VERKKOPOHJAISET KULUTTAJAPANEELIT

Tutkimuslaitosten tarjoamat kiertokyselyt ovat mielenkiintoinen tapa kerätä pieniä summia tai kiinnostavia palkintoja. Asia on yksinkertainen - valitset sopivia kuluttajapaneeleja, täydennät vastaanottamasi kyselylomakkeet ja katsot miten ansiosi lisääntyvät... :)

Selaa viereiset kuluttajapaneelit ja rekisteröidy niihin palkatun kiertokyselyiden vastaajan työhön ryhtymiseksi. Kaikilla näillä paneeleilla on hyvä maine ja ne soveltuvat suositeltavaksi. Tällä sivulla esitämme parhaita, valittuja ja koeteltuja paneeleita. Nämä palvelut eivät ota mitään rekisteröintimaksuja ja ovat useampien maiden asukkaiden käytettävissä. Muista, että rekisteröintilomakkeen täyttämisen jälkeen sinulle tavallisesti lähetetään vahvistusviesti. Muuten et saa mahdollisuutta osallistua palkkiollisiin kiertokyselyihin.

Tervetuloa rekisteröintiin. Onnea ja pidä hauskaa!


Haluatko tienata ylimääräistä rahaa netissä? Liity ySenseen tienataksesi rahaa netti aktiviteeteista, joihin kuuluu: maksetut kyselyt, vierailu nettisivuilla, nettishoppailu, ilmaiset tarjoukset ja paljon muuta.

ySense

Haluatko tienata ylimääräistä rahaa netissä? Liity ySenseen tienataksesi rahaa netti aktiviteeteista, joihin kuuluu: maksetut kyselyt, vierailu nettisivuilla, nettishoppailu, ilmaiset tarjoukset ja paljon muuta. Kun keräät 8 $, voit siirtää rahat PayPal-tilille.

Rekisteröidy
Rekisteröidy ilmaiseksi TGM Panel Finland ja tienaa rahaa jokaisesta loppuunviedystä kyselystä

TGM Panel

Rekisteröidy tänään ja saa palkkaa osallistumalla meidän online- ja mobiilikyselyihin! Me, TGM Panelissa varmistetaan, että sinun mielipiteesi on kuultu niiden yhtiöiden toimesta, jotka välittävät tyytyväisyydestäsi. Osallistu säännöllisesti meidän markkinatutkimuskyselyihin, sitoudu niiden yhtiöiden kanssa, joiden kanssa olet tutumpi ja saa maksusi käteisellä, kaikki tämä omasta kodista tai toimistosta käsin. Me suunnittelemme kyselymme olemaan hauskoja ja helppoja täyttää. Meidän kyselyt myös auttavat kehittymään kuluttajana. Kaikki mitä sinun täytyy tehdä osallistuaksesi, on omistaa mikä tahansa laite, jolla pääsee internetiin!

Rekisteröidy
Etsi kysely itsellesi nopeasti. Sinun ei tarvitse rekisteröityä täyttääksesi kyselyä. Valitse vain kysely, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja joitain perustietoja. Lähetämme sinulle myös kutsuja sähköpostitse. Liity palveluumme ja ala ansaita surveyo24.com:lla

surveyo24

Etsi kysely itsellesi nopeasti. Sinun ei tarvitse rekisteröityä täyttääksesi kyselyä. Valitse vain kysely, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja joitain perustietoja. Lähetämme sinulle myös kutsuja sähköpostitse. Jokainen onnistuneesti vastattu kysely lisää pisteitäsi sinun synorewards.com tilillesi. Näet tarkan pistemäärän ennen kuin vastaat kyselyyn. Tästä tiedät mihin kyselyyn haluat vastata! Kerää minimissään 500 pistettä ja voit vaihtaa ne rahaksi tai palkinnoiksi synorewards.com. Liity palveluumme ja ala ansaita surveyo24.com:lla

Tutustu
Mielipiteesi merkitsee ja on arvokas: Näin määrität huomisen trendejä ja ansaitset rahaa jokaisesta kyselystä. Rekisteröidy nyt Marketagent.com:iin

MARKETAGENT.COM

Mielipiteesi merkitsee ja on arvokas: Näin määrität huomisen trendejä ja ansaitset rahaa jokaisesta kyselystä. Ansaitse rahaa jokaisella kyselyllä. Rekisteröidy nyt Marketagent.com:iin. Saat jokaisesta täytetystä kyselylomakkeesta korvauksen tilillesi kertyneiden pisteiden muodossa. Korvauksen määrä vaihtelee kyselyittäin, ja riippuu kyselyn tyypistä ja kyselylomakkeen pituudesta. Tietenkin osallistuminen mihin tahansa kyselyyn on aina vapaaehtoista, eikä se koskaan ole pakollista.

Rekisteröidy
Liity e-Research-Global.com -sivuston Kuluttajien Maksettujen Tutkimusten Paneeliin ja tienaa rahaa. Jäsenet voivat osallistua nettitutkimuksiin (online-kyselylomakkeet), online-kohderyhmiin sekä uusien tuotteiden arvostelijoiksi, sillä siitä maksetaan. Täytettyäsi kyselylomakkeen, sinut palkitaan rahalla.

e-Research-Global

Liity e-Research-Global.com -sivuston Kuluttajien Maksettujen Tutkimusten Paneeliin ja tienaa rahaa. Jäsenet voivat osallistua nettitutkimuksiin (online-kyselylomakkeet), online-kohderyhmiin sekä uusien tuotteiden arvostelijoiksi, sillä siitä maksetaan. Täytettyäsi kyselylomakkeen, sinut palkitaan rahalla. Rahapalkkioiden suuruus vaihtelee kyselyittäin riippuen kyselyn täyttämiseen kuluvasta ajasta ja maksullisen kyselyn vaikeudesta. Maksamme Paypal.com palvelun kautta. Mikäli PayPal.com ei toimi maassasi, käytämme Payza.com palvelua.

Rekisteröidy
PaidViewpoint on erinomainen kiertokyselypaneeli, jossa henkilökohtaiset ominaisuutesi ja omistautumisesi työlle merkitsevät enemmän kuin muualla. Nämä asiat vaikuttavat valtavasti myös palkkaasi.

PaidViewpoint.com

PaidViewpoint on erinomainen kiertokyselypaneeli, jossa henkilökohtaiset ominaisuutesi ja omistautumisesi työlle merkitsevät enemmän kuin muualla. Nämä asiat vaikuttavat valtavasti myös palkkaasi.
Paneelissa käytetään ainutlaatuista vastaajien ominaispiirteiden arviointijärjestelmää, eli ns. TraitScore-järjestelmää. Järjestelmän puitteissa kerätään pisteitä antautumisesta ja lähinnä rehellisistä, järkevistä ja loogisista vastauksista. Mitä enemmän pisteitä keräät, sitä enemmän kiertokyselyitä saat ja palkkasi kasvaa. Sen vuoksi jokainen kiertokysely on täytettävä huolellisesti ja rehellisesti. Rahat ovat maksettavissa PayPal -tilillesi alkaen summasta 15$.

Rekisteröidy
MOBROG in kautta voit olla aktiivisesti mukana markkinatutkimuksessa, kertoa mielipiteesi ja ansaita rahaa osallistumalla kyselyihin.

MOBROG

MOBROG in kautta voit olla aktiivisesti mukana markkinatutkimuksessa, kertoa mielipiteesi ja ansaita rahaa osallistumalla kyselyihin. Osallistumispalkkio on 1 – 3 € lyhyttä kyselyä kohti. Verkkopaneelissamme voit täyttää kyselylomakkeen vaivattomasti omalla tietokoneellasi. Lähetämme sinulle säännöllisesti sähköpostitse osallistumiskutsuja kyselyihin. Kyselylomakkeen voit täyttää kätevästi verkossa. Kerromme etukäteen, kuinka kauan kyselyyn vastaaminen kestää ja kuinka suuren palkkion maksamme. Osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista. Voit päättää osallistumisestasi joka kerta itse ja vastata kyselyyn sinulle henkilökohtaisesti parhaiten sopivana ajankohtana.
Voit osallistua kyselyihin myös älypuhelimella (iPhone, Blackberry tai Android). Ladattuasi MOBROG-mobiilisovelluksen vaivattomasti omasta App Storestasi olet valmis aloittamaan. Mobiilikyselyihin vastataan näppäilemällä vastaukset näyttöön. Maksamme luonnollisesti kyselyihin osallistumisestasi. Kumpikin osallistumistapa antaa sinulle mahdollisuuden kertoa mielipiteesi, parantaa tuotteita ja palveluita sekä tietysti myös ansaita rahaa. Palkkion saat kätevästi ja turvallisesti PayPal-tilin välityksellä.

Rekisteröidy
Liity GreenPanthera.cominjäseneksi ja säästä rahaa! Osallistu tutkimuksiin ja saat palkintoja mielipiteestäsi! Ansaitse rahaa tutkimuksista, ostoksista, tarjouk-sista ja paljon muuta. Saa käteistä PayPal-tilillesi.

GreenPanthera

Liity GreenPanthera.cominjäseneksi ja säästä rahaa! Osallistu tutkimuksiin ja saat palkintoja mielipiteestäsi! Ansaitse rahaa tutkimuksista, ostoksista, tarjouk-sista ja paljon muuta. Saa käteistä PayPal-tilillesi.

Rekisteröidy
PrizeRebel.com on #1 paikka maksetuille nettikyselyille. Haluamme auttaa sinua tienaamaan rahaa kotona ja saamaan palkkioita mielipiteistäsi! Olemme olleet johtava verkko markkinatutkimus kysely nettisivu jo vuodesta 2007.

PrizeRebel

PrizeRebel.com on #1 paikka maksetuille nettikyselyille. Haluamme auttaa sinua tienaamaan rahaa kotona ja saamaan palkkioita mielipiteistäsi! Olemme olleet johtava verkko markkinatutkimus kysely nettisivu jo vuodesta 2007. Meillä on suuri kysely kartoitus ja nopeat palkkio prosessit, maksamme tuhansien dollarien edestä raha palkkioita joka päivä ja pyrimme tarjoamaan parhaan palvelun asiakkaillemme. Teemme jatkuvaa yhteistyötä monen mainostajan ja markkinatutkimus kysely tarjoajan kanssa, jotka etsivät sinun mielipidettäsi uusista tuotteista tai haluavat sinun liittyvän heidän nettisivujen jäseneksi. Sinun ajan ja osallistumisen vastineeksi tienaat pisteitä, joita voit käyttää merkki lahjakortteihin, nettipeli koodeihin, Amazon.com tuotteisiin ja PayPal rahaan!

Rekisteröidy
Swagbucks.com on netin suosituin palkkio-ohjelma, joka myöntää sinulle ilmaisia lahjakortteja sekä käteistä arkisesta netin käytöstä.

swagbucks

Swagbucks.com on netin suosituin palkkio-ohjelma, joka myöntää sinulle ilmaisia lahjakortteja sekä käteistä arkisesta netin käytöstä. Tienaa pisteitä shoppaillessasi suosikkikaupoissasi, viihdyttäviä videoita katsellessasi, nettiä selatessasi, tutkimuksiin vastatessasi ja löydä upeita diilejä. Lunasta pisteitä lahjakortteihin suosikkiliikkeisiisi, kuten Amazon ja Walmart tai vastaanota cashbackia Paypalilta. Swagbucks on maksanut jäsenilleen jo 350,000,000$ arvosta käteistä ja lahjakortteja. Alahan täyttää lompakkoasi. Liity ilmaiseksi jo tänään.

Rekisteröidy
Liity Voissy-paneeliin, jotta saat äänesi kuuluviin ja voit vaikuttaa maailmaasi. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja ansaitse 300 pistettä.

Voissy

Liity Voissy-paneeliin, jotta saat äänesi kuuluviin ja voit vaikuttaa maailmaasi. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja ansaitse 300 pistettä. Koska aikasi ja mielipiteesi ovat arvokkaita, sinut palkitaan jokaisesta kyselyyn vastaamisesta. Saat palkintoja pisteiden muodossa. Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit muuntaa ne seuraavasti käteisenä PayPalin kautta, Amazonin lahjakortteja ja muita hienoja palkintoja. Mitä enemmän osallistut, sitä enemmän voitat.

Rekisteröidy
OnlinePanel - Vastaanota rahaa kyseilyistä. Valtava valikoima tarjouksia tulojesi kasvattamiseksi, kaikki aivan kätesi ulottuvilla.

OnlinePanel

Olet klubin jäsen, joka jakaa mielipiteensä päivittäin nettikyselyissä. Me maksamme sinulle jokaisesta vastaamastasi kyselystä sen mukaisesti. Jokaisesta päätetystä tehtävästä maksetaan. Voit saada jopa 4 US$ per päätetty kysely tai tehtävä. Kyselyklubi tarjoaa sinulle lukuisia mielenkiintoisia ja haasteellisia aktiviteetteja kielelläsi, joista sinulle maksetaan. Niitä ovat esimerkiksi: erilaisten tehtävien tekeminen päätökseen, sovellusten kokeileminen, uusien diilien löytäminen ja paljon muuta. Jokaisesta päätetystä tehtävästä ja tarjouksesta maksetaan!
Kun olet yltänyt nostorajoitukseen, joka on 10,000 pistettä ja vastaa 10 US$, tai oman maasi valuuttaan muunnettua määrää, esim. euroja, vastaanotat maksun automaattisesti. Tarvitset PayPal-käyttäjätunnuksen maksun vastaanottamiseksi.

Rekisteröidy
spiderMetrix maksaa sinulle jokaisesta täyttämästäsi kyselylomakkeesta

spiderMetrix

spiderMetrix on australialainen hämähäkkipeli, jonka tarkoituksena on hämähäkkipisteiden (spiderPoints) kerääminen. Tämä on peli vain osittain, sillä kysymys on todellisten mielipiteiden antamisesta ja rahan ansaitsemisesta. Pisteet voidaan myös vaihtaa lahjakortteihin tai siirtää rahaksi PayPal-tilille. Täältäkin löytyy laaja kiertokyselyiden valikoima - lyhyitä ja pitkiä, kilpailua ja arvontaa.

Rekisteröidy
Anna äänesi kuulua, liity MielipideMaailman paneeliin. Vastaa kyselyyn ja voit voittaa 1000€!

MielipideMaailma

MielipideMaailma-palvelussa tutkimukset liittyvät erilaisiin aiheisiin. Voit saada tuotteisiin tai palveluihin, tämänhetkisiin yhteiskunnallisiin tapahtumiin, uusiin mainoksiin sekä sanomalehtien tai TV-ohjelmien arviointiin liittyviä kysymyksiä jne. Osallistumalla tiettyihin tutkimuksiin voit kerrata pisteitä tai voittaa arvokkaita palkintoja. Palveluun rekisteröitymällä saat mahdollisuuden voittaa tietokoneita, matkoja ja paljon muitakin.

Kerro mielipiteesi nyt!
Kyllästyttääkö työnteko? Piristä päivääsi Tolunassa.

Toluna

Toluna-kuluttajapaneelissa käyttäjät voivat osallistua online-kiertokyselyihin, testata tuotteita ja voittaa palkintoja! Kiertokyselyihin osallistumisesta käyttäjät saavat pisteitä, joilla voi osallistua 5000 euron kuukausiarvontaan tai neljännesvuosittaisiin suurarvontoihin. Pisteet voidaan myös vaihtaa lahjakortteihin tai siirtää rahana PayPal-tilille.

Rekisteröidy
YouGov on yksi Suomen arvostetuimpia ja siteeratuimpia tutkimuslaitoksia. Tutkimuksemme käsittelevät politiikkaa, yhteiskunnallisia aiheita, kuluttajakäyttäytymistä, yrityksiä, erilaisia tuotteita ja paljon muuta. Tutkimuksiin osallistuminen on ensinnäkin hauskaa, ja vastaamalla saat äänesi kuuluviin. Lisäksi saat mielipiteidesi kertomisesta palkkion. Palkkiopisteet voit käyttää lahjakortin lunastamiseen tai vaihtaa arvoiksi.

YouGov

YouGov on yksi Suomen arvostetuimpia ja siteeratuimpia tutkimuslaitoksia. Tutkimuksemme käsittelevät politiikkaa, yhteiskunnallisia aiheita, kuluttajakäyttäytymistä, yrityksiä, erilaisia tuotteita ja paljon muuta.
Lähetämme tutkimuskutsut sähköpostitse. Vastaamiseen kuluu yleensä 5–10 minuuttia, ja osallistuminen on aina vapaaehtoista. Aina kun vastaat johonkin tutkimukseen, saat palkkioksi pisteitä. Pisteiden määrä riippuu tutkimuksen pituudesta, mutta yleensä saat yhdestä tutkimuksesta 75–100 pistettä. Tutkimuksiin osallistuminen on ensinnäkin hauskaa, ja vastaamalla saat äänesi kuuluviin. Lisäksi saat mielipiteidesi kertomisesta palkkion. Palkkiopisteet voit käyttää lahjakortin lunastamiseen tai vaihtaa arvoiksi.

Liity jäseneksi
SurveySavvy - ansaitse rahaa täyttämällä kiertokyselyjä.

SurveySavvy

SurveySavvy on 25 vuoden aikana suorittanut tuhansia kyselyjä, kohderyhmäkeskusteluita tai kuluttajakartoituksia. Tähän asti yritys on maksanut yli 5 miljoonaa $ kyselylomakkeidensa täyttämisestä. Klikkaa linkistä, rekisteröidy ja liity yli 3 miljoonan koko maailmasta tulevien vastaajien joukkoon, joita palkataan verkkokyselyihin osallistumisesta. Älä unohda täyttää myöhemmin ”My Portrait” -osiota!

Rekisteröidy
American Consumer Opinion – ansaitse rahaa täyttämällä kyselylomakkeet Internetissä

American Consumer Opinion

Jokainen rekisteröitynyt paneelin käyttäjä otetaan kuukausittain mukaan 250$:n palkinnon arvontaan. Vastatessasi lyhyeen kiertokyselyyn, osallistut rahapalkinnon arvontaan. Sen lisäksi osallistuessasi palkkiolliseen kiertokyselyyn saat 1-50$:n suuruisen palkan.

Rekisteröidy
Brand Institute - täällä tärkeimpänä on terveysala ja lääketeollisuus (lääkärit, hoitajat ja farmaseutit jne.), mutta muut käyttäjätkin voivat odottaa suhteellisen korkeita tuloja tältä paneelilta.

Brand Institute

Brand Institute -paneelissa parhaita, 10$:n arvoisia palkkioita saavat terveysalan asiantuntijat (lääkärit, hoitajat ja farmaseutit). Päästääksesi tutkimusten osallistujaksi anna kaikki rekisteröityessäsi tarvittavat tiedot sekä vahvista ehdottomasti rekisteröinti statuksesi aktivoimiseksi (Account Status: Active-tila Account Details-välilehdellä). Kertynyt palkka siirretään PayPal-tilille.

Rekisteröidy
Technology Advisory Board - Internet-pohjaiset haastattelut ja erikoiskyselyt

Technology Advisory Board

Jaa mielipiteitäsi osallistumalla verkkohaastatteluihin tai erikoiskyselyihin. Täyttämällä lyhyt kyselylomake osallistut rahapalkintojen arvontaan ja tavallisen lomakkeen täyttämisestä saat 7-25$.

Rekisteröidy

PALKKIOLLISET KIERTOKYSELYT

Päätyessäsi osallistumaan verkkotutkimuksiin, tee ne aina rehellisesti.
Huijaukset kyselylomakkeiden täyttämisessä tai ”satunnaistäyttö” kostautuu nopeasti - tällainen vastaaja saa yhä vähemmän kutsuja ja lopuksi hän luopuu markkinatutkimuksiin osallistumisestaan. Kehotamme siis tekemään tätä rehellisesti alusta asti. Lisätietoa ja ohjeita kiertokyselyiden täyttämisestä löytyy Palkalliset kyselylomakkeet - Tiedot -osiosta.

Päivitämme määräaikaisesti tältä sivulta ilmenevan listan palkkiollisista kiertokyselypalveluista, joten pistäydy meihin useammin ja hyödynnä uusia tilaisuuksia.
Olemme olleet kiinnostuneita palkkiollisista mielipidetutkimuksista jo monen vuoden ajan ja olemme pyrkineet tutustumaan huolellisesti alan markkinoihin, joten voisimme julkaista sivuillamme ainoastaan parhaita tarjouksia.

Sinun mahdollinen ansio määräytyy vastaanottamasi kiertokyselyiden määrän, tyypin ja koon mukaisesti.
Kyselylomakkeiden tyyppi ja määrä riippuvat tutkimuksen tilanneen yrityksen tarpeista. Tällä hetkellä käynnissä olevan kampanjan mukaan voit toisessa kuukaudessa saada enemmän ja toisessa vähemmän lomakkeita. Tyypillisesti kyselylomakkeen täyttäminen vie 10-30 minuuttia ja niiden täyttämisestä voidaan saada 1-10 euroa tai joskus vielä enemmän. Joissakin tapauksissa voit saada lahjoja tai palkintokilpailuun osallistumismahdollisuuden.

Miten palkan suoritus tapahtuu?
Hyvin yleinen maksutapa on rahan tilisiirto vastaajan pankkitilille. Ajoittain saat suorituksen PayPal-tilille, joka kannattaa etukäteen luoda. Muutoin rahat tulevat sekillä pari viikon kuluessa pienimmän raha-arvon kertymisestä lukien. Tutkimuspaneeleilla on myös tapana maksaa tietyissä kauppaketjuissa käytettävissä olevien lahjakorttien avulla. Lisäksi palkkiona voidaan saada lahja tai osallistua arvokkaiden palkintojen arvontoihin, jolloin sinulle ilmoitetaan lahjan tai palkinnoin vastaanottoaika ja -tapa.