ONLINE UNDERSØGELSES PANELER

Det virker populært at tage undersøgelser for at tjene lidt ekstra. Hvordan kan det være, at firmaer er villige til at betale for vores holdninger? Fordi de er nødt til at vide, meget hurtigt, hvad forbrugere vil have og få ville melde sig frivilligt give den slags information.

Se på de følgende online betalte undersøgelses sider, og tag del i gevinsten fra betalte undersøgelser. Du kan deltage i programmerne som ses her, og vide dig sikker i, at du vil blive betalt penge eller andre former for belønninger, uden nogen skjulte motiver og uden at skulle betale en eneste øre. Alle anførte firmaerne har et godt omdømme og er værd at samarbejde med. Vi anføre kun markedsanalyse paneler med garanteret kvalitet, som aldrig opkræver gebyrer og samtidig acceptere medlemmer internationalt (som oftest). Vi tilbyder øjeblikkelig og gratis adgang til, at information på denne side, så behold pungen i lommen, og se på vores liste af legitime markedsanalyse virksomheder, som tilbyder betalte undersøgelser. Kom tilbage regelmæssigt, da vi opdatere siden med de bedste (tilgængelig for folk i hele verden) betalte undersøgelses tilbud. Deltag så mange forskellige undersøgelses sider som du ønsker, for at maksimere din indtjening.

Held og lykke og hyg dig!


Vil du tjene lidt ekstra penge? Tilmeld dig ySense nu og begyndt at tjene penge for dine online aktiviteter, dette inkludere: Betalte undersøgelser, besøge hjemmesider, gratis tilbud og meget mere.

ySense

Vil du tjene lidt ekstra penge? Tilmeld dig ySense nu og begyndt at tjene penge for dine online aktiviteter, dette inkludere: Betalte undersøgelser, besøge hjemmesider, gratis tilbud og meget mere. Når du har sparet $8 sammen, kan du få dem udbetalt via PayPal eller et andet landespecifikt alternativ.

Registrering
Tilmeld dig gratis på TGM Panel Danmark og tjen penge for hver undersøgelse du færdiggør.

TGM Panel

Tilmeld dig i dag gratis og få betalt for at deltage i vores online og mobile undersøgelser! Vi fra TGM Panel sørger for, at din mening høres af de virksomheder, der interesserer sig for din tilfredshed. Deltag jævnligt i vores markedsundersøgelser, få kontakt med de firmaer, du er bekendt med og få det kontant betalt, alt sammen fra dit eget komfortable hjem eller kontor. Vi designer vores undersøgelser til at være sjove og nemme at udfylde. Vores undersøgelser vil også hjælpe dig med at udvikle dig som forbruger. Alt du behøver for at deltage er en enhed med adgang til internettet!

Registrering
Find dig hurtigt en undersøgelse. Du behøver ikke at oprette dig for at gennemføre undersøgelsen. Hvis du samler mindst 500 point kan du bytte dem for penge eller gevinster hos synorewards.com.

surveyo24

Find dig hurtigt en undersøgelse. Du behøver ikke at oprette dig for at gennemføre undersøgelsen. Du vælger bare en undersøgelse, og indtaster din e-mail og nogle grundlæggende oplysninger. Vi sender dig også invitationerne via e-mail.
Alle succesfuldt gennemførte undersøgelser tilføjer point til din konto hos synorewards.com. Du kan se hvor mange point undersøgelsen giver på forhånd. Så du kan vælge hvilke du vil tage! Hvis du samler mindst 500 point kan du bytte dem for penge eller gevinster hos synorewards.com.

Opret
Din mening betaler sig og giver penge. Sådan er du med til at bestemme morgendagens Trends og tjene penge på alle undersøgelserne. Tilmeld dig nu på Marketagent.com

MARKETAGENT.COM

Din mening betaler sig og giver penge. Sådan er du med til at bestemme morgendagens Trends og tjene penge på alle undersøgelserne. Tilmeld dig nu på Marketagent.com. Du modtager en godtgørelse i form af point, der krediteres din konto for hvert helt udfyldte spørgeskema. Størrelsen af ​​godtgørelsen varierer fra undersøgelse til undersøgelse, og afhænger af undersøgelsens art og længden på ​​spørgeskemaet. Selvfølgelig er deltagelse i undersøgelserne altid valgfrit og aldrig obligatorisk.

