DASAR PRIVASI

Privasi anda sangat penting untuk kami. Kami mengambil serius tentang privasi anda, dan telah membuat Dasar Privasi ini untuk menunjukkan komitmen perkhidmatan kami untuk privasi dalam talian.


Penggunaan laman web ini merupakan penerimaan Dasar Privasi kami. Ankietki.com mengakui bahawa menghormati privasi pengguna semasa menggunakan Internet adalah sangat penting. Kenyataan privasi ini direka untuk memberikan maklumat mengenai amalan pengumpulan privasi dan data untuk laman web ini: Ankietki.com.

MAKLUMAT YANG DIKUMPUL

Anda boleh melawat Ankietki.com tanpa memaklumkan tentang diri anda. Maklumat peribadi mengenai anda tidak akan dikumpulkan di laman web ini melainkan anda secara sukarela menyerahkannya.

KUKI

Kadangkala, kami akan menggunakan fungsi pada pelayar web anda untuk menghantar ke komputer anda "kuki". Kami tidak menggunakan kuki untuk mendapatkan sebarang maklumat peribadi dari komputer anda. Kami hanya menggunakan kuki untuk mempelajari cara untuk menambahbaik Laman kami, dan memberi anda perkhidmatan yang lebih baik dan lebih selamat semasa di laman web kami. Anda boleh menetapkan semula pelayan anda untuk menolak semua kuki atau memaklumkan apabila kuki dihantar.

PAUTAN PIHAK KETIGA

Ankietki.com menyediakan pautan ke laman lain. Laman dan perkhidmatan Internet lain mempunyai dasar privasi dan pengumpulan data yang berasingan. Sebaik sahaja anda meninggalkan Ankietki.com, Ankietki.com tidak dapat mengawal, dan tidak bertanggungjawab terhadap dasar privasi atau aktiviti pengumpulan data di tapak lain.

PERUBAHAN KEPADA DASAR PRIVASI INI

Kami berhak mengubah Dasar Privasi ini pada bila-bila masa sahaja. Sila semak dasar Privasi ini dengan kerap untuk mengetahui sebarang perubahan kepadanya.

HUBUNGI KAMI

Jika anda mempunyai sebarang persoalan mengenai dasar privasi kami dan/atau amalan laman web kami, anda boleh menghubungi kami menggunakan alamat ini: