PANEL-PANEL KAJI SELIDIK DALAM TALIAN

Sertai kaji selidik adalah salah sebuah cara yang popular untuk mendapatkan pendapatan tambahan. Kenapa syarikat-syarikat ini sanggup membayar pendapat kita? Kerana mereka perlu tahu keinginan pengguna dengan kadar segera dan tidak ramai orang yang ingin memberikan maklumat ini secara sukarela.

Lawati laman kaji selidik berbayar dalam talian berikut dan sertai mereka untuk mula menjana pendapatan dari kaji selidik berbayar. Anda boleh menyertai program yang disenaraikan di sini dengan berasa yakin yang anda akan mendapat bayaran wang tunai atau bentuk ganjaran lain tanpa syarat tersembunyi dan tanpa perlu membayar satu sen pun. Semua syarikat yang disenaraikan di sini benar-benar berbaloi untuk menyertai dan mempunyai reputasi yang baik. Kami hanya menyenaraikan panel penyelidik pasaran dalam talian berkualiti yang tidak pernah akan mengenakan yuran, dan menerima ahli dari serata dunia (dalam kebanyakan kes). Kami menawarkan akses segera kepada semua maklumat di laman web ini secara percuma, jadi simpan sahaja dompet anda di dalam poket anda, dan lihat senarai syarikat penyelidik pasaran yang sah yang menyediakan panel kaji selidik berbayar. Periksa dengan kerap kerana kami akan mengemas kini halaman ini dengan tawaran kaji selidik dengan ganjaran tunai yang terbaik (boleh didapati buat semua orang di seluruh dunia). Sertai laman kaji selidik berbayar sebanyak mana yang mungkin untuk memaksimumkan pendapatan anda.

Selamat maju jaya dan berseronoklah!


Sertai ClixSense sekarang dan mula menjana wang untuk aktiviti-aktiviti dalam talian anda, termasuklah: kaji selidik berbayar, melawat laman web, membeli-belah dalam talian, tawaran percuma dan banyak lagi.

ClixSense

Mencari cara untuk menjana wang tunai sampingan dalam talian? Sertai ClixSense sekarang dan mula menjana wang untuk aktiviti-aktiviti dalam talian anda, termasuklah: kaji selidik berbayar, melawat laman web, membeli-belah dalam talian, tawaran percuma dan banyak lagi.

Sertai sekarang
Sertai Panel Kaji Selidik Berbayar Pengguna E-Research-Global.com dan dapatkan wang. Ahli boleh mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian berbayar (soal selidik dalam talian), kumpulan fokus dalam talian dan ujian produk baru untuk mendapatkan ganjaran wang.

e-Research-Global

Sertai Panel Kaji Selidik Berbayar Pengguna E-Research-Global.com dan dapatkan wang. Ahli boleh mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian berbayar (soal selidik dalam talian), kumpulan fokus dalam talian dan ujian produk baru untuk mendapatkan ganjaran wang. Untuk kaji selidik yang telah lengkap, anda akan dibayar dengan wang sebagai hadiah. Jumlah ganjaran tunai adalah berbeza buat setiap kaji selidik bergantung pada masa dan kesulitan kaji selidik berbayar dalam talian. Kami membayar menggunakan PayPal.com.

Daftar sekarang
PaidViewpoint milik sistem TraitScoreSM yang masih tertangguh patennya ini dicipta untuk menilai ketulusan dan konsistensi responden kaji selidik dan memberi insentif berdasarkan ciri-ciri ini.

PaidViewpoint.com

PaidViewpoint milik sistem TraitScoreSM yang masih tertangguh patennya ini dicipta untuk menilai ketulusan dan konsistensi responden kaji selidik dan memberi insentif berdasarkan ciri-ciri ini. Merujuk kepada julat bilangan kaji selidik yang disediakan, kami akan tetapkan jumlah ahli PV yang dibenarkan untuk menjawab kaji selidik setiap bulan, dan kami akan menawarkan lebih banyak peluang pendapatan kepada ahli yang mempunyai TraitScores yang lebih tinggi. Bayaran satu kaji selidik juga adalah lebih tinggi berdasarkan TraitScoreSM anda. Pembayaran tunai dibuat melalui akaun PayPal anda.