Registrering
Deltag i e-Research-Global.com Forbrugerporteføljer Betalt Undersøgelser Panel og tjene penge. Medlemmerne kan deltage i betalte online undersøgelser (online spørgeskemaer), online fokusgrupper og nyt produkt test for pengene. For en gennemført undersøgelse, vil du blive betalt med penge som en belønning.

e-Research-Global

Deltag i e-Research-Global.com Forbrugerporteføljer Betalt Undersøgelser Panel og tjene penge. Medlemmerne kan deltage i betalte online undersøgelser (online spørgeskemaer), online fokusgrupper og nyt produkt test for pengene. For en gennemført undersøgelse, vil du blive betalt med penge som en belønning. Mængden af den kontante belønning varierer fra undersøgelse til undersøgelse afhængigt af tid og vanskeligheden ved online betalt undersøgelsen. Vi betaler med PayPal.com. Hvis der ikke PayPal.com for dit land, bruger vi Payza.com.

Tilmeld dig
PaidViewpoints patent-ventende TraitScoreSM system var udviklet til at vurdere hvor ærlige og konsekvente adspurgte var ved deltagelse, samt at forbedre disse egenskaber.

PaidViewpoint.com

PaidViewpoints patent-ventende TraitScoreSM system var udviklet til at vurdere hvor ærlige og konsekvente adspurgte var ved deltagelse, samt at forbedre disse egenskaber. Ud over antallet af undersøgelser vi tilbyder PV brugere at besvarer hver måned, tilbyder vi også en højere indtjening hos medlemmer med en højere TraitScore. Betalingen per undersøgelse er også højere desto højere din TraitScore er. Udbetaling af penge foregår gennem din PayPal konto.

Tilmeld dig
Hos MOBROG kan du deltage aktivt i markedsanalyse, sige din mening og tjene penge ved at deltage i spørgeskemaundersøgelser.

MOBROG

Hos MOBROG kan du deltage aktivt i markedsanalyse, sige din mening og tjene penge ved at deltage i spørgeskemaundersøgelser. For deltagelse i undersøgelser får du mellem 5 og 35 DKK per korte undersøgelse. Via vores online-panel tilbyder vi dig muligheden for meget nemt at udfylde spørgeskemaer på din egen computer. I den forbindelse sender vi dig regelmæssigt invitationer per e-mail til undersøgelser, som du meget nemt kan besvare via internettet. Vi fortæller dig på forhånd, hvor lang tid det vil tage at deltage i spørgeundersøgelsen, og hvor mange penge vi betaler for den. Selvfølgelig har du ingen pligt til at deltage. Du kan for hver gang vælge, om du vil deltage og, hvis du er interesseret, besvare spørgsmålene, når det passer dig bedst.
Ejere af smartphones (iPhone, Blackberry eller Android) har mulighed for at deltage i spørgeundersøgelser via deres mobiltelefon. Til det downloader du ganske enkelt MOBROGs app fra din App-Store, og så kan du godt gå i gang. Svarene til undersøgelserne, som vi gennemfører over mobiltelefonen, kan du nemt indtaste via displayet. Selvfølgelig betaler vi for din besvarelse af spørgeskemaerne. Begge varianter af deltagelse i undersøgelser gør det muligt for dig at tilkendegive din mening over for verden, at forbedre produkter og serviceydelser og selvfølgelig tjene penge. Pengene kan du få udbetalt sikkert og nemt via PayPal.

Opret
Bliv medlem af GREENPANTHERA.COM og få mulighed for at spare din penge sammen! Tag del i undersøgelser og tjen penge. Få penge for undersøgelser, indkøb, forskellige forslag osv. Få penge på Paypal konto. Tilmeld dig gratis og få $5bonus for tilmelding.

GreenPanthera

Bliv medlem af GREENPANTHERA.COM og få mulighed for at spare din penge sammen! Tag del i undersøgelser og tjen penge. Få penge for undersøgelser, indkøb, forskellige forslag osv. Få penge på Paypal konto. Tilmeld dig gratis og få $5bonus for tilmelding.

Tilmeld dig nu!
PrizeRebel.com er det bedste sted for online betalte undersøgelser. Vi vil hjælpe dig med at tjene penge hjemmefra og blive betalt for dine holdninger!

PrizeRebel

PrizeRebel.com er det bedste sted for online betalte undersøgelser. Vi vil hjælpe dig med at tjene penge hjemmefra og blive betalt for dine holdninger! Siden 2007 har vi været den primære online markedsundersøgelse hjemmeside. Med utallige undersøgelse og hurtig belønnings procedure, betaler vi tusinde af dollars i pengepræmier hver dag. Vi stræber efter at give vores medlemmer den bedste service. Vi samarbejder med mange annoncører og udbydere af markedsundersøgelser, som leder efter din mening om deres nye produkt, eller om du vil blive medlem af deres hjemmeside. Til gengæld for din tid og deltagelse optjener du point, som du kan bruge på gavekort, online spil koder, Amazon.com og PayPal kontant!

Registrering
Swagbucks.com er internettets mest populære belønningsprogram, der giver dig gratis gavekort og kontanter til de daglige ting, du allerede gør online.

swagbucks

Swagbucks.com er internettets mest populære belønningsprogram, der giver dig gratis gavekort og kontanter til de daglige ting, du allerede gør online. Optjen point, når du handler hos dine yndlingsforhandlere, ser underholdende videoer, søger på nettet, besvarer undersøgelser og finder gode tilbud. Indløs point for gavekort til dine favoritforhandlere som Amazon og Walmart eller få kontanter fra Paypal. Swagbucks har allerede udbetalt over $ 350.000.000 kontant og gratis gavekort. Læg kontanter tilbage i din tegnebog. Bliv gratis medlem i dag.

Registrering
Voissy Panel - Giv din mening til kende! Del dine idéer! Deltag i undersøgelser og tjen penge.

Voissy

Giv din mening til kende! Del dine idéer! Deltag i undersøgelser og tjen penge. Fordi din tid og din mening er værdifulde, bliver du belønnet, hver gang du udfylder en undersøgelse. Du vil blive belønnet i form af point. Når du har samlet nok point, kan du konvertere dem til i kontanter via PayPal, gavekort fra Amazon og andre fantastiske belønninger. Jo mere du deltager, jo mere vinder du.

Registrering
OnlinePanel - Bliv betalt for undersøgelser. Stort udvalg af tilbud, lige ved hånden, som kan øge din indtjening.

OnlinePanel

Du er et klubmedlem som deler sin mening i onlineundersøgelser dagligt. For hver gang du deltager i en undersøgelse betaler vi dig i overensstemmelse med din deltagelse. Hver besvarelse vil blive belønnet med kontanter. Du får op til 4 US $ pr. afsluttet undersøgelse eller opgave. Undersøgelsesklubben tilbyder mange interessante og udfordrende aktiviteter hvor du kan blive betalt for at besvare på dit modersmål, såsom: udførelse af opgaver, teste apps, opdage tilbud og meget mere. Hver færdig opgave og tilbud vil blive belønnet!
Når du har scoret udbetalingsgrænsen, som er 10.000 point, svarende til 10 US $ eller konverteret i dit lands valuta, f.eks. Euro, modtager du automatisk betaling. Du skal have en PayPal-konto for at blive betalt.

Registrering
Det korte svar er, at du tjener 20 spiderPoint for hver Hjemmeside Bedømmelse du udføre. Der er også test, prøver, ”Quickies”, undersøgelser og andre former for spørgsmål, som er værd mellem 1 og 10 points.

spiderMetrix

Det korte svar er, at du tjener 20 spiderPoint for hver Hjemmeside Bedømmelse du udføre. Der er også test, prøver, ”Quickies”, undersøgelser og andre former for spørgsmål, som er værd mellem 1 og 10 points. Nogle af undersøgelserne har en præmiepulje, hvor du kan vinde op til 100 point. Alt dette er dog intet sammenlignet med de spiderPoint du kan optjene ved at ”vokse” til en højere Spider Species (Edderkoppe Art).

Opret
Det er en belønnende oplevelse at være en del af OpinionsLand. Du kan deltage i vores betalte online-undersøgelser på en række emner, lige fra husholdningsprodukter til reklamer, sundhed og hobbyer. Du får muligvis også tilsendt nye produkter, der skal testes i hjemmet.

OpinionsLand

Det er en belønnende oplevelse at være en del af OpinionsLand. Du kan deltage i vores betalte online-undersøgelser på en række emner, lige fra husholdningsprodukter til reklamer, sundhed og hobbyer. Du får muligvis også tilsendt nye produkter, der skal testes i hjemmet. Det kan være både sjovt og spændende at dele din mening i betalte online-undersøgelser, men det er altid nyttigt og let: Du er specialisten, som virksomhederne leder efter!
Som modydelse for den tid, det tager for dig at gennemføre vores betalte online-undersøgelser, bliver du belønnet med point, som kan indløses til gavekort eller kontanter via PayPal, og du deltager i vores kvartalslodtrækning om en kontantpræmie på 30.000 kr.! Vi bestræber os desuden på at gøre en forskel ved at foretage en velgørende donation på dine vegne efter hver gennemført undersøgelse.

