ONLINE BRUKERPANELER

Å ta undersøkelser ser ut til å være en populær måte å tjene litt ekstra. Hvorfor firmaer er villige til å betale for dine meninger? Fordi de trenger å vite hva kundene ønsker veldig fort og fordi veldig få vil gi denne informasjonen gratis.

Sjekk ut følgende betalte undersøkelsessider online og bli med i dem for å begynne å tjene penger på betalte undersøkelser. Du kan delta i programmene som er listet her og være trygg på at du vil få betalt i penger eller andre belønninger uten skjulte betingelser og uten å betale en krone. Alle firmaene listet her er virkelig verdt å delta i og har et godt rykte. Vi lister bare opp online undersøkelsespanel av god kvalitet som aldri tar avgifter og aksepterer internasjonale medlemmer (i de fleste tilfeller). Vi tilbyr gratis umiddelbar tilgang til all informasjonen på denne siden, så la pengeboka ligge i lomma, og se vår liste over legitime markedsundersøkelsesfirmaer som tilbyr betalte undersøkelsespaneler. Sjekk innom denne siden jevnlig for oppdateringer på de beste (tilgjengelig for folk fra hele verden) nye tilbudene på å få betalt for undersøkelser. Bli med i så mange betalte undersøkelsessider som mulig for å maksimere din inntjening.

Lykke til og ha det gøy!


Ønsker du å tjene ekstra penger online? Bli med i ySense nå og begynn å tjene penger på dine onlineaktiviteter, inkludert: betalte undersøkelser, besøke nettsider, gratis tilbud og mye mer.

ySense

Ønsker du å tjene ekstra penger online? Bli med i ySense nå og begynn å tjene penger på dine onlineaktiviteter, inkludert: betalte undersøkelser, besøke nettsider, gratis tilbud og mye mer.

Registrere
MARKETAGENT.COM – Som spørreundersøkelsesdeltaker kan du være med å bestemme trender og morgendagens produkter med dine meninger, delta i spørreundersøkelser og tjene penger online.

MARKETAGENT.COM

Du registrerer deg kun som deltaker i Marketagent.com og blir deretter kontaktet av oss fra tid til annen via e-post. Deretter må du bare meddele oss din mening og returnere det utfylte spørreskjemaet til oss. Du vil krediteres en godtgjørelse i form av poeng på din konto for hvert utfylt spørreskjema. Godtgjørelsen varierer mellom de ulike spørreundersøkelsene og er avhengig av typen undersøkelse og lengden på spørreskjemaet. Deltakelse i alle undersøkelser er selvfølgelig alltid frivillig og aldri obligatorisk. Poengene du har opptjent, kan veksles inn når som helst på vår vekslingsbørs mot penger eller varer og tjenester fra Marketagent.coms samarbeidspartnere. Størrelsen på godtgjørelsen eller premien som kan vinnes vil du alltid bli informert om før spørreundersøkelsen.

Registrere
PaidViewpoint sitt patentmeldte TraitScoreSM-system ble oppfunnet for å vurdere oppriktigheten og stabiliteten til undersøkelsesrespondenter og for å motivere disse karakteristikkene.

PaidViewpoint.com

PaidViewpoint sitt patentmeldte TraitScoreSM-system ble oppfunnet for å vurdere oppriktigheten og stabiliteten til undersøkelsesrespondenter og for å motivere disse karakteristikkene. Innenfor antallet undersøkelser vi tillater PV-medlemmer å svare på hver måned, tilbyr vi flere inntektsmuligheter til medlemmer med høye TraitScores. Betalingen per undersøkelse er også høyere basert på din TraitScoreSM. Kontantbetaling gis gjennom din PayPal-konto.

Registrere
Bli med e-Research-Global.com forbruker Paid Surveys Panel og tjene penger. Medlemmer kan delta i betalte spørreundersøkelser (online spørreskjemaer), online fokusgrupper og teste nye produkter for pengene. For en fullført undersøkelsen, vil du bli betalt med penger som belønning.

e-Research-Global

Bli med e-Research-Global.com forbruker Paid Surveys Panel og tjene penger. Medlemmer kan delta i betalte spørreundersøkelser (online spørreskjemaer), online fokusgrupper og teste nye produkter for pengene. For en fullført undersøkelsen, vil du bli betalt med penger som belønning. Mengden av kontanter belønning varierer fra undersøkelse til undersøkelse avhengig av tid og vanskeligheten av online betalt undersøkelsen. Vi betaler via PayPal.com. Hvis ingen PayPal.com for ditt land, bruker vi Payza.com.

