuluttajapaneeleissa vaaditaan profiilikyselyiden täyttämistä. Vaikka tavallisesti niistä ei makseta palkkiota, voit niitä täyttämällä saada lisää kyselyitä, joista maksetaan palkkio sekä osoittaa mielenkiintoasi niitä kohtaan. Profiilisi on tässä suhteessa koko prosessin olennainen elementti. Muista myös, että ”hyvä” tai ”huono” profiili ei ole olemassa. Meillä kaikilla on erilaisia profiileja ja me eroamme toisistaan. Sillä ei ole merkitystä, oletko sinkku tai parisuhteessa, oletko töissä tai hoidat lapsia kotona, ajatko autolla vai kuljetko pyörällä, oletko valmistunut maisteriksi tai suorittanut peruskoulun oppimäärän - kaikki tämä on merkitsemätöntä, sillä mielipiteesi on tutkimuslaitoksille ja asiakkailleen arvokkain ansioluettelosi riippumatta.
Vaikka luulisit, ettei paljon ole muuttunut. Kyselylomakkeita lähettävillä yrityksillä on eräänlaisia profiilin ajanmukaisuuteen liittyviä vaatimuksia ja ne haluavat varmistaa, että olet oikea henkilö osallistumaan palkkiolliseen kyselyyn.
Täyttämällä kiertokyselyjä voit paitsi rahan ansaitsemista myös toimia paneelin aktiivisena jäsenenä. Passiivisia vastaajia tavallisesti poistetaan tietokannasta, joten älä jätä liikaa kyselylomakkeita täyttämättä.
Näitä tietoja käytetään ainoastaan palkkion maksamista varten. Mikäli annat vääriä tietoja, älä odota mitään suoritusta.
Seuraavaksi kytke kaikki sen roskapostisuodattimet pois päältä. Usein kiertokyselykutsuja katsotaan roskapostiksi, jolloin ne joutuvat poistettavaksi. Näin menetät kutsujen tarjoaman osallistumismahdollisuuden. Pyri säilyttämään luomasi sähköpostiosoitteen. Näin vältyt myös monelta ongelmalta ja säästät hermojasi. Oman sähköpostiosoitteen hallinta on yksi tärkeimmistä huomioon otettavista asioista.
Ystäviä kuluttajapaneeliin kutsuessasi mahdolliset voitot suurenevat. Useammilla paneeleilla on omia kumppaniohjelmia. Liity niihin, lähetä kutsuja tuttaville ja saa lisäpalkkaa. Tuttavasi voivat tehdä työtä myös sinun hyödyksesi.
Rekisteröinti- ja täyttöaikana syötä ehjät ja oikeat henkilötiedot. Mikäli olet 35-vuotias mies, älä teeskentele olevasi 24-vuotias nainen. Tutkimuspaneeleilla on omia suodattimia, joilla ne pystyvät havaitsemaan tämäntyyppisiä mielettömiä tietoja. Rehelliset ja läpikäydyt vastaukset kyselylomakkeen kysymyksiin ovat hyvin tärkeitä markkinakartoituksen yhdenmukaisuuden kannalta. Tutkimuslaitokset ja niiden asiakkaat tarvitsevat aitoja tietoja, joiden perusteella he tekevät paitsi sinun kaltaisia käyttäjiä myös muihin ihmisiin vaikuttavia päätöksiä.
Mikäli lomakkeessa on tyhjiä mielipiteesi kuvaamiseen tarkoitettuja teksti-ikkunoita, kirjoita niihin mahdollisimman paljon tietoja. Näin sinua katsotaan arvokkaaksi vastaajaksi, jonka tuloksena saat jatkossa enemmän kutsuja seuraaviin tutkimuksiin.
... jonka täyttämisestä vastaaja saa ainoastaan pisteitä, kuponkeja tai osallistumisoikeuden palkintojen arvontaan, täytä sekin. Näin sinua katsotaan antautuneeksi vastaajaksi ja mahdollisuus saada palkkiollisia kyselylomakkeita suurenee.
... jotka tarjoavat pääsyn verkkopaneeleihin jäsenmaksua vastaan. Ei ole syytä suorittaa mitään maksua kyselylomakkeiden täyttömahdollisuudesta, joten tavallisesti tällaiset sivut ovat huijausta.
... he saavat ensimmäisiä kyselylomakkeita jopa pari tunnin tai päivän sisällä rekisteröinnistä lukien. Muista kuitenkin, että monet yritykset lähettävät täytettäväksi ainoastaan pari lomaketta kuukaudessa, joten se voi kestää useampi viikko ennen kuin rupeat saamaan suuremman määrän kutsuja.
...voit päästä osallistumaan erikoiskyselyihin. Eräät kuluttajapaneelit etsivät terveydenhoidon ja teknologia-alan työntekijöitä sekä korkeatasoisia ammattilaisia ja johtajia. Mikäli olet tietyn alan ammattilainen, liity ehdottomasti kaltaisiasi asiantuntijoita etsivään palveluun. Tällaisista erikoiskyselyistä saadaan parempi palkkio suhteellisen pienen käytettävissä olevan vastaajamäärän vuoksi.
Jotkut tutkimuslaitokset maksavat sinulle PayPal:n kautta palkkiosuoritusten helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi.

TARJOUKSET JA BONUKSET

ySense
PrizeRebel