Tilmeld dig nu!
Danske Meninger er et førende online fællesskab, hvor dine meninger tæller. Du kan deltage i betalte online spørgeskema undersøgelser og optjene fantastiske belønninger.

Danske Meninger

Danske Meninger er et førende online fællesskab, hvor dine meninger tæller. Du kan deltage i betalte online spørgeskema undersøgelser og optjene fantastiske belønninger. Det er gratis at deltage i undersøgelserne, og vi belønner dig for dine meninger og din tid. Du optjener kredit for hver spørgeskema undersøgelse, du gennemfører, som du kan indløse til gavekort fra førende mærker, fra Bog Idé til CDON.com. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og så er du på vej til at optjene belønninger.

Tilmeld dig
Toluna er et online fællesskab dedikeret til at få din stemme hørt! Fortæl verdens førende leverandører af produkter og tjenester, hvad du mener og vind præmier ved at deltage i undersøgelser.

Toluna

Toluna er et online fællesskab dedikeret til at få din stemme hørt! Fortæl verdens førende leverandører af produkter og tjenester, hvad du mener og vind præmier ved at deltage i undersøgelser. Du kan også udtrykke dine tanker gennem afstemninger og udtalelser du opretter direkte på Toluna. Lad andre mennesker vide, hvad du mener, og find ud af, om folk mener det samme som dig. Meningsmålinger og udtalelser du opretter på Toluna kan også medtages i din egen personlige blog eller hjemmeside. Alle tjenester tilbudt på vores hjemmeside er gratis, og du vil blive tildelt point for din deltagelse i mange af aktiviteterne på Toluna.

Registrering
YouGov er et anerkendt analyseinstitut med kontorer i hele verden. YouGov er engelsk og betyder “du bestemmer”. Og din mening er fundamentet for YouGov Panelet, som 70.000 danskere i dag er en del af. Det er først og fremmest sjovt at deltage i undersøgelserne, og din mening gør en forskel.

YouGov

YouGov er et anerkendt analyseinstitut med kontorer i hele verden. YouGov er engelsk og betyder “du bestemmer”. Og din mening er fundamentet for YouGov Panelet, som 70.000 danskere i dag er en del af.
Det er først og fremmest sjovt at deltage i undersøgelserne, og din mening gør en forskel. Men du bliver også belønnet for din mening. For hver undersøgelse, du besvarer, modtager du point, som du kan bruge i vores pointshop eller lægge i vores lotteri. Det er nemt, sikkert og gratis at deltage, og du modtager en velkomstbonus på 100 point!

Tilmeld dig
Siden starten af 2000, har fællesskabet omkring SurveySavvy vokset til over 3 millioner på tværs af 190 lande, som alle tjener penge på at deltage i online undersøgelser.

SurveySavvy

Siden starten af 2000, har fællesskabet omkring SurveySavvy vokset til over 3 millioner på tværs af 190 lande, som alle tjener penge på at deltage i online undersøgelser. SurveySavvy er det firma som har udbetalt flest penge til vores medlemmer, tilsvarende til mere end 5 millioner dollars. Er du ikke en SurveySavvy medlem? Så tilmed dig nu...

Tilmeld dig
American Consumer Opinion - Det er simpelt, udfyld skemaer for penge

American Consumer Opinion

Alle registrerede medlemmer deltager i en månedlig udtrækning om at vinde $250, bare for at være medlem. Hvis du besvarer en screening (kort spørgeskema), bliver du registeret i endnu en udtrækning om pengepræmier. Hvis du deltager i en undersøgelse, vil du altid få en form for tilskyndelse. Dette vil typisk består af kontanter mellem $4 til $50. Det er simpelt, udfyld skemaer for penge.

Tilmed dig nu
Technology Advisory Board - Del dine idéer, holdninger og forslag ved at deltage i online forsknings interviews og videnskabelige undersøgelser.

Technology Advisory Board

Del dine idéer, holdninger og forslag ved at deltage i online forsknings interviews og videnskabelige undersøgelser. Når du har udført en forskningsundersøgelse, vil du blive betalt $7 til $25.

Opret
Brand Institute er et markedsanalyse firma som specialisere sig i farmaceutiske og forbruger markeder. Forbrugere med diverse demografi, doktorer med forskellige speciale og andre læger er velkomne.

Brand Institute

Brand Institute tilbyder det største globale panel bestående professionelle og forbruger målgrupper, svarende til alle industrier. Brand Institute er et markedsanalyse firma som specialisere sig i farmaceutiske og forbruger markeder. Forbrugere med diverse demografi, doktorer med forskellige speciale og andre læger er velkomne. Udbetaling af penge foregår gennem din PayPal konto.

Opret

BETALTE UNDERSØGELSER

Hvor meget kan jeg tjene?
Din indtjening er muligvis influeret af nummer, type og varighed af undersøgelsen du tager. Typen og hyppigheden af de undersøgelser du modtager er baseret på virksomhedernes behov. Helt specifikt er det afhængigt af, hvilke kampagner de kører, hvilket betyder du måske tjener mere den ene måned og mindre den næste. En undersøgelse tager typisk mellem 10 til 30 minutter at færdiggøre, og de betalte undersøgelse giver generelt mellem 5 kr, til 10 kr, og muligvis mere for hver undersøgelse du har færdiggjort. Andre virksomheder belønner med gavekort eller deltagelse i konkurrencer for penge og præmier.

Hvordan vil jeg blive betalt efter jeg deltager?
Normalt vil du blive betalt via en check inden for få uger. Til tider foregå betalingen gennem andre systemer, som for eksempel PayPal. Andre gange, hvis et gavekort er belønningen for en undersøgelse, vil du modtage information om, hvornår og hvordan du modtager din gevinst.

Undersøgelsesdeltagere kan tjene en tilstrækkelig sekundær indtjening.
Ligesom andre online muligheder, tager det tid arbejde at opbygge en indtjening gennem undersøgelser. En af nøglerne til at opbygge et succesfuldt hjemmearbejde, er oprette adskillige veje, som giver en indtjening. Hver af disse veje, giver måske kun 10kr – 30kr om måneden, men med nok veje kan du hurtigt finde dig selv, med en substantiel sekundær indtjening. Online undersøgelser kan give en voksende indkomst, jo mere erfaren du bliver med dem.

Desto flere undersøgelser du udfylder eller tager part i, desto flere penge kan du tjene.
Det er ikke et ”gratis pas” hvor du får ”noget for ingenting” – det er en måde, hvorpå du kan tjene penge, med den frihed at kunne bestemme hvor og hvornår du vil arbejde. Antallet af undersøgelse du deltager i, afhænger af hvor mange virksomheder du registrere dig med, omfanget af information du giver dem, og din personlige ”profil”. Nogle undersøgelser er meget specifikke, og alle vil derfor ikke være ”kvalificeret” til alle undersøgelser. For eksempel, en bestemt undersøgelse er måske kun tilgængelig for kvinder mellem 25-45 år, som bor i Canada. Mens en anden undersøgelse måske kun er tilgængelig for single mænd, som bruger parfume, osv. Selvfølgelig er en stor del af undersøgelse meget generelle, hvor næsten alle og enhver kan deltage. I sidste ende er der massere af muligheder, for at finde og deltage i en undersøgelse. Det betyder altså simpelthen ikke noget, hvis du bor i USA eller ikke, er studerende eller har et fuldtidsjob, osv. Der er ingen ”profil”, som regelmæssigt kvalificere sig til flere undersøgelser en de resterende.

Antallet af undersøgelser og din indtjening, afhænger af hvor meget tid og arbejde du lægger i undersøgelserne.
Den gennemsnitlige månedlige indtjening variere mellem hvert individ og deres engagement. En person som tjekker sin e-mail ofte og samtidig svarer hurtigt tilbage på undersøgelses invitationer, eller logger ind på medlemsområdet, for at se efter nye undersøgelser, vil selvfølgelig tjene mere end folk, som kun logger ind én gang ugentligt. Indkomst er udelukkende afhængigt af et individs tid og arbejde, som er lagt i undersøgelserne. De fleste bliver en paneldeltager, for at kunne dele sin mening, samtidig med at kunne tjene ekstra penge, og det er meget sjovere end andre måder at tjene penge på online, da du her slet ikke behøver at bruge nogle penge, men stadig bliver betalt. Det er 100% gratis penge.

På kort tid, kan du komme på den rette vej til at udvikle en stabil sekundær indtjening.
Sæt realistiske mål og forvent ikke at blive hurtig rig. Online undersøgelser er ikke et bliv hurtigt rig tilbud, men du kan nemt tjene ekstra penge (eller præmier og gavekort), hvis du tilmelder dig adskillige kvalitets virksomheder. Din tid er stadig godt givet til undersøgelserne.

Alles oplevelse er en smule forskellig.
Der er ingen måde, hvor vi eller nogen anden kan fortælle dig præcis hvor mange undersøgelser, du vil komme til at tage, eller hvor mange penge du vil tjene. Men vi foreslår, at hvis dette er noget du er interesseret i, så giv det bare et forsøg og se hvordan det går. Du har intet at miste...