ONLINE ΠΆΝΕΛ ΕΡΕΥΝΏΝ

Λαμβάνοντας μέρος στις έρευνες φαίνεται να είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να κερδίζετε ένα επιπλέον εισόδημα. Γιατί οι εταιρείες είναι πρόθυμες να πληρώσουν για τις απόψεις σας; Επειδή πρέπει να ξέρουν, τι θέλουν οι καταναλωτές πολύ γρήγορα και επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι θα πρόσφεραν εθελοντικά τις πληροφορίες πού θέλουν οι εταιρείες.

Έλεγξε τα επόμενα sites πληρωμένων ερευνών και κάντε εγγραφή, για να αρχίσετε να κερδίζετε από τις πληρωμένες έρευνες. Μπορείτε να ενταχθείτε στα προγράμματα που αναφέρονται εδώ και να είστε σίγουροι ότι θα πληρώθείτε με μετρητά ή με τη μορφή μίας άλλης ανταμοιβής χωρίς κρυφούς όρους.. και χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε ούτε ένα λεπτό. Όλες οι εταιρείες που αναφέρονται εδώ, αξίζει πραγματικά να ενταχθείτε κι έχουν καλή φήμη. Έχουμε μόνο ποιοτικό κατάλογο εταιρειών πού ποτέ δεν χρεώνουν τέλη εγγραφής και αποδέχονται μέλη απ' όλες τις Χώρες (τις περισσότερες φορές..) Οπότε, κρατήστε το πορτοφόλι σας στην τσέπη και δείτε τήν λίστα μας, με όλες τίς νόμιμες εταιρείες ερευνών Να ελέγχετε τακτικά, καθότι θα ενημερώνουμε αυτή τήν σελίδα με την καλύτερη (διαθέσιμο για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο) λίστα εταιρειών ερευνών. Λάβετε μέρος σε όσες πιό πολλές έρευνες μπορείτε για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Καλή τύχη και καλή διασκέδαση!


Ψάχνετε για να κερδίσετε έξτρα μετρητά online; Κάντε τώρα εγγραφή στο ySense και αρχίστε να κερδίζετε χρήματα για τις online δραστηριότητές σας, συμπεριλαμβανομένων: πληρωμένες έρευνες, επισκέπτες ιστοσελίδων, κάνοντας online αγορές, συμετέχοντας σε δωρεάν προσφορές και πολλά άλλα.

ySense

Ψάχνετε για να κερδίσετε έξτρα μετρητά online; Κάντε τώρα εγγραφή στο ySense και αρχίστε να κερδίζετε χρήματα για τις online δραστηριότητές σας, συμπεριλαμβανομένων: πληρωμένες έρευνες, επισκέπτες ιστοσελίδων, κάνοντας online αγορές, συμετέχοντας σε δωρεάν προσφορές και πολλά άλλα. Όταν θε έχετε κερδίσει μέχρι 8 δολάρια, μπορείτε να το εξαργυρώσετε μέσω PayPal ή με κάποιον άλλο εναλλακτικό τρόπο πληρωμής-Χώρα. Για να ξεκλειδώσετε περισσότερες σχετικές έρευνες, θα πρέπει να συμπληρώσετε το προφίλ με τις έρευνές σας. Μην το ξεχάσετε αυτό διότι είναι πολύ σημαντικό, εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Καλή τύχη!

Εγγραφή
Κάνε δωρεάν εγγραφή στο TGM Panel Greece και άρχισε να κερδίζεις μετρητά για κάθε έρευνα που ολοκληρώνεις.

TGM Panel

Κάνε δωρεάν εγγραφή σήμερα και ξεκίνα να πληρώνεσαι για τη συμμετοχή σου στις online και mobile έρευνες που διεξάγουμε! Εμείς, στη TGM Panel, βοηθάμε μεγάλες εταιρείες να γνωρίζουν τη γνώμη του αγοραστικού κοινού τους. Μπορείς να συμμετέχεις τακτικά στις έρευνες αγοράς που τρέχουμε, να μαθαίνεις περισσότερα για τις εταιρείες που σου αρέσουν, και να πληρώνεσαι μετρητά για τη συμμετοχή σου, όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σου. Σχεδιάζουμε προσεκτικά τις έρευνές μας ώστε να είναι διασκεδαστικές και εύκολες στη συμπλήρωσή τους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι έρευνές μας θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην εξέλιξή σου ως καταναλωτής. Το μόνο που χρειάζεσαι για να συμμετέχεις σ’ αυτές τις έρευνες είναι να έχεις πρόσβαση σε συσκευή και στο διαδίκτυο!

