POLITIKA PRIVATNOSTI

Vaša privatnost nam je veoma važna. Ozbiljno shvatamo Vašu privatnost i stvorili smo ovu Politiku privatnosti kako bismo pokazali našu posvećenost uslugama privatnosti na mreži.


Upotreba ove web stranice podrazumijeva prihvatanje naše Politike privatnosti. Ankietki.com prepoznaje da je poštovanje privatnosti korisnika preko Interneta od najveće važnosti. Ova izjava o privatnosti je dizajnirana tako da pruža informacije o privatnosti i praksi prikupljanja podataka za stranicu: Ankietki.com.

PRIKUPLJENE INFORMACIJE

Možete anonimno posjetiti Ankietki.com. Lični podaci se ne prikupljaju o Vama na ovoj web stranici, osim ako ga dobrovoljno ne dostavite.

COOKIES (KOLAČIĆI)

Ponekad ćemo koristiti funkciju na vašem veb pregledaču da pošaljemo na Vaš računar "cookie". Mi ne koristimo kolačiće za preuzimanje bilo kakvih ličnih podataka sa Vašeg računara. Koristimo samo kolačiće da naučimo načine za poboljšanje našeg sajta i da Vam pružimo bolju, personalizovaniju uslugu dok ste na našoj web lokaciji. Možete da resetujete svoj pretraživač i da odbije sve kolačiće ili naznačite kada je poslat kolačić.

LINKOVI TREĆIH STRANA

Ankietki.com pruža veze sa drugim sajtovima. Druge Internet lokacije i usluge imaju zasebnu praksu prikupljanja podataka i privatnosti. Kada napustite Ankietki.com, Ankietki.com ne može kontrolisati i nema nikakvu odgovornost za politiku privatnosti ili aktivnosti prikupljanja podataka na drugoj lokaciji.

PROMJENE OVE POLITIKE PRIVATNOSTI

Zadržavamo pravo promjene Politike privatnosti u bilo koje vrijeme. Često pročitajte ovu Politiku privatnosti kako biste saznali za bilo kakve promjene u njoj.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj politici privatnosti i / ili praksi naše web stranice, možete nas kontaktirati koristeći ovu adresu: