PANEL-PANEL KAJI SELIDIK DALAM TALIAN

Sertai kaji selidik adalah salah sebuah cara yang popular untuk mendapatkan pendapatan tambahan. Kenapa syarikat-syarikat ini sanggup membayar pendapat kita? Kerana mereka perlu tahu keinginan pengguna dengan kadar segera dan tidak ramai orang yang ingin memberikan maklumat ini secara sukarela.

Lawati laman kaji selidik berbayar dalam talian berikut dan sertai mereka untuk mula menjana pendapatan dari kaji selidik berbayar. Anda boleh menyertai program yang disenaraikan di sini dengan berasa yakin yang anda akan mendapat bayaran wang tunai atau bentuk ganjaran lain tanpa syarat tersembunyi dan tanpa perlu membayar satu sen pun. Semua syarikat yang disenaraikan di sini benar-benar berbaloi untuk menyertai dan mempunyai reputasi yang baik. Kami hanya menyenaraikan panel penyelidik pasaran dalam talian berkualiti yang tidak pernah akan mengenakan yuran, dan menerima ahli dari serata dunia (dalam kebanyakan kes). Kami menawarkan akses segera kepada semua maklumat di laman web ini secara percuma, jadi simpan sahaja dompet anda di dalam poket anda, dan lihat senarai syarikat penyelidik pasaran yang sah yang menyediakan panel kaji selidik berbayar. Periksa dengan kerap kerana kami akan mengemas kini halaman ini dengan tawaran kaji selidik dengan ganjaran tunai yang terbaik (boleh didapati buat semua orang di seluruh dunia). Sertai laman kaji selidik berbayar sebanyak mana yang mungkin untuk memaksimumkan pendapatan anda.

Selamat maju jaya dan berseronoklah!


Sertai ySense sekarang dan mula menjana wang untuk aktiviti-aktiviti dalam talian anda, termasuklah: kaji selidik berbayar, melawat laman web, tawaran percuma dan banyak lagi.

ySense

Mencari cara untuk menjana wang tunai sampingan dalam talian? Sertai ySense sekarang dan mula menjana wang untuk aktiviti-aktiviti dalam talian anda, termasuklah: kaji selidik berbayar, melawat laman web, tawaran percuma dan banyak lagi.

Sertai sekarang
Mendaftar secara percuma dalam TGM Panel dan dapatkan wang tunai untuk setiap survey yang lengkap.

TGM Panel

Daftar sekarang dan bantu kami menjadikan pasaran global lebih baik dengan menyertai survey berbayar kami! Sertai TGM Panel, platform penyelidikan pasaran yang akan memberi kamu peluang untuk bersuara dan mengutarakan pendapat. Syarikat-syarikat dari seluruh dunia sedang menunggu pelanggan, iaitu kamu, untuk mendengar dan mengetahui apa yang kamu gemari dan benci. Jadi jangan berdiam diri dalam dunia yang sedang berkembang ini, sertai survey berbayar kami! Kami mereka bentuk survey kami agar lebih menyeronokkan dan senang diisi. Survey kami juga membantu anda berkembang sebagai seorang pengguna. Apa yang anda perlukan untuk menyertai kami adalah mempunyai akses kepada sebarang peranti dan internet.

Malaysia Singapura
Sertai servis kami dan mula menjana pendapatan dengan surveyo24.com.

surveyo24

Mencari survey untuk kamu dengan pantas. Kamu tak perlu mendaftar untuk melengkapkan survey. Hanya pilih survey, masukkan e-mel dan maklumat asas kamu. Kami juga akan menghantar jemputan melalui e-mel.
Setiap survey yang berjaya dilengkapkan akan menambah point dalam akaun synorewards.com anda. Jangan risau, point untuk setiap survey akan dipaparkan sebelum anda mengisi survey. Jadi kita akan tahu survey mana yang menguntungkan dan perlu diutamakan. Kumpulkan 500 points minimum untuk ditebus kepada wang tunai atau ganjaran di synorewards.com. Sertai servis kami dan mula menjana pendapatan dengan surveyo24.com.

Singapura
Sertai Panel Kaji Selidik Berbayar Pengguna E-Research-Global.com dan dapatkan wang. Ahli boleh mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian berbayar (soal selidik dalam talian), kumpulan fokus dalam talian dan ujian produk baru untuk mendapatkan ganjaran wang.

e-Research-Global

Sertai Panel Kaji Selidik Berbayar Pengguna E-Research-Global.com dan dapatkan wang. Ahli boleh mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian berbayar (soal selidik dalam talian), kumpulan fokus dalam talian dan ujian produk baru untuk mendapatkan ganjaran wang. Untuk kaji selidik yang telah lengkap, anda akan dibayar dengan wang sebagai hadiah. Jumlah ganjaran tunai adalah berbeza buat setiap kaji selidik bergantung pada masa dan kesulitan kaji selidik berbayar dalam talian. Kami membayar menggunakan PayPal.com.

Daftar sekarang
PaidViewpoint milik sistem TraitScoreSM yang masih tertangguh patennya ini dicipta untuk menilai ketulusan dan konsistensi responden kaji selidik dan memberi insentif berdasarkan ciri-ciri ini.

PaidViewpoint.com

PaidViewpoint milik sistem TraitScoreSM yang masih tertangguh patennya ini dicipta untuk menilai ketulusan dan konsistensi responden kaji selidik dan memberi insentif berdasarkan ciri-ciri ini. Merujuk kepada julat bilangan kaji selidik yang disediakan, kami akan tetapkan jumlah ahli PV yang dibenarkan untuk menjawab kaji selidik setiap bulan, dan kami akan menawarkan lebih banyak peluang pendapatan kepada ahli yang mempunyai TraitScores yang lebih tinggi. Bayaran satu kaji selidik juga adalah lebih tinggi berdasarkan TraitScoreSM anda. Pembayaran tunai dibuat melalui akaun PayPal anda.

Sertai sekarang
Di MOBROG, kamu boleh mendapatkan wang tambahan dengan mengambil bahagian secara aktif dalam penyelidikan pasaran, utarakan pendapat, dan mengisi survey secara online.

MOBROG

Di MOBROG, kamu boleh mendapatkan wang tambahan dengan mengambil bahagian secara aktif dalam penyelidikan pasaran, utarakan pendapat, dan mengisi survey secara online. Kami membayar di antara $0.50 sehingga $3 dalam setiap survey secara purata. Kamu boleh mengisi survey di komputer dengan mudahnya melalui talian kami. Kami akan menghantar jemputan tetap melalui e-mel aktif kamu bagi memudahkan pengambilan survey secara online. Kamu juga akan memaklumkan kamu terlebih dahulu jumlah survey yang perlu diisi dan jumlah bayarannya. Sudah tentu, semuanya ini tidak wajib dan keputusan di tangan kamu. Sekiranya kamu mencari survey yang menarik, lengkapkan setiap survey yang kamu rasa menarik dengan baik.
Jika kamu memiliki telefon pintar (iPhone, Blackberry, atau Android), kami akan memberikan pilihan untuk mengambil survey dengan menggunakan telefon pintar anda! Hanya perlu muat turun aplikasi MOBROG dari App Store atau Play Store, dan boleh mula membuat duit! Respon anda boleh ditaip pada survey berasaskan telefon melalui paparan tersedia. Secara tak langsung, kakak dan abang dibayar untuk pengambilan bahagian dalam survey. Kedua-dua mod penyertaan dalam survey kami memberikan peluang kepada kamu untuk memberikan pendapat kepada dunia, meningkatkan produk dan perkhidmatan dan sudah tentu, mendapatkan wang tambahan. Wang boleh ditebus dengan selamat dan mudah dengan Paypal.

Daftar sekarang
Mari jadi salah seorang daripada ahli GreenPanthera.com dan perolehi duit! Ambil bahagian dalam survey kami dan dapatkan ganjaran untuk pendapat anda!

GreenPanthera

Mari jadi salah seorang daripada ahli GreenPanthera.com dan perolehi duit! Ambil bahagian dalam survey kami dan dapatkan ganjaran untuk pendapat anda! Terima tunai apabila mengisi survey, membeli-belah, menerima tawaran dan banyak lagi. Terima wang tunai melalui akaun PayPal anda. Daftar sekarang secara PERCUMA dan terima $5 sebagai bonus pendaftaran.

Singapura
PrizeRebel.com adalah tempat # 1 untuk survey dibayar secara online. Kami ingin membantu anda membuat wang di rumah dan anda akan dibayar untuk mengongsikan pendapat anda!

PrizeRebel

PrizeRebel.com adalah tempat # 1 untuk survey dibayar secara online. Kami ingin membantu anda membuat wang di rumah dan anda akan dibayar untuk mengongsikan pendapat anda! Kami telah menjadi laman web penyelidikan survey online utama sejak 2007. Dengan inventori tinjauan yang besar dan pemprosesan ganjaran yang pantas, kami membayar ribuan dolar dalam ganjaran tunai setiap hari dan berusaha untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada ahli kami.
Kami telah bekerjasama dengan banyak pengiklan dan penyelidik survey pasaran yang mencari pandangan anda mengenai produk baru atau menginginkan anda menjadi ahli laman web mereka. Sebagai balasan untuk masa dan penyertaan anda, anda akan mendapat mata, yang anda boleh menebus untuk kad hadiah jenama, kod permainan online, barangan Amazon.com dan wang tunai PayPal!

Daftar sekarang
Swagbucks.com adalah laman web program ganjaran paling popular yang memberikan gift card (kad hadiah) percuma dan wang tunai untuk benda yang kamu sudah biasa lakukan secara online dalam rutin harian kamu.

swagbucks

Swagbucks.com adalah laman web program ganjaran paling popular yang memberikan gift card (kad hadiah) percuma dan wang tunai untuk benda yang kamu sudah biasa lakukan secara online dalam rutin harian kamu. Dapatkan mata ganjaran apabila kamu membeli belah di kedai kegemaran, menonton video yang menghiburkan, melayari internet, menjawab survey dan mencari tawaran hebat. Mata ganjaran boleh ditukarkan kepada gift card Amazon atau Walmart; ataupun ditukarkan kepada wang tunai melalui Paypal. Swagbucks telah membayar lebih $350,000,000 dalam bentuk tunai dan juga gift cards. Masukkan wang ke dalam dompet anda! Sertai kami secara percuma sekarang.

Daftar sekarang
OnlinePanel - Dapatkan bayaran untuk survey. Pelbagai tawaran untuk meningkatkan pendapatan anda, semuanya di hujung jari.

OnlinePanel

Anda merupakan seorang ahli kelab, yang berkongsi pendapat anda di survey atas talian setiap hari. Bagi setiap penyertaan anda dalam survey, kami akan membayar anda dengan sewajarnya. Setiap tugasan yang lengkap akan diberi ganjaran wang tunai. Anda boleh mendapat sehingga 4 dolar AS bagi setiap survey atau tugasan yang lengkap. Kelab survey telah menyediakan banyak aktiviti menarik dan mencabar untuk anda gunakan dan untuk membayar anda dalam Bahasa Malaysia, seperti: menyelesaikan tugas, mencuba aplikasi, menjumpai tawaran dan banyak lagi. Setiap tugas dan tawaran yang lengkap akan diberi ganjaran!
Sebaik sahaja anda mengumpul had bayaran sebanyak 10,000 mata, iaitu bersamaan dengan 10 dolar AS atau ditukar dalam mata wang negara anda, misalnya Euro, anda akan menerima pembayaran secara automatik. Anda hanya memerlukan akaun PayPal untuk mendapatkan bayaran anda.

Sertai sekarang
Secara ringkasnya anda akan memperoleh 20 spiderPoints untuk setiap Penilaian Laman Web Penuh yang anda lakukan. Terdapat juga Ujian, Percubaan, Quickies, tinjauan dan lain-lain jenis soal selidik yang bernilai dari 1 hingga 10 mata.

spiderMetrix

Secara ringkasnya anda akan memperoleh 20 spiderPoints untuk setiap Penilaian Laman Web Penuh yang anda lakukan. Terdapat juga Ujian, Percubaan, Quickies, tinjauan dan lain-lain jenis soal selidik yang bernilai dari 1 hingga 10 mata. Sesetengah kaji selidik mempunyai kolam hadiah, di mana anda boleh menang sehingga 100 mata. Tetapi ini semua akan tenggelam jika anda fikirkan tentang spiderPoints yang boleh diperolehi sebaik sahaja anda 'membesar' ke sepsis labah-labah (Spider) yang lebih tinggi.

Daftar sekarang
Toluna merupakan komuniti dalam talian yang khususnya untuk menyuarakan pendapat anda! Beritahu penyedia produk dan perkhidmatan yang terkemuka di dunia tentang apa yang anda fikirkan dan mendapatkan ganjaran dengan menyertai tinjauan.

Toluna

Toluna merupakan komuniti dalam talian yang khususnya untuk menyuarakan pendapat anda! Beritahu penyedia produk dan perkhidmatan yang terkemuka di dunia tentang apa yang anda fikirkan dan mendapatkan ganjaran dengan menyertai tinjauan. Anda juga boleh menyuarakan pandangan anda melalui pungutan suara dan tinjauan pendapat yang anda cipta secara terus di Toluna! Biarlah orang lain mengetahui buah fikiran anda, dan lihatlah sama ada mereka juga berpandangan yang sama seperti anda. Pungutan suara dan tinjauan pendapat yang anda cipta di Toluna juga boleh dimasukkan ke dalam blog atau laman web peribadi anda. Setiap perkhidmatan yang ditawarkan oleh laman kami adalah secara percuma, dan untuk penyertaan dalam kebanyakan aktiviti Toluna, anda akan diberikan mata.

Daftar sekarang
Apabila anda menyertai panel YouGov, anda akan menyertai komuniti orang ramai di seluruh dunia yang ingin menyatakan dan berkongsi pandangan mereka, di samping itu mendapatkan mata ganjaran. Sebagai ahli panel, anda akan menerima jemputan e-mel jika terdapat kaji selidik baru.

YouGov

YouGov adalah syarikat penyelidikan pasaran dalam talian yang terkemuka di dunia. Misi kami adalah untuk membekalkan data yang tepat secara berterusan serta maklumat tentang pendapat dan tabiat masyarakat di seluruh dunia, di sepanjang masa, agar syarikat, kerajaan dan institusi dapat menyantuni pengguna yang berurusan dengan mereka secara lebih baik. Apabila anda menyertai panel YouGov, anda akan menyertai komuniti orang ramai di seluruh dunia yang ingin menyatakan dan berkongsi pandangan mereka, di samping itu mendapatkan mata ganjaran. Sebagai ahli panel, anda akan menerima jemputan e-mel jika terdapat kaji selidik baru. Setiap kaji selidik yang anda selesaikan akan menyumbang mata ganjaran yang apabila terkumpul boleh ditebus untuk hadiah seperti tiket wayang, kad hadiah, dan hadiah lain. Anda juga akan menerima kaji selidik yang tidak mempunyai mata tetapi nama anda akan disertakan dalam cabutan hadiah bulanan. Semua tinjauan YouGov perlu dilengkapkan secara dalam talian dan diisi pada masa lapang anda.

Daftar sekarang
Sejak ia ditubuhkan pada tahun 2000, komuniti SurveySavvy telah berkembang kepada lebih dari 3 juta orang di 190 negara yang menjana wang dengan menyertai kaji selidik dalam talian kami.

SurveySavvy

Sejak ia ditubuhkan pada tahun 2000, komuniti SurveySavvy telah berkembang kepada lebih dari 3 juta orang di 190 negara yang menjana wang dengan menyertai kaji selidik dalam talian kami. SurveySavvy telah membayar lebih banyak wang kepada ahli kami berbanding syarikat penyelidikan pasaran dalam talian lain (lebih daripada $5 juta dolar tunai). Bukan ahli SurveySavvy? Sertai sekarang...

Sertai sekarang
Berikan idea, kongsikan pendapat dan cadangan anda dengan mengambil bahagian dalam temubual penyelidikan dalam talian dan kaji selidik saintifik. Apabila anda melengkapkan kaji selidik penyelidikan ini, anda akan menerima antara $7 hingga $25.

Technology Advisory Board

Berikan idea, kongsikan pendapat dan cadangan anda dengan mengambil bahagian dalam temubual penyelidikan dalam talian dan kaji selidik saintifik. Apabila anda melengkapkan kaji selidik penyelidikan ini, anda akan menerima antara $7 hingga $25.

Sertai sekarang
Brand Institute adalah firma penyelidikan pasaran yang mempunyai kepakaran dalam penyelidikan dan pengguna dalam pasaran farmaseutikal. Pengguna dengan pelbagai demografi, para doktor dari pelbagai kepakaran dan profesional perubatan lain adalah dialu-alukan.

Brand Institute

Brand Institute menyediakan panel responden global yang profesional dan pengguna yang meluas untuk semua industri. Brand Institute adalah firma penyelidikan pasaran yang mempunyai kepakaran dalam penyelidikan dan pengguna dalam pasaran farmaseutikal. Pengguna dengan pelbagai demografi, para doktor dari pelbagai kepakaran dan profesional perubatan lain adalah dialu-alukan. Pembayaran tunai dibuat melalui akaun PayPal anda.

Daftar sekarang
American Consumer Opinion - Hanya isikan jawapan kaji selidik untuk mendapatkan ganjaran tunai.

American Consumer Opinion

Semua ahli berdaftar boleh menyertai cabutan bulanan untuk memenangi $250 hadiah tunai, hanya untuk menjadi ahli. Sekiranya anda ada menjawab screener (satu soal selidik pendek), anda akan dimasukkan ke dalam cabutan bertuah untuk ganjaran tunai. Jika anda mengambil bahagian dalam kaji selidik, anda akan menerima beberapa jenis insentif. Insentif biasanya bernilai dari $4 hingga $50. Hanya isikan jawapan kaji selidik untuk mendapatkan ganjaran tunai.

Sertai sekarang

KAJI SELIDIK BERBAYAR

Berapa banyak yang saya boleh jana?
Potensi pendapatan anda bergantung kepada bilangan, jenis dan tempoh kaji selidik yang anda dapat. Jenis dan kekerapan kaji selidik yang anda perolehi adalah berdasarkan kepada keperluan syarikat. Khususnya berkaitan dengan kempen yang mereka jalankan, jadi anda mungkin mendapat lebih banyak untuk bulan ini dan kurang untuk bulan seterusnya. Kaji selidik biasanya mengambil masa 10 hingga 30 minit untuk disiapkan, dan kaji selidik dengan bayaran tunai biasanya menawarkan ganjaran kepada anda anggaran $1 hingga $10 atau lebih untuk setiap kaji selidik yang anda lengkapkan. Syarikat-syarikat lain boleh juga memberikan anda sijil atau menghantar penyertaan anda ke loteri untuk tukaran wang tunai atau hadiah.

Bagaimanakah proses saya dibayar selepas saya menyertainya?
Biasanya anda akan dibayar dengan cek beberapa minggu kemudian. Kadang-kala pilihan resit pembayaran lain seperti PayPal juga boleh didapati. Terdapat juga masa-masa lain untuk sijil penghargaan atau produk adalah insentif kaji selidik, selepas melengkapkan kaji selidik, butiran lanjut akan diberikan tentang bila dan bagaimana hadiah ganjaran anda akan dihantar.

Peserta kaji selidik boleh menjana pendapatan sampingan yang kukuh.
Sama seperti peluang lain yang terdapat dalam talian, ia memerlukan masa dan usaha untuk menjana pendapatan melalui kaji selidik. Salah satu kunci untuk Berjaya dalam kerjaya sambil menetap di rumah, adalah dengan mewujudkan pelbagai sumber pendapatan. Setiap sumber ini mungkin hanya menyumbangkan beberapa dolar sahaja setiap bulan, tetapi dengan pelbagai sumber yang cukup banyak, anda akan mendapati bahawa anda boleh memperolehi pendapatan sampingan yang banyak. Kaji selidik berbayar boleh memberikan anda sumber pendapatan yang hebat, yang akan terus berkembang apabila anda menjadi lebih berpengetahuan dan berpengalaman dengan mereka.

Semakin banyak kaji selidik yang anda sertai atau mengambil bahagian, semakin banyak wang yang dapat anda jana.
Ini bukan "pengangkutan percuma" di mana anda melakukan "sesuatu untuk sia-sia" - ia adalah cara bagaimana anda boleh bekerja dan menjana wang dengan kebebasan dari segi bila dan di mana anda ingin bekerja. Bilangan kaji selidik yang anda akan sertai bergantung kepada bilangan syarikat yang anda mendaftar, jumlah maklumat yang anda berikan kepada mereka, dan profil peribadi anda. Beberapa kaji selidik akan menjadi sangat spesifik, dan tidak semua orang akan "memenuhi syarat" untuk setiap kaji selidik. Sebagai contoh, sesetengah kaji selidik mungkin hanya terbuka kepada wanita berumur antara 25-45 yang tinggal di Kanada. Satu lagi kaji selidik hanya terbuka kepada lelaki bujang yang memakai kolon, dan sebagainya. Sudah tentu, kebanyakan kaji selidik adalah sangat umum dan sesiapa sahaja boleh menyertainya. Di pengakhirannya, terdapat banyak peluang penyertaan kaji selidik untuk semua orang. Tidak kira jika anda seorang lelaki atau perempuan, tinggal di Amerika Syarikat atau tidak, pelajar kolej atau mempunyai pekerjaan sepenuh masa, dan lain-lain. Tiada "profil" individu yang akan memenuhi segenap syarat untuk mendapatkan lebih banyak kaji selidik berbanding orang lain.

Jumlah kaji selidik yang disertai, dan pendapatan yang diperolehi akan bergantung pada berapa banyak masa dan usaha yang anda habiskan untuk melakukan kaji selidik.
Purata pendapatan bulanan bergantung kepada setiap individu, dan usaha yang mereka lakukan. Seseorang yang sering menyemak e-mel mereka dan membalas pelawaan melakukan kaji selidik secara cepat, atau log masuk ke ruangan ahli untuk melihat kaji selidik baru yang boleh didapati pasti akan menjana pendapatan yang lebih daripada seseorang yang hanya log masuk sekali seminggu. Pendapatan bergantung sepenuhnya terhadap usaha dan perhatian individu terhadap tawaran kaji selidik. Kebanyakan orang menjadi panelis untuk berkongsi pendapat mereka serta dibayar kerana mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian. Mengambil bahagian dalam kaji selidik dalam talian secara percuma sewaktu masa lapang anda adalah cara yang hebat untuk mempunyai pendapatan sampingan dan mempunyai lebih banyak keseronokan berbanding cara lain untuk menjana wang dalam talian kerana anda tidak perlu menghabiskan apa-apa tetapi anda masih dibayar kerana mengambil bahagian dalam kaji selidik berbayar secara dalam talian, iaitu 100% bebas dari penggunaan duit.

Sekiranya anda meluangkan masa yang mencukupi dan menyiapkan kerja tepat pada masanya, anda akan menghasilkan sumber pendapatan yang menarik.
Jadi realistik dalam mencapai matlamat anda dan jangan mengharapkan untuk menjadi cepat kaya. Kaji selidik dalam talian bukanlah skim cepat kaya, tetapi anda boleh melakukannya dengan baik untuk mendapatkan wang tunai sampingan (hadiah dan kad hadiah juga), jika anda mendaftar dengan beberapa firma penyelidikan yang berkualiti. Kaji selidik ini berbaloi untuk luangkan masa membuatnya.

Pengalaman semua orang sedikit berbeza.
Tiada langsung cara untuk kami atau sesiapa sahaja yang lain boleh memberitahu anda berapa banyak kaji selidik yang akan anda sertai atau berapa banyak wang yang akan anda perolehi darinya. Apa yang kami cadangkan ialah jika ini adalah sesuatu yang anda minati, cuba dahulu dan lihat bagaimana progresnya. Tiada kerugian yang perlu anda gusarkan...