Κάντε εγγραφή τώρα
Η γνώμη σας μετράει και συμφέρει: Με κάθε έρευνα καθορίζετε τις τάσεις του μέλλοντος και κερδίζετε μετρητά. Εγγραφείτε τώρα στη Marketagent.com

MARKETAGENT.COM

Η γνώμη σας μετράει και συμφέρει: Με κάθε έρευνα καθορίζετε τις τάσεις του μέλλοντος και κερδίζετε μετρητά. Κερδίστε χρήματα με κάθε έρευνα. Εγγραφείτε τώρα στη Marketagent.com. Για κάθε πλήρως συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο λαμβάνετε αποζημίωση δαπανών με μορφή πόντων που πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Το ύψος της αποζημίωσης δαπανών ποικίλλει ανά δημοσκόπηση και εξαρτάται από το είδος της δημοσκόπησης και το μέγεθος του ερωτηματολογίου. Φυσικά, η συμμετοχή σε κάθε δημοσκόπηση είναι προαιρετική και ποτέ υποχρεωτική.

Κάντε εγγραφή τώρα
Δήλωσε συμμετοχή στην Ομάδα Επί Πληρωμή Δημοσκοπήσεων Καταναλωτή του e-Research-Global.com και κέρδισε χρήματα. Τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις επι πληρωμή στο διαδίκτυο (διαδικτυακά ερωτηματολόγια), σε διαδικτυακές ομάδες εστίασης και σε δοκιμή νέων προϊόντων για χρήματα. Για μια ολοκληρωμένη δημοσκόπηση, θα πληρωθείς με χρήματα ως ανταμοιβή.

e-Research-Global

Δήλωσε συμμετοχή στην Ομάδα Επί Πληρωμή Δημοσκοπήσεων Καταναλωτή του e-Research-Global.com και κέρδισε χρήματα. Τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις επι πληρωμή στο διαδίκτυο (διαδικτυακά ερωτηματολόγια), σε διαδικτυακές ομάδες εστίασης και σε δοκιμή νέων προϊόντων για χρήματα. Για μια ολοκληρωμένη δημοσκόπηση, θα πληρωθείς με χρήματα ως ανταμοιβή. Το ποσό της μετρητής ανταμοιβής διαφέρει από δημοσκόπηση σε δημοσκόπηση ανάλογα με τον χρόνο και τη δυσκολία της διαδικτυακής επί πληρωμή δημοσκόπησης. Πληρώνουμε μέσω της Paypal.com. Αν δεν υφίσταται η PayPal.com στην χώρα σας, χρησιμοποιούμε την Payza.Com.

Εγγραφή
Το σύστημα PaidViewpoint τής TraitScoreSM, εφευρέθηκε για να εκτιμήσει την ειλικρίνεια και τη συνέπεια των συμμετεχόντων στην έρευνα γιά να δοθούν κίνητρα με αυτά τα χαρακτηριστικά.

PaidViewpoint.com

Το σύστημα PaidViewpoint τής TraitScoreSM, εφευρέθηκε για να εκτιμήσει την ειλικρίνεια και τη συνέπεια των συμμετεχόντων στην έρευνα γιά να δοθούν κίνητρα με αυτά τα χαρακτηριστικά. Εντός του εύρους τού αριθμού τών ερευνών επιτρέπουμε στα PV μέλη να απαντήσουν κάθε μήνα, προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες εισοδήματος στα μέλη με τα υψηλότερα Trait Score SM. Η έρευνα πληρωμή-με την έρευνα, είναι επίσης σε υψηλότερη βάση σε σχέση με το Trait Score SM σας. Η καταβολή τών μετρητών γίνεται μέσω τού PayPal λογαριασμού σας.

Κάντε εγγραφή τώρα
Στη MOBROG μπορείς να συμμετάσχεις ενεργά στην έρευνα αγοράς, να πεις τη γνώμη σου και να κερδίσεις χρήματα με τη συμμετοχή σου σε δημοσκοπήσεις.

MOBROG

Στη MOBROG μπορείς να συμμετάσχεις ενεργά στην έρευνα αγοράς, να πεις τη γνώμη σου και να κερδίσεις χρήματα με τη συμμετοχή σου σε δημοσκοπήσεις. Για τη συμμετοχή στις δημοσκοπήσεις λαμβάνεις μεταξύ 1 και 3€ για κάθε σύντομη δημοσκόπηση. Μέσω του online πάνελ σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να συμπληρώνεις άνετα ερωτήσεις δημοσκοπήσεων από τον υπολογιστή σου. Για το σκοπό αυτό στέλνουμε τακτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσκλήσεις για δημοσκοπήσεις με ερωτήσεις που μπορείς να τις συμπληρώνεις στο διαδίκτυο. Σου λέμε εκ των προτέρων πόσο θα διαρκέσει η συμμετοχή στη δημοσκόπηση και πόσα χρήματα πληρώνουμε γι΄ αυτήν. Φυσικά δεν υποχρεούσαι να συμμετάσχεις. Μπορείς κάθε φορά να επιλέγεις και να συμπληρώνεις τις ερωτήσεις της δημοσκόπησης, εάν ενδιαφέρεσαι κι εάν διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο.
Στους κατόχους έξυπνων τηλεφώνων (iPhone ή Android) προσφέρουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δημοσκοπήσεις μέσω του τηλεφώνου τους. Για το σκοπό αυτό κατεβάζεις απλώς την εφαρμογή MOBROG από το κατάστημα εφαρμογών της επιλογής σου και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις. Τις απαντήσεις στις δημοσκοπήσεις που κάνουμε μέσω κινητού τηλεφώνου, μπορείς απλώς να τις πληκτρολογείς στην οθόνη. Φυσικά σε πληρώνουμε για τη συμμετοχή σου στις δημοσκοπήσεις. Και οι δύο παραλλαγές συμμετοχής στις δημοσκοπήσεις επιτρέπουν να κάνεις γνωστή τη γνώμη σου στον κόσμο, συμβάλλοντας στη βελτίωση υπηρεσιών και φυσικά κερδίζοντας χρήματα. Η πληρωμή πραγματοποιείται άνετα και με ασφάλεια μέσω PayPal.

Κάντε τώρα Εγγραφή
Γίνετε μέλος της GreenPanthera.com και εξοικονομήστε χρήματα! Πάρτε μέρος σε έρευνες και λάβετε ανταμοιβές για τη γνώμη σας!

GreenPanthera

Γίνετε μέλος της GreenPanthera.com και εξοικονομήστε χρήματα! Πάρτε μέρος σε έρευνες και λάβετε ανταμοιβές για τη γνώμη σας! Κερδίστε μετρητά για έρευνες, ψώνια, προσφορές και πολλά άλλα. Λάβετε μετρητά στο λογαριασμό σας στo PayPal. Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και κερδίστε $5 μπόνους εγγραφής.

Κάντε τώρα Εγγραφή
Η PrizeRebel.com είναι το #1 μέρος για πληρωμένες δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο. Θέλουμε να σε βοηθήσουμε να βγάλεις χρήματα από το σπίτι και να πληρωθείς για τις απόψεις σου!

PrizeRebel

Η PrizeRebel.com είναι το #1 μέρος για πληρωμένες δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο. Θέλουμε να σε βοηθήσουμε να βγάλεις χρήματα από το σπίτι και να πληρωθείς για τις απόψεις σου! Από το 2007, είμαστε η πρώτη διαδικτυακή ιστοσελίδα δημοσκοπήσεων για έρευνα αγοράς. Με μια μεγάλη απογραφή δημοσκοπήσεων και γρήγορη επεξεργασία βραβείων, πληρώνουμε χιλιάδες δολάρια σε βραβεία μετρητών κάθε μέρα και αγωνιζόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία στα μέλη μας. Έχουμε συνεταιριστεί με πολλούς διαφημιστές και χορηγούς δημοσκοπήσεων για την έρευνα αγοράς που αναζητούν την γνώμη σας σε νέα προϊόντα ή θα θέλαν να γίνεις μέλος της ιστοσελίδας τους. Ως αντάλλαγμα για το χρόνο και την συμμετοχή σου θα λάβεις βαθμούς, που μπορείς να επικυρώσεις για δωτοκάρτες υψηλής μάρκας, διαδικτυακούς κωδικούς παιχνιδιών, αγορές από το Amazon.com και μετρητά PayPal!

Εγγραφή
Το Swagbucks.com είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα ανταμοιβών του διαδικτύου που σας δίνει δωρεάν δωροκάρτες και μετρητά για τα καθημερινά πράγματα που κάνετε ήδη διαδικτυακά. Κερδίστε πόντους όταν ψωνίζετε από τα αγαπημένα σας καταστήματα λιανικής πώλησης, παρακολουθείστε ψυχαγωγικά βίντεο, ψάξτε στο διαδίκτυο, απαντήστε σε έρευνες και βρείτε καταπληκτικές προσφορές.

swagbucks

Το Swagbucks.com είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα ανταμοιβών του διαδικτύου που σας δίνει δωρεάν δωροκάρτες και μετρητά για τα καθημερινά πράγματα που κάνετε ήδη διαδικτυακά. Κερδίστε πόντους όταν ψωνίζετε από τα αγαπημένα σας καταστήματα λιανικής πώλησης, παρακολουθείστε ψυχαγωγικά βίντεο, ψάξτε στο διαδίκτυο, απαντήστε σε έρευνες και βρείτε καταπληκτικές προσφορές. Εξαργυρώστε πόντους για δωροκάρτες στα αγαπημένα σας καταστήματα λιανικής, όπως το Amazon και το Walmart ή πάρτε πίσω μετρητά από τo Paypal. Η Swagbucks έχει ήδη καταβάλει πάνω από $350.000.000 σε μετρητά και δωρεάν δωροκάρτες. Βάλτε μετρητά πίσω στο πορτοφόλι σας. Εγγραφείτε δωρεάν σήμερα.