Bli Medlem
Finn en undersøkelse raskt. Du trenger ikke registere deg for å ta undersøkelsen. Bli med på vår tjeneste så du kan begynne og tjene med surveyo24.com.

surveyo24

Finn en undersøkelse raskt. Du trenger ikke registere deg for å ta undersøkelsen. Du velger bare en undersøkelse, fyller inn e-posten din og noen andre grunnleggende opplysninger. Vi kommer også til å sende deg invitasjoner via e-post.
Hver gjennomført undersøkelse vill gi deg poeng til din synorewards.com konto. Hvor mye poeng du får for undersøkelsen, blir kjent før du gjennomfører den. Så, bestem deg for hvilken du skal ta! Samle minst 500 poeng og endre dem til penger eller belønninger på synorewards.com. Bli med på vår tjeneste så du kan begynne og tjene med surveyo24.com.

Meld deg på!
Bli medlem på GreenPanthera.com og spar penger! Delta i spørreundersøkelser og få belønning for din mening! Tjen penger på spørreundersøkelser, shopping, tilbud og mer. Motta penger til PayPal-kontoen din. Registrer deg GRATIS og tjen $5 registreringsbonus.

GreenPanthera

Bli medlem på GreenPanthera.com og spar penger! Delta i spørreundersøkelser og få belønning for din mening! Tjen penger på spørreundersøkelser, shopping, tilbud og mer. Motta penger til PayPal-kontoen din. Registrer deg GRATIS og tjen $5 registreringsbonus.

Registrere
Swagbucks.com er det mest populære belønningsprogrammet på internett, og gir deg gratis gavekort og penger for de hverdagslige tingene du allerede gjør på nettet.

swagbucks

Swagbucks.com er det mest populære belønningsprogrammet på internett, og gir deg gratis gavekort og penger for de hverdagslige tingene du allerede gjør på nettet. Tjen poeng når du handler hos favorittbutikkene dine, ser på underholdene videoer, deltar i spørreundersøkelser eller finner gode tilbud. Løs inn poengene dine i gavekort til favorittbutikkene dine, som Amazon eller Walmart, eller få utbetalt penger via PayPal. Swagbucks har allerede utbetalt mer enn $350,000,000 i kontanter og gratis gavekort. Få penger i lommeboken. Bli medlem i dag – gratis.

Registrere
PrizeRebel.com er det #1 stedet for online betalte undersøkelser. Vi ønsker å hjelpe deg tjene penger hjemme, og bli betalt for dine meninger!

PrizeRebel

PrizeRebel.com er det #1 stedet for online betalte undersøkelser. Vi ønsker å hjelpe deg tjene penger hjemme, og bli betalt for dine meninger! Siden 2007 har vi vært den fremste online markedsundersøkelser nettsiden. Med en stor undersøkelses inventar og rask behandling av belønning, betaler vi ut tusenvis av dollar i kontant belønninger hver dag, og streber etter å yte den beste servicen til våre medlemmer.
Vi har samarbeidet med mange annonsører og markedsundersøkelser leverandører som leter etter din mening om nye produkter eller ønsker at du skal være medlem av deres nettside. Til gjengjeld for din tid og deltakelse vil du tjene poeng, som du kan innløse for merkevare gavekort, online spillkoder, Amazon.com-varer, og PayPal-kontant!

Registrere
Bli med i Voissy-panelet for å gjøre din stemme hørt og påvirke din verden. Registrer deg gratis nå og tjen 300 poeng.

Voissy

Bli med i Voissy-panelet for å gjøre din stemme hørt og påvirke din verden. Registrer deg gratis nå og tjen 300 poeng. Fordi din tid og mening er verdifull, vil du bli belønnet for hver gang du fullfører en undersøkelse. Du vil motta belønninger i form av poeng. Når du har samlet nok poeng, kan du konvertere dem til i kontanter via PayPal, Amazon-gavekort og andre flotte belønninger. Jo mer du deltar, jo mer vinner du.