Sertai sekarang
Toluna merupakan komuniti dalam talian yang khususnya untuk menyuarakan pendapat anda! Beritahu penyedia produk dan perkhidmatan yang terkemuka di dunia tentang apa yang anda fikirkan dan mendapatkan ganjaran dengan menyertai tinjauan.

Toluna

Toluna merupakan komuniti dalam talian yang khususnya untuk menyuarakan pendapat anda! Beritahu penyedia produk dan perkhidmatan yang terkemuka di dunia tentang apa yang anda fikirkan dan mendapatkan ganjaran dengan menyertai tinjauan. Anda juga boleh menyuarakan pandangan anda melalui pungutan suara dan tinjauan pendapat yang anda cipta secara terus di Toluna! Biarlah orang lain mengetahui buah fikiran anda, dan lihatlah sama ada mereka juga berpandangan yang sama seperti anda. Pungutan suara dan tinjauan pendapat yang anda cipta di Toluna juga boleh dimasukkan ke dalam blog atau laman web peribadi anda. Setiap perkhidmatan yang ditawarkan oleh laman kami adalah secara percuma, dan untuk penyertaan dalam kebanyakan aktiviti Toluna, anda akan diberikan mata.

Daftar sekarang
GlobalTestMarket adalah komuniti dalam talian yang unik di mana pengguna dari seluruh dunia mengambil bahagian dalam penghasilan produk dan perkhidmatan yang baru pada dunia. Ahli-ahi belajar mengenai dan menggunakan produk dan perkhidmatan baru sambil memperoleh Points - mata wang dalam talian, yang boleh ditukarkan kepada wang tunai.

GlobalTestMarket

GlobalTestMarket adalah komuniti dalam talian yang unik di mana pengguna dari seluruh dunia mengambil bahagian dalam penghasilan produk dan perkhidmatan yang baru pada dunia. Ahli-ahi belajar mengenai dan menggunakan produk dan perkhidmatan baru sambil memperoleh Points - mata wang dalam talian, yang boleh ditukarkan kepada wang tunai.
GlobalTestMarket diwujudkan demi kepentingan anda. Penyertaan, idea, dan pendapat anda telah membuat GlobalTestMarket satu sumber bernilai bagi maklum balas pengguna. Anda akan dijemput untuk menyertai pelbagai kaji selidik yang boleh mempengaruhi orang yang membangunkan produk baru atau menghasilkan perkhidmatan baru. Sertai panel hari ini dan mula mempengaruhi cara produk dan perkhidmatan dihasilkan.

Sertai sekarang
Apabila anda menyertai panel YouGov, anda akan menyertai komuniti orang ramai di seluruh dunia yang ingin menyatakan dan berkongsi pandangan mereka, di samping itu mendapatkan mata ganjaran. Sebagai ahli panel, anda akan menerima jemputan e-mel jika terdapat kaji selidik baru.

YouGov

YouGov adalah syarikat penyelidikan pasaran dalam talian yang terkemuka di dunia. Misi kami adalah untuk membekalkan data yang tepat secara berterusan serta maklumat tentang pendapat dan tabiat masyarakat di seluruh dunia, di sepanjang masa, agar syarikat, kerajaan dan institusi dapat menyantuni pengguna yang berurusan dengan mereka secara lebih baik. Apabila anda menyertai panel YouGov, anda akan menyertai komuniti orang ramai di seluruh dunia yang ingin menyatakan dan berkongsi pandangan mereka, di samping itu mendapatkan mata ganjaran. Sebagai ahli panel, anda akan menerima jemputan e-mel jika terdapat kaji selidik baru. Setiap kaji selidik yang anda selesaikan akan menyumbang mata ganjaran yang apabila terkumpul boleh ditebus untuk hadiah seperti tiket wayang, kad hadiah, dan hadiah lain. Anda juga akan menerima kaji selidik yang tidak mempunyai mata tetapi nama anda akan disertakan dalam cabutan hadiah bulanan. Semua tinjauan YouGov perlu dilengkapkan secara dalam talian dan diisi pada masa lapang anda.

Daftar sekarang
Sejak ia ditubuhkan pada tahun 2000, komuniti SurveySavvy telah berkembang kepada lebih dari 3 juta orang di 190 negara yang menjana wang dengan menyertai kaji selidik dalam talian kami.

SurveySavvy

Sejak ia ditubuhkan pada tahun 2000, komuniti SurveySavvy telah berkembang kepada lebih dari 3 juta orang di 190 negara yang menjana wang dengan menyertai kaji selidik dalam talian kami. SurveySavvy telah membayar lebih banyak wang kepada ahli kami berbanding syarikat penyelidikan pasaran dalam talian lain (lebih daripada $5 juta dolar tunai). Bukan ahli SurveySavvy? Sertai sekarang...

Sertai sekarang
Menjadi sebahagian dari Future Talker bermakna pendapat anda didengari! Bukan sahaja dengan mengisi kaji selidik dalam talian, tetapi juga dengan menyertai salah satu daripada komuniti penyelidikan dalam talian InSites Consulting.

Future Talkers

Menjadi sebahagian dari Future Talker bermakna pendapat anda didengari! Bukan sahaja dengan mengisi kaji selidik dalam talian, tetapi juga dengan menyertai salah satu daripada komuniti penyelidikan dalam talian InSites Consulting. Di sinilah anda dapat berkongsi pemikiran anda secara mendalam mengenai topik yang anda gemari. Future Talker menawarkan anda akses kepada penyelidikan terbaru dan paling inovatif, di mana anda boleh belajar tentang jenama dan memberitahu jenama tersebut tentang apa yang anda fikirkan! Future Talker yakin bahawa pengguna adalah perunding terbaik untuk jenama-jenama di pasaran ini. Dengan menyertai kajian, kami membawa anda lebih dekat dengan jenama kegemaran anda.
Waktu anda adalah sangat berharga dan kami ingin memberi ganjaran kepada anda di atas usaha anda! Untuk setiap penyertaan dalam penyelidikan kami, anda akan mendapat wang. Apabila anda menyimpan sehingga € 7.5 (atau tukaran yang setaraf dengan mata wang tempatan anda), anda boleh menebus melalui PayPal atau alternatif khusus untuk negara lain.

Sertai sekarang
Berikan idea, kongsikan pendapat dan cadangan anda dengan mengambil bahagian dalam temubual penyelidikan dalam talian dan kaji selidik saintifik. Apabila anda melengkapkan kaji selidik penyelidikan ini, anda akan menerima antara $7 hingga $25.

Technology Advisory Board

Berikan idea, kongsikan pendapat dan cadangan anda dengan mengambil bahagian dalam temubual penyelidikan dalam talian dan kaji selidik saintifik. Apabila anda melengkapkan kaji selidik penyelidikan ini, anda akan menerima antara $7 hingga $25.

Sertai sekarang
Secara ringkasnya anda akan memperoleh 20 spiderPoints untuk setiap Penilaian Laman Web Penuh yang anda lakukan. Terdapat juga Ujian, Percubaan, Quickies, tinjauan dan lain-lain jenis soal selidik yang bernilai dari 1 hingga 10 mata.

spiderMetrix

Secara ringkasnya anda akan memperoleh 20 spiderPoints untuk setiap Penilaian Laman Web Penuh yang anda lakukan. Terdapat juga Ujian, Percubaan, Quickies, tinjauan dan lain-lain jenis soal selidik yang bernilai dari 1 hingga 10 mata. Sesetengah kaji selidik mempunyai kolam hadiah, di mana anda boleh menang sehingga 100 mata. Tetapi ini semua akan tenggelam jika anda fikirkan tentang spiderPoints yang boleh diperolehi sebaik sahaja anda 'membesar' ke sepsis labah-labah (Spider) yang lebih tinggi.

Daftar sekarang
Brand Institute adalah firma penyelidikan pasaran yang mempunyai kepakaran dalam penyelidikan dan pengguna dalam pasaran farmaseutikal. Pengguna dengan pelbagai demografi, para doktor dari pelbagai kepakaran dan profesional perubatan lain adalah dialu-alukan.

Brand Institute

Brand Institute menyediakan panel responden global yang profesional dan pengguna yang meluas untuk semua industri. Brand Institute adalah firma penyelidikan pasaran yang mempunyai kepakaran dalam penyelidikan dan pengguna dalam pasaran farmaseutikal. Pengguna dengan pelbagai demografi, para doktor dari pelbagai kepakaran dan profesional perubatan lain adalah dialu-alukan. Pembayaran tunai dibuat melalui akaun PayPal anda.

Daftar sekarang
American Consumer Opinion - Hanya isikan jawapan kaji selidik untuk mendapatkan ganjaran tunai.

American Consumer Opinion

Semua ahli berdaftar boleh menyertai cabutan bulanan untuk memenangi $250 hadiah tunai, hanya untuk menjadi ahli. Sekiranya anda ada menjawab screener (satu soal selidik pendek), anda akan dimasukkan ke dalam cabutan bertuah untuk ganjaran tunai. Jika anda mengambil bahagian dalam kaji selidik, anda akan menerima beberapa jenis insentif. Insentif biasanya bernilai dari $4 hingga $50. Hanya isikan jawapan kaji selidik untuk mendapatkan ganjaran tunai.

Sertai sekarang
Vivatic menawarkan peluang kepada semua orang untuk bekerja dari rumah atau di mana sahaja anda berada. Sama ada sedang bersantai di pantai dengan komputer riba anda atau melakukan kerja dari katil anda. Anda boleh bekerja dari mana-mana sahaja. Kami juga menawarkan kebebasan untuk melakukan jenis pekerjaan yang anda nikmati: menulis artikel, melakukan kaji selidik berbayar dan pekerjaan lain pada bila-bila masa yang anda inginkan.

Vivatic

Vivatic menawarkan peluang kepada semua orang untuk bekerja dari rumah atau di mana sahaja anda berada. Sama ada sedang bersantai di pantai dengan komputer riba anda atau melakukan kerja dari katil anda. Anda boleh bekerja dari mana-mana sahaja. Kami juga menawarkan kebebasan untuk melakukan jenis pekerjaan yang anda nikmati: menulis artikel, melakukan kaji selidik berbayar dan pekerjaan lain pada bila-bila masa yang anda inginkan.
Pendapat anda begitu berharga, jadi pastikan anda dibayar kerana memberikan mereka. Kami ada menjalinkan hubungan dengan banyak firma penyelidikan pasaran yang ingin memahami pandangan anda. Kami menawarkan kaji selidik harian dari penyelidik pasaran yang akan membayar anda untuk masa anda. Berapa jumlah anda dibayar: Purata gaji setiap kaji selidik - £ 1 – mengambil masa lebih kurang 10 hingga 20mins.

Daftar sekarang

KAJI SELIDIK BERBAYAR

Berapa banyak yang saya boleh jana?
Potensi pendapatan anda bergantung kepada bilangan, jenis dan tempoh kaji selidik yang anda dapat. Jenis dan kekerapan kaji selidik yang anda perolehi adalah berdasarkan kepada keperluan syarikat. Khususnya berkaitan dengan kempen yang mereka jalankan, jadi anda mungkin mendapat lebih banyak untuk bulan ini dan kurang untuk bulan seterusnya. Kaji selidik biasanya mengambil masa 10 hingga 30 minit untuk disiapkan, dan kaji selidik dengan bayaran tunai biasanya menawarkan ganjaran kepada anda anggaran $1 hingga $10 atau lebih untuk setiap kaji selidik yang anda lengkapkan. Syarikat-syarikat lain boleh juga memberikan anda sijil atau menghantar penyertaan anda ke loteri untuk tukaran wang tunai atau hadiah.

Bagaimanakah proses saya dibayar selepas saya menyertainya?
Biasanya anda akan dibayar dengan cek beberapa minggu kemudian. Kadang-kala pilihan resit pembayaran lain seperti PayPal juga boleh didapati. Terdapat juga masa-masa lain untuk sijil penghargaan atau produk adalah insentif kaji selidik, selepas melengkapkan kaji selidik, butiran lanjut akan diberikan tentang bila dan bagaimana hadiah ganjaran anda akan dihantar.

Peserta kaji selidik boleh menjana pendapatan sampingan yang kukuh.
Sama seperti peluang lain yang terdapat dalam talian, ia memerlukan masa dan usaha untuk menjana pendapatan melalui kaji selidik. Salah satu kunci untuk Berjaya dalam kerjaya sambil menetap di rumah, adalah dengan mewujudkan pelbagai sumber pendapatan. Setiap sumber ini mungkin hanya menyumbangkan beberapa dolar sahaja setiap bulan, tetapi dengan pelbagai sumber yang cukup banyak, anda akan mendapati bahawa anda boleh memperolehi pendapatan sampingan yang banyak. Kaji selidik berbayar boleh memberikan anda sumber pendapatan yang hebat, yang akan terus berkembang apabila anda menjadi lebih berpengetahuan dan berpengalaman dengan mereka.

Semakin banyak kaji selidik yang anda sertai atau mengambil bahagian, semakin banyak wang yang dapat anda jana.
Ini bukan "pengangkutan percuma" di mana anda melakukan "sesuatu untuk sia-sia" - ia adalah cara bagaimana anda boleh bekerja dan menjana wang dengan kebebasan dari segi bila dan di mana anda ingin bekerja. Bilangan kaji selidik yang anda akan sertai bergantung kepada bilangan syarikat yang anda mendaftar, jumlah maklumat yang anda berikan kepada mereka, dan profil peribadi anda. Beberapa kaji selidik akan menjadi sangat spesifik, dan tidak semua orang akan "memenuhi syarat" untuk setiap kaji selidik. Sebagai contoh, sesetengah kaji selidik mungkin hanya terbuka kepada wanita berumur antara 25-45 yang tinggal di Kanada. Satu lagi kaji selidik hanya terbuka kepada lelaki bujang yang memakai kolon, dan sebagainya. Sudah tentu, kebanyakan kaji selidik adalah sangat umum dan sesiapa sahaja boleh menyertainya. Di pengakhirannya, terdapat banyak peluang penyertaan kaji selidik untuk semua orang. Tidak kira jika anda seorang lelaki atau perempuan, tinggal di Amerika Syarikat atau tidak, pelajar kolej atau mempunyai pekerjaan sepenuh masa, dan lain-lain. Tiada "profil" individu yang akan memenuhi segenap syarat untuk mendapatkan lebih banyak kaji selidik berbanding orang lain.

Jumlah kaji selidik yang disertai, dan pendapatan yang diperolehi akan bergantung pada berapa banyak masa dan usaha yang anda habiskan untuk melakukan kaji selidik.
Purata pendapatan bulanan bergantung kepada setiap individu, dan usaha yang mereka lakukan. Seseorang yang sering menyemak e-mel mereka dan membalas pelawaan melakukan kaji selidik secara cepat, atau log masuk ke ruangan ahli untuk melihat kaji selidik baru yang boleh didapati pasti akan menjana pendapatan yang lebih daripada seseorang yang hanya log masuk sekali seminggu. Pendapatan bergantung sepenuhnya terhadap usaha dan perhatian individu terhadap tawaran kaji selidik. Kebanyakan orang menjadi panelis untuk berkongsi pendapat mereka serta dibayar kerana mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian. Mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian secara percuma sewaktu masa lapang anda adalah cara yang hebat untuk mempunyai pendapatan sampingan dan mempunyai lebih banyak keseronokan berbanding cara lain untuk menjana wang dalam talian kerana anda tidak perlu menghabiskan apa-apa tetapi anda masih dibayar kerana mengambil bahagian dalam kaji selidik berbayar secara dalam talian, iaitu 100% bebas dari penggunaan duit.

Sekiranya anda meluangkan masa yang mencukupi dan menyiapkan kerja tepat pada masanya, anda akan menghasilkan sumber pendapatan yang menarik.
Jadi realistik dalam mencapai matlamat anda dan jangan mengharapkan untuk menjadi cepat kaya. Kaji selidik dalam talian bukanlah skim cepat kaya, tetapi anda boleh melakukannya dengan baik untuk mendapatkan wang tunai sampingan (hadiah dan kad hadiah juga), jika anda mendaftar dengan beberapa firma penyelidikan yang berkualiti. Kaji selidik ini berbaloi untuk luangkan masa membuatnya.

Pengalaman semua orang sedikit berbeza.
Tiada langsung cara untuk kami atau sesiapa sahaja yang lain boleh memberitahu anda berapa banyak kaji selidik yang akan anda sertai atau berapa banyak wang yang akan anda perolehi darinya. Apa yang kami cadangkan ialah jika ini adalah sesuatu yang anda minati, cuba dahulu dan lihat bagaimana progresnya. Tiada kerugian yang perlu anda gusarkan...