Κάντε εγγραφή τώρα
SayMore - Έχετε απόψεις και έχουμε ανταμοιβές. Ταιριάζει απόλυτα!

SayMore

Έχετε απόψεις και έχουμε ανταμοιβές. Ταιριάζει απόλυτα! Η γνώμη σας βοηθά στη διαμόρφωση των υπηρεσιών, των προϊόντων και των εταιρειών με τις οποίες αλληλεπιδράτε καθημερινά. Πιστεύουμε ότι αυτό αξίζει μια ανταμοιβή! Θα λαμβάνετε πόντους για κάθε έρευνα που συμπληρώνετε, και προστίθενται γρήγορα! Όταν είστε έτοιμος, εξαργυρώστε αυτούς τους πόντους για αρκετές ανταμοιβές. Είτε βαριέστε στο σπίτι είτε περιμένετε το λεωφορείο, θέλουμε να SayMore. Πάρτε τις ανταμοιβές σας εν κινήσει! Συμμετάσχετε από υπολογιστή, τάμπλετ, ή κινητό. Από εσάς εξαρτάται!

Κάντε τώρα Εγγραφή
Pawns.app - Αποκτήστε χρηματα μεσω διαδικτύου συμπληρωνοντας διάφορες έρευνες και κοινοποιώντας το διαδικτυό σας

Pawns.app

Αποκτήστε χρηματα μεσω διαδικτύου συμπληρωνοντας διάφορες έρευνες και κοινοποιώντας το διαδικτυό σας. To Pawns.app σας δίνει την ικανότητα να κερδίσετε χρήματα αμέσως. Το μόνο που χρειάζεται για να παράγετε εισόδημα είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό και να εγκαταστήσετε την εφραμογή μας. Τα κέρδη σας εξαρτώνται από το ποσό επισκεψιμότητας που μοιράζεστε, πόσες έρευνες ολοκληρώνετε αλλά και για πόσο χρόνο η εφαρμογή βρίσκεται σε λειτουργία στο δίκτυο Pawns.app. Όσο περισσότερο είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο, τόσο το μεγαλύτερο κέρδος!

Εγγραφή
Γίνετε μέλος του Voissy Panel για να ακούσετε τη φωνή σας και να επηρεάσετε τον κόσμο σας. Εγγραφείτε τώρα δωρεάν και κερδίστε 300 πόντους.

Voissy

Γίνετε μέλος του Voissy Panel για να ακούσετε τη φωνή σας και να επηρεάσετε τον κόσμο σας. Εγγραφείτε τώρα δωρεάν και κερδίστε 300 πόντους. Επειδή ο χρόνος και η γνώμη σας είναι πολύτιμα, θα ανταμείβεστε κάθε φορά που απαντάτε πλήρως σε μια έρευνα. Θα λαμβάνετε ανταμοιβές με τη μορφή πόντων. Μόλις συγκεντρώσετε αρκετούς πόντους, μπορείτε να τους μετατρέψετε σε μετρητά μέσω PayPal, δωροκάρτες Amazon και άλλες σπουδαίες ανταμοιβές. Όσο περισσότερο συμμετέχετε, τόσο περισσότερα κερδίζετε.

Εγγραφή
Το Answeo σχεδιάστηκε με τόσο ενστικτώδη τρόπο, που η συμπλήρωση ερευνών είναι σκέτη απόλαυση.

answeo

Η συμπλήρωση ερευνών είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλεις επιπλέον χρήματα, χωρίς να βγεις καν από το σπίτι. Έχεις ήδη βγει; Δεν πειράζει!Μαζί μας μπορείς να συμπληρώνεις έρευνες πάντα και παντού - αρκεί να έχεις μαζίσου το τάμπλετ, το λάπτοπ ή το κινητό σου. Μαζί μας μπορείςνα κάνεις ανάληψη από $5 και να χαρείς πιο γρήγορα τα χρήματα που έβγαλες!

Εγγραφή
OnlinePanel - Κερδίστε χρήματα συμπληρώνοντας έρευνες. Μεγάλη ποικιλία προσφορών για να αυξήσετε τα κέρδη σας, όλες άμεσα διαθέσιμες.

OnlinePanel

Είστε μέλος μιας λέσχης, που μοιράζεται καθημερινά τη γνώμη του σε διαδικτυακές έρευνες. Για κάθε συμμετοχή σας σε μία έρευνα θα σας πληρώσουμε αναλόγως. Κάθε ολοκληρωμένη δουλειά θα ανταμείβεται με χρήματα. Θα λαμβάνετε έως 4 US$ για κάθε ολοκληρωμένη έρευνα ή δουλειά. Η λέσχη ερευνών προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες και απαιτητικές δραστηριότητες στη γλώσσα σας, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για τις οποίες θα πληρωθείτε, όπως: ολοκλήρωση εργασιών, δοκιμή εφαρμογών, ανακάλυψη προσφορών και πολλά ακόμη. Κάθε ολοκληρωμένη δουλειά και προσφορά θα ανταμείβεται.
Μόλις φτάσετε το κατώτερο όριο χρηματικής ανταμοιβής, το οποίο είναι 10.000 πόντοι, ισοδύναμο με 10 US$ ή μετατρεπόμενο στο νόμισμα της χώρας σας, π.χ. Ευρώ, λαμβάνετε αυτόματα τη πληρωμή σας. Προκειμένου να λάβετε την πληρωμή σας χρειάζεστε έναν λογαριασμό PayPal.

Κάντε εγγραφή τώρα
Η σύντομη απάντηση είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε 20 spiderPoints για κάθε πλήρης Αξιολόγηση Web Site πού θα εκτελέσετε. Υπάρχουν, επίσης Τέστ, Δοκιμασίες, Έρευνες καθώς και άλλα είδη ερωτηματολογίων, που αξίζουν από 1-10 πόντους.

spiderMetrix

Η σύντομη απάντηση είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε 20 spiderPoints για κάθε πλήρης Αξιολόγηση Web Site πού θα εκτελέσετε. Υπάρχουν, επίσης Τέστ, Δοκιμασίες, Έρευνες καθώς και άλλα είδη ερωτηματολογίων, που αξίζουν από 1-10 πόντους. Κάποιες έρευνες έχουν ένα ειδικό βραβείο, όπου μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 100 πόντους. Αλλά όλα αυτά δέν συγκρίνονται, εάν σκεφτείτε τα spiderPoints πού μπορείτε να κερδίσετε, τη στιγμή που θα «αναπτύσεστε» σε μεγαλύτερο επίπεδο Spider παίκτη.

Κάντε τώρα Εγγραφή
Το Talk Online Panel είναι μία πλατφόρμα στην οποία τα μέλη προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε έρευνες για διάφορα θέματα, από τις καθημερινές συνήθειες και τις οικονομικές επιλογές τους έως κοινωνικά ζητήματα  και αγοραστικές προτιμήσεις. Κάθε ολοκληρωμένη έρευνα ανταμείβεται με ένα αριθμό πόντων, ο οποίος εξαρτάται συνήθως από την έκταση και την πολυπλοκότητα του ερωτηματολογίου: οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν στη συνέχεια σε μετρητά, κουπόνια -ηλεκτρονικά και μη- σε συνεργαζόμενα καταστήματα, συνδρομές σε περιοδικά ή φιλανθρωπικές δωρεές.

Talk Online Panel

Το Talk Online Panel είναι μία πλατφόρμα στην οποία τα μέλη προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε έρευνες για διάφορα θέματα, από τις καθημερινές συνήθειες και τις οικονομικές επιλογές τους έως κοινωνικά ζητήματα και αγοραστικές προτιμήσεις. Οι έρευνες μπορεί να μας έχουν ανατεθεί από μέσα ενημέρωσης, ερευνητικούς φορείς ή διαφημιστικά τμήματα εταιριών - και ανάλογα με το ερωτηματολόγιο, μπορεί να απευθύνονται είτε στο γενικό πληθυσμό, είτε σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα-στόχο. Κάθε ολοκληρωμένη έρευνα ανταμείβεται με ένα αριθμό πόντων, ο οποίος εξαρτάται συνήθως από την έκταση και την πολυπλοκότητα του ερωτηματολογίου: οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν στη συνέχεια σε μετρητά, κουπόνια -ηλεκτρονικά και μη- σε συνεργαζόμενα καταστήματα, συνδρομές σε περιοδικά ή φιλανθρωπικές δωρεές.

Εγγραφή
Οι Πολύτιμες Γνώμες είναι ένα πάνελ έρευνας αγοράς που ειδικεύεται σε online έρευνες επί πληρωμή και αποτελεί ιδιοκτησία της Research Now, η οποία κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην έρευνα ψηφιακών πάνελ. Τα μέλη μας έχουν επιλέξει να συμμετέχουν στο πάνελ, να λαμβάνουν μέρος σε έρευνες και να κερδίζουν πίστωση που μπορούν να ανταλλάξουν με κουπόνια από κορυφαίες φίρμες, όταν προσεγγίσουν το όριο των €10.