Registrere
Hos MOBROG kan du delta aktivt i markedsundersøkelser, si din mening og tjene penger ved å delta i spørreundersøkelser.

MOBROG

Hos MOBROG kan du delta aktivt i markedsundersøkelser, si din mening og tjene penger ved å delta i spørreundersøkelser. Du vil du motta mellom 5 og 40 kr. hver gang du deltar i en kort spørreundersøkelse. Via vårt nettpanel tilbyr vi deg mulighet til å delta i spørreundersøkelser via PC-en din. Vi sender deg regelmessig invitasjoner til spørreundersøkelser som du kan delta i via internett. Vi forteller deg på forhånd hvor lang tid spørreundersøkelsen vil ta og hvor mye penger vi betaler deg for den. Selvfølgelig velger du selv om du ønsker å delta. Når du får en forespørsel fra oss, bestemmer du seg om du er interessert og om det passer.
Dersom du har smarttelefon (iPhone, BlackBerry eller Android), kan du delta i spørreundersøkelser via mobiltelefon. For å gjøre dette, må du laste ned MOBROG-appen fra App Store. Det er alt. Svarene på spørsmålene skriver du inn via skjermen på mobiltelefonen din. Selvfølgelig betaler vi når du deltar i en undersøkelse. Uansett hvilken type plattform og undersøkelse du velger, vil du kunne si din mening og være med på å forbedre produkter og tjenester, samtidig som du tjener penger på det. Pengene kan du du trygt og enkelt få overført via PayPal.

Bli med nå
OnlinePanel - Få betalt for undersøkelser. Stort utvalg av tilbud for å øke inntektene dine, alt innen rekkevidde.

OnlinePanel

Du er et klubbmedlem som deler sin mening i online-undersøkelser daglig. For hver av dine deltakelser i en undersøkelse, betaler vi deg tilsvarende. Hver fullført oppgave vil bli belønnet med kontant. Du får opptil 4 US $ per ferdig undersøkelse eller oppgave. Undersøkelsen klubben tilbyr mange interessante og utfordrende aktiviteter å bruke og å få betalt for på ditt språk, for eksempel: fullføre oppgaver, prøve apps, oppdage tilbud og mange flere. Hver fullført oppgave og tilbud vil bli belønnet!
Når du har scoret utbetalingsgrensen, som er 10 000 poeng, tilsvarende 10 USD eller konvertert i landets valuta, f.eks. Euro, mottar du automatisk betaling. Du trenger en PayPal-konto for å få betalt.

Registrere
Det korte svaret er at du tjener 20 spiderPoeng for hver ”Full Web Site Rating” du gjennomfører. Det finnes også Tester, Prøver, ”Quickies”, Undersøkelser og andre typer Spørreskjema som er verdt alt fra 1 til 10 poeng.

spiderMetrix

Det korte svaret er at du tjener 20 spiderPoeng for hver ”Full Web Site Rating” du gjennomfører. Det finnes også Tester, Prøver, ”Quickies”, Undersøkelser og andre typer Spørreskjema som er verdt alt fra 1 til 10 poeng. Noen Undersøkelser har en ekstra premiepott, der du kan vinne opp til 100 poeng. Men disse falmer sammenlignet med om du vurderer spiderPoeng du kan tjene så snart du ’vokser’ til å bli en høyere Spider Species.

Meld deg på!
Det er en givende opplevelse å være medlem av MeningsTorget. Du kan delta i våre betalte undersøkelser på nett, om en lang rekke temaer, fra husholdningsartikler til reklame, helse og fritidsaktiviteter.

MeningsTorget

Det er en givende opplevelse å være medlem av MeningsTorget. Du kan delta i våre betalte undersøkelser på nett, om en lang rekke temaer, fra husholdningsartikler til reklame, helse og fritidsaktiviteter. Du kan også få tilsendt nye produkter som skal testes hjemme. Det å si meningen din i betalte spørreundersøkelser på nett kan være både morsomt og spennende, men det er alltid nyttig og enkelt: du er den spesialisten bedriftene er på utkikk etter! I bytte for den tiden du bruker på å svare på våre betalte spørreundersøkelser på nett blir du belønnet med poeng, som igjen kan veksles inn i gavekort eller kontanter via PayPal, og du deltar også i vår kvartalsvise premietrekning, verdt 35 000 kroner! I tillegg prøver vi å gjøre en forskjell gjennom en veldedig gave på dine vegne etter hver fullførte spørreundersøkelse. Hva kan vel være mer givende enn å støtte en god sak med MeningsTorget?

