PANDANGAN ANDA

amat penting buat kami, tidak kira di mana anda menetap, siapakah diri anda atau apakah latar belakang anda. Jika anda merupakan seorang pengguna, anda layak untuk menjawab kaji selidik berbayar. Ia membolehkan anda untuk meluahkan pandangan diri dan dalam masa yang sama dibayar untuk pendapat anda.


KAJI SELIDIK BERBAYAR DI DALAM TALIAN - INFORMASI

Jika anda berminat untuk berkongsi pendapat anda tentang produk dan perkhidmatan terkini, jawab kaji selidik dalam talian berbayar boleh menjadi cara yang menyeronokkan untuk menjana wang pendapatan sewaktu masa lapang anda.

Mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian telah terbukti menjadi cara yang menarik dan sah untuk menjana wang dalam talian. Syarikat penyelidikan pasaran menyediakan soalan-soalan yang mereka ingin tahu jawapannya, mereka membayar anda untuk menjawabnya, dan dalam masa yang sama dapat menambah baik strategi pemasaran berkaitan produk dan perkhidmatan mereka. Anda akan dapat melihat produk baru sebelum ia dipasarkan, berikan cadangan penambahbaikan anda untuk produk sedia ada dan dibayar untuk berbuat demikian. Ia adalah berbaloi untuk beberapa minit masa yang anda luangkan.

Anda mungkin diminta untuk menganalisis treler filem untuk filem baru, jenis mentega kacang yang anda gemari, restoran yang anda kerap kunjungi, dan banyak lagi. Dari persoalan tentang barbeku panggang kepada soalan perubatan kepada persoalan mengenai peralatan dan perkakasan hinggalah ke menu makan malam tadi.

Terdapat laman-laman web untuk kumpulan usia, kerjaya, hobi dan minat tertentu. Kaji selidik secara umumnya sangat menarik dan syarikat-syarikat ini ingin mengetahui pendapat anda untuk menambahbaik produk mereka. Apabila sebuah syarikat sedang mencari idea mengenai citarasa dan keinginan pengguna, mereka sering berkerjasama dengan firma pengantara bagi tujuan penilaian tabiat pembelian dan pendapat mengenai produk serta perkhidmatan yang berguna terhadap pengguna yang diselidik. Di sinilah di mana kaji selidik berbayar itu diperlukan.

Tinjauan berbayar telah menjadi sebuah perniagaan yang besar. Mengapa ia begitu popular? Ia membenarkan orang ramai untuk menyatakan tentang pendapat diri dan dalam masa yang sama dibayar untuk apa yang mereka fikirkan. Fenomena ini terus berkembang seiring dengan perkembangan Internet dan penyertaan untuk kaji selidik berbayar dalam talian ini bermakna bekerja di rumah menjadi sebuah pekerjaan yang lebih mudah dari sebelum ini.

Kaji selidik telah menjadi sesuatu yang semakin popular, kerana prosesnya cukup mudah buat peserta mahu pun syarikat penyelidikan pasaran. Semakin ramai jumlah orang yang mendaftar untuk Kaji selidik berbayar dalam talian kerana ianya mudah, menyeronokkan dan gaji pada penghujung bulan adalah lumayan. Ini adalah peluang yang sempurna untuk para pelajar, suri rumah atau para lelaki yang tinggal di rumah, pesara, atau sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan pendapatan tambahan. Tidak kira di mana anda tinggal, siapa anda atau apakah latar belakang anda. Jika anda merupakan seorang pengguna, pendapat anda adalah penting dan anda layak untuk menyertai kaji selidik berbayar. Semua orang dialu-alukan untuk menyertainya. Ingat: Pandangan Anda Bermakna Buat Kami!

DI MANA UNTUK MENCARI KAJI SELIDIK BERBAYAR DALAM TALIAN?

Untuk mula menjana pendapatan dari kaji selidik berbayar pergi ke bahagian Kaji selidik berbayar – Pendaftaran dan periksa senarai laman kaji selidik berbayar dalam talian, dan sertai mereka.
Anda boleh menyertai program yang disenaraikan di sana dan berasa yakin bahawa anda akan dibayar secara wang tunai atau berupa ganjaran lain tanpa syarat tersembunyi dan tanpa perlu membayar satu sen pun. Semua syarikat yang disenaraikan benar-benar berbaloi untuk disertai dan mempunyai reputasi yang baik. Kami hanya menyenaraikan panel penyelidikan pasaran dalam talian berkualiti yang tidak pernah mengenakan yuran.

  

PANEL YANG DISYORKAN

Mendaftar secara percuma dalam TGM Panel dan dapatkan wang tunai untuk setiap survey yang lengkap.

TIPS-TIPS BERGUNA

Kelemahan terbesar yang dialami oleh peserta kaji selidik yang baru, adalah kurangnya pengetahuan mengenai aktiviti itu sendiri. Berikut adalah beberapa tips yang akan membantu anda mendapat manfaat yang maksimum apabila menjadi ahli panel bagi kaji selidik dalam talian. Ikuti tips-tips hebat ini untuk memanfaatkan kaji selidik dalam talian anda.

TIPS-TIPS YANG BERNILAI - ia akan membantu anda meraih ganjaran sebagai panelis kaji selidik dalam talian
Ini akan meningkatkan peluang anda untuk dijemput untuk menyertai kaji selidik dalam talian. Lebih banyak kaji selidik yang disertai lebih tinggi peluang untuk menjana wang. Panelis menghadkan pendaftaran kepada satu atau dua syarikat kaji selidik pasaran? - tidak ada peraturan sedemikian yang menyatakan bahawa seseorang tidak boleh mendaftar dengan lebih daripada satu syarikat kaji selidik dalam talian. Jadi mengapa hadkan diri anda?
Sesetengah orang mengandaikan dengan mengisi borang pendaftaran dalam talian dengan syarikat kaji selidik, mereka telah pun menjadi sebahagian daripada pangkalan data panelis. Ini adalah tidak benar. Banyak syarikat kaji selidik pasaran yang memerlukan pemohon untuk mengesahkan alamat e-mel mereka dengan mengklik hiperpautan khas yang terkandung dalam e-mel yang dihantar dari syarikat kaji selidik pasaran ke alamat e-mel panel yang berpotensi. Klik pada hiperpautan ini dan sahkan akaun e-mel anda adalah langkah terakhir yang penting untuk proses pendaftaran ini.
Pelawaan melakukan kaji selidik dalam talian akan dihantar melalui e-mel. Jika akaun e-mel tersebut tidak pernah diperiksa, bagaimana anda ingin menyertai kaji selidik dan menjana wang? Akaun e-mel perlu diperiksa sekurang-kurangnya dua kali seminggu, tetapi yang lebih baik adalah, setiap hari. Ini untuk memastikan bahawa pelawaan untuk membuat kaji selidik diterima dan tempohnya masih belum luput semasa ia dibaca.
Syarikat kaji selidik pengguna perlu mengetahui lebih lanjut mengenai anda, supaya mereka dapat memadankan anda dengan profil kaji selidik yang sesuai. Demi merealisasikannya, banyak laman kaji selidik yang akan meminta anda untuk mengisi profil pengkaji. Walaupun kajian ini biasanya tidak dibayar, ia meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan kaji selidik dengan bayaran lebih tinggi. Ini juga menunjukkan komitmen anda sebagai peserta kaji selidik yang serius. Walaupun "profil" anda adalah salah satu faktor terpenting yang akan menentukan jenis dan bilangan pelawaan kaji selidik yang anda akan terima, tidak ada istilah profil yang "baik" atau "buruk". Setiap orang mempunyai profil yang berbeza, kerana semua orang di dunia ini mempunyai sedikit perbezaan. Tidak kira sama ada anda masih bujang atau berkahwin, mempunyai pekerjaan atau tinggal di rumah membesarkan anak-anak, memandu kereta atau menunggang motosikal, tidak bersekolah atau memiliki ijazah Sarjana - pendapat semua orang adalah berharga untuk penyelidikan pasaran syarikat dan juga buat pelanggan yang mengupah mereka.
Walaupun anda fikir ia hanyalah sebuah perubahan kecil. Syarikat-syarikat yang menyediakan kaji selidik berbayar meletakkan kepercayaan untuk membayar anda kerana melengkapkan kaji selidik berbayar. Jika anda bukan sebuah padanan yang baik, mereka tidak boleh membayar anda untuk maklumat anda. Inilah sebabnya mengapa mengemas kini profil dan maklumat anda adalah sangat penting dalam dunia kaji selidik berbayar.
Bukan sahaja melengkapkan kaji selidik membuatkan anda mendapat bayaran, malah ahli panel yang tidak aktif akan dihapuskan dari pangkalan data panel, jadi jangan menolak tawaran untuk mengisi banyak kaji selidik!
Jika sebuah syarikat kaji selidik mempunyai dasar privasi di laman web mereka, kemungkinan besar ia ada menyatakan bahawa nombor telefon panel hanya digunakan untuk menghantar pembayaran - respon kaji selidik sebenar disimpan tanpa nama. Jika anda memberikan nombor telefon palsu semasa pendaftaran, jangan harap anda akan menerima apa-apa pembayaran.
Pastikan anda mematikan semua penapis spam untuk akaun ini. Selalunya, kaji selidik akan mencetuskan penapis spam, dan anda tidak akan pernah tahu jika seseorang telah menghantar pelawaan kepada anda untuk mengambil bahagian. Jaga alamat e-mel anda - jangan hilangkannya! Lindunginya – jika anda kehilangan akses terhadap akaun e-mel anda, maka anda akan menghadapi masalah... Alamat e-mel anda sangatlah penting dan jangan lupakannya.
Tingkatkan potensi anda untuk menjana wang dengan menjadi perujuk untuk rakan anda. Banyak laman web yang mempunyai program afiliasi mereka sendiri, jadi jangan teragak-agak untuk menyertainya. Semakin ramai rakan yang dapat anda pelawa, semakin banyak pendapatan yang anda akan hasilkan.
Berikan maklumat demografik yang lengkap semasa anda membuat permohonan. Jangan berpura-pura menjadi seorang wanita yang berusia 24 tahun, apabila anda sebenarnya seorang lelaki yang berusia 35 tahun. Syarikat-syarikat ini juga mempunyai penapis sampah, dan mereka akan dapat mengetahui perkara sebenar dalam masa yang singkat.
Apabila soalan kaji selidik mengandungi kotak ruangan komen kosong yang meminta pendapat anda tentang sesuatu perkara - berikan seberapa banyak maklumat yang mungkin. Hasilnya, anda mungkin akan dianggap sebagai "responden berkualiti tinggi", yang mungkin menyebabkan lebih banyak undangan untuk menyertai kaji selidik.
...yang melibatkan pengumpulan mata, kupon atau lukisan, isikan mereka! Ini sering digunakan sebagai proses tapisan kelayakan oleh syarikat yang berbeza. Dengan melengkapkannya, anda menunjukkan bahawa anda seorang yang serius untuk mengambil bahagian, dan hasilnya, anda meningkatkan peluang anda untuk dihubungi dengan tawaran tunai.
...yang menawarkan bayaran tunai kepada anda apabila mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian, namun meminta bayaran "keahlian" sebelum anda boleh mula mendapatkan wang tunai. Tidak ada sebab mengapa anda perlu bayar untuk menjadi panel kaji selidik dan kebanyakan tawaran ini adalah penipuan semata-mata.
Ianya tidak mustahil di mana sahaja dari beberapa jam hingga beberapa hari selepas mereka mula mendaftar. Tetapi perlu diingat bahawa kebanyakan syarikat akan menghantar beberapa kaji selidik sahaja setiap bulan, jadi biasanya ia akan mengambil masa beberapa minggu sebelum anda mula mendapat banyak kaji selidik.
...anda mungkin layak untuk menyertai panel kaji selidik khas. Terdapat banyak panel dalam talian ekslusif untuk individu yang bekerja dalam industri penjagaan kesihatan, bidang teknologi, dan profesional serta eksekutif atasan. Jika anda sesuai dengan salah satu daripada kategori ini, pastikan panel mencari pakar seperti anda. Insentif kaji selidik berbentuk sedemikian adalah lebih tinggi kerana bilangan orang yang sesuai dengan klasifikasi tersebut adalah terhad, profesional mengharapkan insentif yang lebih baik untuk masa mereka, dan ketersediaan masa mereka juga adalah terhad, seterusnya memberikan lebih banyak alasan untuk mendapatkan insentif yang lebih baik.
Sesetengah syarikat kaji selidik akan membayar anda melalui PayPal untuk mempercepatkan proses pembayaran.

TAWARAN TAMBAHAN

ySense
PrizeRebel
DollarClix
Helion Research
GetPaidTo