Πολύτιμες Γνώμες

Οι Πολύτιμες Γνώμες είναι ένα πάνελ έρευνας αγοράς που ειδικεύεται σε online έρευνες επί πληρωμή και αποτελεί ιδιοκτησία της Research Now, η οποία κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην έρευνα ψηφιακών πάνελ. Τα μέλη μας έχουν επιλέξει να συμμετέχουν στο πάνελ, να λαμβάνουν μέρος σε έρευνες και να κερδίζουν πίστωση που μπορούν να ανταλλάξουν με κουπόνια από κορυφαίες φίρμες, όταν προσεγγίσουν το όριο των €10.
Μόλις γίνετε μέλη στις Πολύτιμες Γνώμες, θα προσκληθείτε να συμπληρώσετε online έρευνες. Αυτές οι έρευνες θα σας αποσταλούν μέσω e-mail. Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο της έρευνας στο e-mail, μεταβαίνετε στην online έρευνα, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τις απαντήσεις σας. Αυτές οι έρευνες πληρώνονται συνήθως με έως €5, αν και μερικές φορές θα σας στέλνουμε σύντομες έρευνες που μας βοηθούν να σας γνωρίσουμε καλύτερα και είναι, ως εκ τούτου, χωρίς πληρωμή. Ωστόσο, μας επιτρέπουν να διατηρούμε το προφίλ σας ενημερωμένο, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να σας στέλνουμε έρευνες σχετικές με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σας.

Λάβετε μέρος τώρα
Η Toluna είναι η ταχύτερα παγκόσμια αναπτυσσόμενη δημοσκόπηση και κοινότητα γνώμης. Τα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν online ψηφοφορίες και θέματα γνώμης, μπορούν να δημοσιεύουν τις απόψεις τους σε ένα υπάρχον θέμα και μπορούν να συμμετέχουν σε online έρευνες. Η ολοκλήρωση των online ερευνών αμείβονται με πόντους και εισιτήρια πληρωμών.

Toluna

Η Toluna είναι η ταχύτερα παγκόσμια αναπτυσσόμενη δημοσκόπηση και κοινότητα γνώμης. Τα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν online ψηφοφορίες και θέματα γνώμης, μπορούν να δημοσιεύουν τις απόψεις τους σε ένα υπάρχον θέμα και μπορούν να συμμετέχουν σε online έρευνες. Η ολοκλήρωση των online ερευνών αμείβονται με πόντους και εισιτήρια πληρωμών. Η Toluna προσφέρει στα μέλη της μια ευρεία ποικιλία των προϊόντων που μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν και να συμμετέχουν σε μηνιαίες κληρώσεις.

Κάντε τώρα Εγγραφή
Από το ξεκίνημά της το 2000, η κοινότητα SurveySavvy έχει αυξηθεί σε πάνω από 3 εκατομμύρια άτομα σε 190 χώρες, όπου κερδίζουν χρήματα από την συμμετοχή τους στίς διαδικτυακές έρευνές μας.

SurveySavvy

Από το ξεκίνημά της το 2000, η κοινότητα SurveySavvy έχει αυξηθεί σε πάνω από 3 εκατομμύρια άτομα σε 190 χώρες, όπου κερδίζουν χρήματα από την συμμετοχή τους στίς διαδικτυακές έρευνές μας. Η Survey Savvy έχει πληρώσει τα περισσότερα χρήματα για τα μέλη μας από οποιαδήποτε άλλη online εταιρεία έρευνας αγοράς (πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά). Δεν είστε μέλος SurveySavvy; Κάντε εγγραφή τώρα...

Κάντε εγγραφή τώρα
Το Brand Institute είναι μια εταιρεία έρευνας αγοράς που ειδικεύεται στην φαρμακευτική έρευνα και στις καταναλωτικές αγορές. Οι καταναλωτές με διάφορα δημογραφικά στοιχεία, οι γιατροί από άλλες ειδικότητες του ιατρικού τομέα είναι ευπρόσδεκτοι.

Brand Institute

Το Brand Institute παρέχει την πιο εκτεταμένη παγκόσμια λίστα επαγγελματιών και καταναλωτών ερωτηθέντων ατόμων ανταποκρινόμενο σε όλες τις εταιρίες. Το Brand Institute είναι μια εταιρεία έρευνας αγοράς που ειδικεύεται στην φαρμακευτική έρευνα και στις καταναλωτικές αγορές. Οι καταναλωτές με διάφορα δημογραφικά στοιχεία, οι γιατροί από άλλες ειδικότητες του ιατρικού τομέα είναι ευπρόσδεκτοι. Η καταβολή τών μετρητών γίνεται μέσω τού PayPal λογαριασμού σας.

Κάντε εγγραφή τώρα
American Consumer Opinion - Απλά, πάρτε μέρος στις έρευνες για τα χρήματα.

American Consumer Opinion

Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, συμμετέχουν σε μηνιαία κλήρωση με έπαθλο 250 δολάρια, μετρητά, μόνο για να είναι μέλος. Εάν απαντήσετε μια screener (ένα σύντομο ερωτηματολόγιο), θα εισέλθει σε μια κλήρωση για τα βραβεία μετρητών. Εάν συμμετέχετε σε μια έρευνα, θα λαμβάνετε πάντα κάποιο είδος κινήτρου. Τα κίνητρα συνήθως κυμαίνονται από 1 έως 50 δολάρια. Απλά, πάρτε μέρος στις έρευνες για τα χρήματα.

Κάντε τώρα Εγγραφή
Όταν εγγραφείτε στο YouGov, είστε μέλος σε μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων στούς οποίους αρέσει να εκφράζουν και να μοιράζονται τις απόψεις τους και να κερδίζουν πόντους.. Ως μέλος της ομάδας, μπορείτε να λαμβάνετε τακτικά προσκλήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για νέες έρευνες. Κάθε έρευνα πού συμπληρώνετε, κερδίζετε πόντους ώστε όταν μαζεύετε αρκετούς, μπορείτε να τούς εξαργυρώνετε με ανταμοιβές, όπως εισιτήρια κινηματογράφων, κάρτες δώρων και άλλα βραβεία.

YouGov

Το YouGov είναι μια παγκοσμίως κορυφαία online εταιρεία έρευνας αγοράς. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε live stream συνεχή και ακριβή δεδομένα και πληροφορίες για το τι οι άνθρωποι σκέφτονται και κάνουν σ' όλο τον κόσμο, όλη την ώρα, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις, οι κυβερνήσεις και τα ινστιτούτα να μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους ανθρώπους που τους υποστηρίζουν. Όταν εγγραφείτε στο YouGov, είστε μέλος σε μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων στούς οποίους αρέσει να εκφράζουν και να μοιράζονται τις απόψεις τους και να κερδίζουν πόντους.. Ως μέλος της ομάδας, μπορείτε να λαμβάνετε τακτικά προσκλήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για νέες έρευνες. Κάθε έρευνα πού συμπληρώνετε, κερδίζετε πόντους ώστε όταν μαζεύετε αρκετούς, μπορείτε να τούς εξαργυρώνετε με ανταμοιβές, όπως εισιτήρια κινηματογράφων, κάρτες δώρων και άλλα βραβεία. Θα λαμβάνετε επίσης έρευνες που δεν δίνουν πόντους, αλλά θα μπαίνετε σε μηνιαία κλήρωση δώρων. Όλες τις έρευνες τής YouGov μπορείτε να τίς ξεκινάτε και να τίς ολοκληρώνετε, όποτε είναι βολικό για εσάς.

Κάντε εγγραφή τώρα
Technology Advisory Board - Μοιραστείτε τις ιδέες σας, τις απόψεις και τις προτάσεις σας, συμμετέχοντας σε online έρευνες συνεντεύξεων και επιστημονικών ερευνών.

Technology Advisory Board

Μοιραστείτε τις ιδέες σας, τις απόψεις και τις προτάσεις σας, συμμετέχοντας σε online έρευνες συνεντεύξεων και επιστημονικών ερευνών. Όταν ολοκληρώνετε μια έρευνα, θα λαμβάνετε από 7 έως 25 δολάρια.

Κάντε εγγραφή τώρα

ΑΜΕΙΒΌΜΕΝΟΣ ΈΡΕΥΝΕΣ

Πόσα μπορώ να κερδίσω;
Η δυνατότητα κέρδους σας, εξαρτάται από τον αριθμό, το είδος και τη διάρκεια των ερευνών που παίρνετε. Ο τύπος και η συχνότητα των ερευνών που παίρνετε είναι με βάση τις ανάγκες της εταιρείας. Συγκεκριμένα, τι καμπάνιες τρέχουν, έτσι μπορείτε να πάρετε περισσότερες τον έναν μήνα και λιγότερες τον επόμενο. Για τις Τυπικές έρευνες, θα χρειαστείτε 10 έως 30 λεπτά για να τις ολοκληρώσετε και η πληρωμή σας μπορεί να ειναι μεταξύ 1 έως 10 δολάρια αμερικής ή μπορεί να ειναι και περισσότερο για κάθε έρευνα που ολοκληρώνετε. Μερικές φορές μπορεί να σας δώσουν δωροεπιταγές ή να μπείτε σε κληρώσεις για μετρητά ή δώρα.

Πώς θα πληρωθώ, μετά τήν συμετοχή μου;
Κανονικά θα πληρωθείτε με επιταγή, λίγες εβδομάδες αργότερα. Μερικές φορές, άλλες επιλογές πληρωμής, είναι πχ. το PayPal Άλλες φορές, εάν η αμοιβή σας είναι μία Δωροεπιταγή ή κάποιο προϊόν, τότε, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, θα πρέπει να σάς παρέχονται πληροφορίες, ως προς το πότε και πώς, θα λάβετε τήν αμοιβή σας...

Οι ερωτηθέντες μπορούν να κερδίσουν ένα σταθερό δεύτερο εισόδημα.
Όπως και σε κάθε άλλη ιντερνετική ευκαιρία, χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να οικοδομήσουμε ένα εισόδημα μέσο τών συμετοχών μας στις έρευνες. Ένα από τα κλειδιά για τη λειτουργία μιας επιτυχημένης εργασίας στο σπίτι, είναι να υπάρχουν πολλαπλές ροές εισοδήματος. Κάθε μία απο αυτές τις ροές θα μπορούσε να παράσχει μόνο μερικά δολάρια κάθε μήνα, αλλά με πολλές διαφορετικές πηγές, θα διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να κερδίζετε ένα σημαντικό δεύτερο εισόδημα. Οι αμειβόμενος έρευνες μπορούν να παρέχουν μια καταπληκτική ροή εσόδων, που θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς θα γίνεστε πιό έμπειρος γνώστης τους.

Όσο περισσότερες έρευνες θα συμπληρώνετε ή θα συμμετέχετε, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε.
Αυτό δεν είναι μια "ελεύθερη βόλτα", όπου μπορείτε να πάρετε «κάτι για τίποτα» - αλλά είναι ένας τρόπος που μπορείτε να κερδίσρετε χρήματα με ελευθερία, όταν και όπου θέλετε. Ο αριθμός των ερευνών που θα πάρετε μέρος εξαρτάται από τον αριθμό των εταιρειών που έχετε εγγραφεί, το ποσό των πληροφοριών που παρέχετε και το "προφίλ" σας. Ορισμένες έρευνες είναι πολύ συγκεκριμένες, και δέν μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας.. Για παράδειγμα, μια συγκεκριμένη έρευνα θα μπορούσε να είναι μόνο για γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 25-45 που ζουν στον Καναδά. Μια άλλη έρευνα θα μπορούσε να είναι ανοιχτή μόνο για τους ανύπαντρους άντρες που χρησιμοποιούν κολόνια, κ.λπ. Φυσικά, πολλές έρευνες είναι γενικών θεμάτων και οποιοςδήποτε μπορεί να λάβει μέρος.. Στο τέλος, υπάρχουν πολλές έρευνας για τον οποιονδήποτε.. Δεν έχει τόση σημασία αν είστε άντρας ή γυναίκα, ζείτε στις ΗΠΑ ή όχι, είστε φοιτητής ή είσαστε υπάλληλος κ.λ.π. Δέν υπάρχει κάποιο "προφίλ" πού να μπορεί να παίρνει μέρος σε περισσότερες έρευνες απ' ότι τα υπόλοιπα "προφίλ"..

Το πόσες έρευνες θα λαμβάνετε και πόσο θα είναι το εισόδημά σας θα εξαρτηθεί, από το πόσο χρόνο και πόση προσπάθεια θα βάζετε στις έρευνες.
ΤΟ μέσο μηνιαίο εισόδημα εξαρτάται από το κάθε άτομο, και την προσπάθεια πού καταβάλει.. Ένα πρόσωπο που ελέγχει τα email του συχνά και ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις τών ερευνών γρήγορα ή μπαίνει στην περιοχή μελών για να δεί ποιές νέες έρευνες είναι διαθέσιμες, προφανώς θα έχει περισσότερα κέρδη από κάποιον που μπαίνει μόνο μία φορά την εβδομάδα. Το εισόδημα εξαρτάται αποκλειστικά από την προσπάθεια ενός ατόμου και την προσοχή πού δείχνει στις έρευνες. Οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται μέλη και μοιράζονται τις απόψεις τους, όπως και πληρώνονται για τις έρευνες πού λαμβάνουν μέρος. Λαμβάνοντας χρήματα απο τις έρευνες στον ελεύθερο χρόνο σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε κάποια επιπλέον χρήματα και είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από ό, τι άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα, επειδή δεν ξοδεύετε απολύτως τίποτα, αλλά μπορείτε να πληρώνεστε κιόλας.. αυτό είναι 100% Δωρεάν χρήματα.

Αν ξοδεύετε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα για να εργαστείτε στις έρευνες, θα αναπτύξετε ένα επιπλέον εισόδημα.
Να είστε ρεαλιστές στους στόχους σας και να μην περιμένετε να πλουτίσετε γρήγορα. Οι έρευνες δεν είναι το πλούσιο γρήγορο σχέδιο, αλλά μπορείτε να το κάνετε καλά για να κερδίσετε έξτρα μετρητά η βραβεία η κάρτες δώρων, εάν εγγραφείτε σε αρκετές εταιρείες έρευνών.

Η εμπειρία του καθενός είναι λίγο διαφορετική.
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος, που εμείς ή κάποιος άλλος μπορεί να σας πει ακριβώς σε πόσες έρευνες να πάρετε μέρος ή πόσα χρήματα θα κερδίσετε. Το μόνο πού προτείνουμε είναι ότι εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, απλά κάντε μία δοκιμή και δείτε πώς θα πάει. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε...