POPISI ONLINE ANKETA

Sudjelovanje u ovim anketama čini se popularnim načinom dodatne zarade. Zašto su korporacije voljne platiti naše mišljenje? Zato što žele znati, i to brzo, što njihovi potrošači žele, a malo je ljudi koji bi te informacije dali besplatno.

Provjerite navedene internetske stranice s plaćenim anketama i priključite se da počnete zarađivati. Možete se priključiti ovdje navedenim programima i budite sigurni da ćete biti plaćeni gotovinom ili nekim drugim oblikom nagrađivanja bez opasnosti od skrivenih uvjeta i bez obveze da bilo što platite. Sve ovdje navedene tvrtke zaslužuju Vaše povjerenje da im se priključite i na dobrom su glasu. Mi navodimo imena samo kvalitetnih tvrtki za tržišna istraživanja, onih koje ne naplaćuju suradnju s njima i onih koje primaju članove iz svih zemalja svijeta (u većini slučajeva). Nudimo besplatan trenutačni pristup svim podacima na ovoj stranici. Dakle, ostavite novčanik u džepu i pregledajte popis legitimnih tvrtki za istraživanje tržišta koje nude plaćene ankete. Redovno pregledavajte ovu stranicu jer ćemo stalno objavljivati popise novih ponuda plaćenih anketa (dostupne svima u svijetu). Prijavite se na što više anketa da biste uvećali Vašu zaradu.

Sretno i zabavite se!


Priključite se ySense-u i počnite zarađivati svojim online aktivnostima koje uključuju plaćene ankete, posjete određenim internetskim stranicama, besplatne ponude i slično.

ySense

U potrazi ste za online zaradom? Priključite se ySense-u i počnite zarađivati svojim online aktivnostima koje uključuju plaćene ankete, posjete određenim internetskim stranicama, besplatne ponude i slično. Kad zaradite iznos od $8 možete ga zatražiti putem PayPal ili na neki drugi način koji Vaša država nudi. Da biste otključali više relevantnih anketa, trebali biste završili profil ankete. Ne zaboravite na to, jer je vrlo važno ako želite zaraditi više novca. Sretno!

Registrirajte se
Registrirajte se besplatno na TGM Panel Hrvatska i zarađujte novac za svaku anketu koju popunite.

TGM Panel

Prijavite se besplatno danas i budite plaćeni za sudjelovanje u našim internet i mobilnim anketama! Mi iz TGM Panela se brinemo da vaše mišljenje čuju kompanije kojima je stalo do vašeg zadovoljstva. Sudjelujte redovno u našim anketama istraživanja tržišta, povežite se s kompanijama koje su vam poznate i budite plaćeni u gotovini, sve iz ugodnosti vašeg doma ili kancelarije. Mi pravimo naše ankete da budu zabavne i lagane za popunjavanje. One vam također pomažu da se razvijete kao potrošač. Sve što treba da sudjelujete u njima je da imate pristup uređaju koji je povezan na internet.

Registrirajte se
MARKETAGENT.COM – Vaše nam je mišljenje važno i isplati se: da bismo utvrdili sutrašnje trendove i zaradili novac na svakom ispitivanju.

MARKETAGENT.COM

Kao sudionici u ispitivanju svojim mišljenjem želite pomoći u utvrđivanju sutrašnjih trendova i proizvoda te zaraditi novac na internetu. Za svaki Vaš u potpunosti popunjeni upitnik dobit ćete neku vrstu kompenzacije u obliku bodova koje ćemo uplatiti na Vaš račun. Visina kompenzacije se razlikuje od ankete do ankete i ovisi o vrsti i dužini upitnika. Da li ćete sudjelovati u pojedinoj anketi ovisi isključivo o Vama te sudjelovanje nije nikad obvezatno. Sakupljene bodove možete u svakom trenutku zamijeniti u našoj razmjeni za gotovinu odnosno proizvode ili uslužne djelatnosti kooperacijskih partnera tvrtke Marketagent.com. O konkretnoj visini kompenzacije odnosno nagradi koju možete osvojiti uvijek ćete biti informirani prije početka ankete. Registrirajte se na Marketagent.com.

Registrirajte se
Pridružite se ploči za ankete potrošača na eResearch-Global.com i zaradite novac. Članovi mogu sudjelovati u plaćenim on-line anketama (online upitnicima), online fokus grupama i plaćenom testiranju novih proizvoda. Za dovršeno istraživanje, biti ćete novčano nagrađeni.

e-Research-Global

Pridružite se ploči za ankete potrošača na eResearch-Global.com i zaradite novac. Članovi mogu sudjelovati u plaćenim on-line anketama (online upitnicima), online fokus grupama i plaćenom testiranju novih proizvoda. Za dovršeno istraživanje, biti ćete novčano nagrađeni. Iznos novčane nagrade razlikuje se od ankete do ankete, ovisno o vremenu i težini online ankete. Plaćamo pomoću PayPal.com. Ako nemate PayPal.com u vašoj zemlji, koristimo Payza.com.

Registrirajte se
TraitScoreSM sustav koji još čeka dobivanje statusa patenta, a dio je PaidViewpointa zamišljen je kao način kojim bi se pristupilo sudionicima anketa da bi se na adekvatan način vrednovala njihova iskrenost i dosljednost.

PaidViewpoint.com

TraitScoreSM sustav koji još čeka dobivanje statusa patenta, a dio je PaidViewpointa zamišljen je kao način kojim bi se pristupilo sudionicima anketa da bi se na adekvatan način vrednovala njihova iskrenost i dosljednost. U okviru brojnih anketa dopuštamo članovima PaidViewpointa da odgovaraju mjesečno, a članovima s višim brojem TraitScore bodova nudimo više prilika za zaradu. Plaćanje se bolje vrednuje u sklopu TraitScore SM-a. Gotovinske isplate vrše se putem PayPal računa.

Učlanite se sad
U MOBROG® možeš aktivno sudjelovati u istraživanju tržišta, dati svoje mišljenje i zaraditi novac sudjelovanjem u online i mobilnim istraživanjima.

MOBROG

U MOBROG® možeš aktivno sudjelovati u istraživanju tržišta, dati svoje mišljenje i zaraditi novac sudjelovanjem u online i mobilnim istraživanjima. Tvoji doprinosi na našim anketama na MOBROGu ne samo da nam daju vrijedne uvide, već ti također donose i nagrade! Za svaku anketu koju ispuniš, uplaćujemo zaradu izravno na tvoj članski račun, pružajući ti jednostavan i učinkovit način za povećanje nagrada. Kada budeš spreman, lako možeš iskoristiti svoj saldo putem PayPala i drugih alata. U prosjeku plaćamo između 6 HRK i 20 HRK po anketi. Registriraj se na MOBROG® online panelu i budi plaćen(a) za odgovaranje na online ankete.

Registrirajte se
PrizeRebel.com je web stranica koja je pozicionirana na prvom mjestu u kategoriji plaćenih anketa.

PrizeRebel

PrizeRebel.com je web stranica koja je pozicionirana na prvom mjestu u kategoriji plaćenih anketa. Naša želja je da vam pomognemo u zarađivanju novca od kuće, na način da budete plaćeni za vaša mišljenja! Od 2007. smo vrhunska web stranica za istraživanje tržišta kroz online ankete. S velikim opusom anketa i brzim procesom nagrađivanja,svakodnevno isplaćujemo tisuće dolara u gotovini i stremimo pružanju najbolje usluge našim članovima.
Udružili smo se s mnogim oglašivačima i pružateljima usluga istraživanja tržišta koji traže vaša mišljenja o novim proizvodima ili žele da vi postanete član njihove web stranice. Kao nagradu za vaše uloženo vrijeme i sudjelovanje zaraditi će te bodove, koje možete pretvoriti u brendirane poklon kartice, kodove za online igre, stvari sa Amazon.com online trgovine i gotovinu preko PayPal-a!

Registrirajte se
Swagbucks.com je najpopularniji web program za nagrade koji Vam daje besplatne poklon kartice i gotovinu za svakodnevne stvari koje već radite online.

swagbucks

Swagbucks.com je najpopularniji web program za nagrade koji Vam daje besplatne poklon kartice i gotovinu za svakodnevne stvari koje već radite online. Zaradite bodove kada kupujete u svojim omiljenim trgovinama, gledajte zabavne videe, pretražujete web, odgovarajte na ankete i pronalazite sjajne ponude. Iskoristite bodove za poklon kartice u svojim omiljenim trgovinama kao što su Amazon i Walmart ili uzmite gotovinu preko PayPala. Swagbucks je već isplatio preko $ 350,000,000 u gotovini i besplatnim poklon karticama. Vrati novac u novčanik. Pridružite se besplatno danas.

Registrirajte se
Surveytime – Možete raditi ankete za novac bilo gdje u svijetu

Surveytime

Surveytime Vam donosi najrelevantnije ankete. Ankete su odabrane za Vas na osnovu Vaših interesa, temeljenih na Vašim odgovorima u uvodnokj anketi. Ovo povećava šanse da dovršite više anketa i zaradite novac. Na Surveytimeu, sve ankete nose istu vrijednost. Bez obzira je li Vam anketa trajala 5 ili 15 minuta, bili Vi u Filipinima ili SAD-u, ako završite anketu, bit ćete nagrađeni s 1 američkim dolarom. Možete raditi ankete za novac bilo gdje u svijetu. Nema veze gdje se nalazite, ako uspješno dovršite anketu, odmah ćete dobiti 1 američki dolar.

Registrirajte se
SayMore - Imaš mišljenje, a mi nagrade. Savršena kombinacija!

SayMore

Imaš mišljenje, a mi nagrade. Savršena kombinacija! Tvoje mišljenje pomaže poboljšati usluge, proizvode i tvrtke s kojima se svakodnevno susrećeš. Mislimo da to zaslužuje nagradu! Za svaku anketu koju ispuniš, dobit ćeš bodove koji se brzo gomilaju! Kad si spreman, zamijeni te bodove za razne nagrade. Bilo da ti je dosadno kod kuće ili čekaš autobus, želimo da kažeš više SayMore. Uzmi svoje nagrade usput! Sudjeluj na desktopu, tabletu ili mobitelu. Izbor je na tebi!

Registrirajte se
Pawns.app - Zaradite novac pasivnim putem tako što ćete popunjavati ankete i dijeliti informacije na Internetu

Pawns.app

Zaradite novac pasivnim putem tako što ćete popunjavati ankete i dijeliti informacije na Internetu. Pawns.app vam omogućuje da zaradite novac odmah. Kako biste počeli zarađivati, samo napravite besplatni profil i instalirajte našu aplikaciju. Koliko ćete zaraditi ovisi o količini obrta koji podijelite, broju anketa koje ispunite i duljini vremena koje ostajete s otvorenom aplikacijom na mreži Pawns.app. Što duže ostanete online, to više zarađujete!

Registrirajte se
spiderMetrix - Ukratko rečeno, zarađujete 20 spider bodova za svaku popunjenu anketu

spiderMetrix

Ukratko rečeno, zarađujete 20 spider bodova za svaku popunjenu anketu. Tu su još i testovi, probne ankete, brzinske ankete i redovne ankete koje Vam donose bodove u rasponu 1-10. Neke ankete nude i nagradno izvlačenje u kojem možete osvojiti do 100 bodova. A sve to blijedi u usporedbi s brojem bodova koje možete zaraditi kad pređete u viši rang sudjelovanja.

Registrirajte se
Talk Online Panel je društvena platforma na kojoj se članove poziva na sudjelovanje u anketama o različitim temama, od životnih potreba i financijskih odluka do socijalnih pitanja i kupovnih navika. Svaka ispunjena anketa donosi određeni broj bodova koji u velikoj mjeri ovisi o duljini i zahtjevnosti upitnika. Bodovi se mogu zamijeniti za razne bonove, pretplate na razne časopise ili donirati humanitarnim organizacijama.

Talk Online Panel

Talk Online Panel je društvena platforma na kojoj se članove poziva na sudjelovanje u anketama o različitim temama, od životnih potreba i financijskih odluka do socijalnih pitanja i kupovnih navika. Ankete naručuju za svoje potrebe medijske kuće, istraživačke agencije ili marketing sektori poduzeća. Ovisno o vrsti upitnika, mogu biti namijenjene cijeloj populaciji ili samo određenoj ciljnoj grupi. Svaka ispunjena anketa donosi određeni broj bodova koji u velikoj mjeri ovisi o duljini i zahtjevnosti upitnika. Bodovi se mogu zamijeniti za razne bonove, pretplate na razne časopise ili donirati humanitarnim organizacijama.

Registrirajte se
Priključivanjem se uključujete u svjetsku zajednicu ljudi koji vole izražavati i dijeliti svoja razmišljanja, i pritom osvajati bodove. Kao član popisa dobivat ćete putem e-maila redovne pozivnice za sudjelovanje u novim anketama.  Sa svakom popunjenom  anketom osvajate bodove koji se u konačnici mogu zamijeniti za nagrade kao što su kino ulaznice, darovne kartice i druge nagrade.

YouGov

YouGov je vodeća online svjetska tvrtka za istraživanje tržišta. Naš zadatak je pružiti neprestani priliv točnih podataka i uvida u ono što ljudi misle i rade širom svijeta, da bi tvrtke, vlade i institucije pružale bolje usluge svojim građanima. Priključivanjem se uključujete u svjetsku zajednicu ljudi koji vole izražavati i dijeliti svoja razmišljanja, i pritom osvajati bodove. Kao član popisa dobivat ćete putem e-maila redovne pozivnice za sudjelovanje u novim anketama. Sa svakom popunjenom anketom osvajate bodove koji se u konačnici mogu zamijeniti za nagrade kao što su kino ulaznice, darovne kartice i druge nagrade. Dobivat ćete i pozivnice za ankete kojima ne dobivate bodove nego ulazite u mjesečno izvlačenje nagrada. Sve ankete popunjavaju se online i u vrijeme koje Vama odgovara.

Učlanite se sad
American Consumer Opinion - Jednostavno popunjavate ankete za novac

American Consumer Opinion

Svi registrirani članovi sudjeluju u mjesečnom izvlačenju nagrada u iznosu $250, i to samo zato što su članovi. Odgovorite li na kratki online upitnik (screener) ulazite u mjesečno izvlačenje novčanih nagrada. Sudjelujete li u anketama, uvijek dobivate neki oblik stimulacije koja se kreće u rasponu od $4 do $50. Jednostavno popunjavate ankete za novac.

Učlanite se sad
Brand Institute je tvrtka za istraživanje tržišta specijalizirana za istraživanje farmaceutskih i potrošačkih tržišta. Dobrodošli su raznoliki potrošači, liječnici raznih područja specijalnosti i ostali stručnjaci iz područja medicine.

Brand Institute

Brand Institute daje najširi globalni popis profesionalnih posjetitelja i potrošača vezanih uz sve djelatnosti. Brand Institute je tvrtka za istraživanje tržišta specijalizirana za istraživanje farmaceutskih i potrošačkih tržišta. Dobrodošli su raznoliki potrošači, liječnici raznih područja specijalnosti i ostali stručnjaci iz područja medicine. Gotovinske isplate vrše se putem PayPal računa.

Registrirajte se
Technology Advisory Board - Podijelite svoje zamisli, mišljenja i prijedloge sudjelujući u online istraživačkim intervjuima i znanstvenim anketama

Technology Advisory Board

Podijelite svoje zamisli, mišljenja i prijedloge sudjelujući u online istraživačkim intervjuima i znanstvenim anketama. Po ispunjavanju ankete dobivate $7 do $25.

Registrirajte se
Od svog pojavljivanja 2000. godine, Surveysavvy je narastao na brojku od 3 milijuna ljudi koji zarađuju popunjavanjem online anketa u 190 zemalja svijeta.

SurveySavvy

Od svog pojavljivanja 2000. godine, SurveySavvy je narastao na brojku od 3 milijuna ljudi koji zarađuju popunjavanjem online anketa u 190 zemalja svijeta. SurveySavvy je isplatio više novca svojim članovima od bilo koje druge online tvrtke za istraživanje tržišta (više od 5 milijuna dolara u gotovini). Još niste postali član SurveySavvy-a.?

Učlanite se sad

PLAĆENE ANKETE

Koliko mogu zaraditi?
Koliko možete zaraditi ovisi o broju, vrsti i trajanju anketa u kojima ćete sudjelovati. Vrsta i učestalost objavljivanja anketa ovisi o potrebama tvrtke. Točnije rečeno, o tome koju kampanju tvrtka vodi, tako da jedan mjesec možete zaradi manje, a drugi više. Tipična anketa traje od 10 do 30 minuta, a za popunjenu anketu plaćaju 1$-10$, i više. Neke tvrtke izdaju darovne certifikate ili vas uključuju u kladionicu pri čemu možete osvojiti gotovinu ili nagrade.

Kako ću biti plaćen nakon popunjavanja ankete?
Obično čekom nakon nekoliko tjedana. Ponekad se isplate vrše putem PayPal računa. U slučajevima kad se radi o stimulaciji u obliku darovnog certifikata ili proizvoda, nakon sudjelovanja u anketi dobivate podatke o načinu i vremenu isporuke nagrade.

Sudionici u anketama mogu računati na solidan dodatni izvor prihoda.
Kao i kod drugih prilika za zaradu koje se pružaju na internetu, i ova zahtijeva vrijeme i trud. Jedna od ključnih stvari za organizaciju uspješnog posla od kuće jeste osigurati višestruke izvore prihoda. Svaka od njih će mjesečno osigurati nekoliko dolara, ali ako ih imate dovoljno, imat ćete i solidan dodatni izvor prihoda. Plaćene ankete mogu Vam osigurati izvrstan izvor prihoda koji će rasti kako se i Vi budete usavršavali i stjecali više iskustava u sudjelovanju u istim.

U što više anketa sudjelujete toliko ćete više novca zaraditi.
Nije ovo posao u kojem ćete nešto dobiti, a da ništa nećete uložiti – ovo je samo način da radite posao i zaradite onda kada i gdje to želite. Broj anketa koje ćete odraditi ovisi o broju tvrtki kod kojih ćete se registrirati, o broju informacija koje ćete im dati i o Vašem osobnom „profilu“. Neke ankete su posebne i neće ih svatko moći odraditi. Na primjer, jedna anketa bit će namijenjena samo ženama u dobi 25-45 godina koje žive na području Kanade. Druga će biti namijenjena samo neoženjenim muškarcima koji koriste kolonjsku vodu, itd. Naravno, veliki broj anketa je općenit i namijenjen skoro pa svima. U konačnici, ima puno prilika za sve. Nije važno jeste li muško ili žensko, živite li u SAD-u ili ne, studirate li ili radite itd. Nema profila koji će se kvalificirati za više anketa od drugih.

Broj odrađenih anketa i količina zarađenog novca ovisit će o vremenu i trudu uloženom u same ankete.
Prosječna mjesečna zarada ovisit će o svakom pojedincu i uloženom trudu. Osoba koja redovno provjerava svoj e-mail račun, brzo odgovara na pozivnice, provjerava stanje novih anketa, očito će zaraditi više od one osobe koja se tome posveti samo jednom tjedno. Zarada ovisi jedino o osobnom trudu i posvećenosti. Većina ljudi počinje raditi ovaj posao da bi iznijeli svoje mišljenje kao i da bi pritom zaradili putem online anketa. Sudjelovanje u besplatnim a plaćenim online anketama u Vaše slobodno vrijeme odličan je način dodatne zarade. Pritom je zabavniji od ostalih načina online zarade obzirom da ne trošite ništa, a bivate plaćeni za sudjelovanje u anketi. Radi se o 100% besplatnom novcu.

Uložite li minimum vremena i truda da započnete ovaj posao, dobit ćete unosan izvor prihoda.
Budite realni u postavljanju ciljeva i ne očekujte da se brzo obogatite. Online ankete nisu oblik prijevare kojom ćete se brzo obogatiti, ali možete zaraditi dobar dodatni novac (nagrade i darovne kartice također) ukoliko uspostavite suradnju s nekoliko kvalitetnih istraživačkih tvrtki. Utrošeno vrijeme dobro će Vam se isplatiti.

Svatko ima drugačije iskustvo.
Nema načina na koji Vam mi ili bilo tko drugi može reći koliko ćete anketa odraditi ili koliko ćete novca zaraditi. Ono što Vam mi predlažemo jest da ukoliko Vas ovo zanima probate i vidite kamo će Vas odvesti. Nemate ništa za izgubiti...