Bli medlem i dag!
Del din mening med i-Say og tjen opp belønninger. Svar på spørreundersøkelser og tjen opp poeng som kan innløses mot en rekke belønninger. Bli med i våre konkurranser – da har du større sjanser til å vinne! Hver dag vil din i-Say-opplevelse vil være annerledes, morsom og tankevekkende. Si din mening om globale merker, underholdning, annonsering m.m. Vi setter alltid pris på å høre din mening. Bli med i i-Say nå!

Ipsos i-Say

Del din mening med i-Say og tjen opp belønninger. Svar på spørreundersøkelser og tjen opp poeng som kan innløses mot en rekke belønninger. Bli med i våre konkurranser – da har du større sjanser til å vinne! Hver dag vil din i-Say-opplevelse vil være annerledes, morsom og tankevekkende. Si din mening om globale merker, underholdning, annonsering m.m. Vi setter alltid pris på å høre din mening. Bli med i i-Say nå!

Bli medlem
Belønninger er det Toluna tilbyr deg for den tiden du har brukt på å svare på markedsundersøkelser. Du får belønninger i form av poeng som kan løses inn mot en rekke flotte ting, fra premietrekninger av kule duppeditter og reiser til gavekort hos et stort utvalg av butikker (inkludert Amazon)!

Toluna

Toluna er et nettsamfunn som vier seg til å få din stemme hørt! Fortell verdens ledende produkt- og tjenesteleverandører hva du synes og få belønninger ved å delta i markedsundersøkelser. Du kan også uttrykke dine synspunkter via meningsmålinger og meningsemner du lager direkte hos Toluna! La andre få vite hva du synes og finn ut om folk tenker likt som deg. Belønninger er det Toluna tilbyr deg for den tiden du har brukt på å svare på markedsundersøkelser. Du får belønninger i form av poeng som kan løses inn mot en rekke flotte ting, fra premietrekninger av kule duppeditter og reiser til gavekort hos et stort utvalg av butikker (inkludert Amazon)! Du får også poeng for enkle ting som det å registrere deg og fylle ut profilundersøkelser. Så snart saldoen din øker er det opp til deg å bestemme hvilke belønninger du vil ha og når du ønsker å løse dem inn.

Registrer deg
YouGov Norge A/S er et markedanalyseinstitutt som via internett og telefon gjennomfører markeds- og opinionsundersøkelser for virksomheter, organisasjoner, institusjoner og offentlige myndigheter i Norge og i utlandet. En del av YouGovs undersøkelser gjennomføres ved hjelp av et internettpanel som består av rundt 30 000 forhåndsrekrutterte personer. Panelmedlemmene blir invitert til å delta på undersøkelser i e-poster de mottar fra YouGov, og svarer på undersøkelsene via internett.

YouGov

YouGov Norge A/S er et markedanalyseinstitutt som via internett og telefon gjennomfører markeds- og opinionsundersøkelser for virksomheter, organisasjoner, institusjoner og offentlige myndigheter i Norge og i utlandet. En del av YouGovs undersøkelser gjennomføres ved hjelp av et internettpanel som består av rundt 30 000 forhåndsrekrutterte personer. Panelmedlemmene blir invitert til å delta på undersøkelser i e-poster de mottar fra YouGov, og svarer på undersøkelsene via internett.
Hver gang et panelmedlem besvarer en spørreundersøkelse via en invitasjon fra YouGov til den aktuelle personen, og før YouGov har stengt for ytterligere besvarelser, mottar panelmedlemmet poeng. Antallet poeng varierer fra gang til gang, men blir alltid opplyst i forbindelse med undersøkelsens start. Normalt gjelder poengene for alle tre formene for bruk av poeng som YouGov p.t. tilbyr, men i visse tilfeller gjelder poengene kun for YouGovs lotteri eller for YouGovs veldedighet. Poengene kan spares opp på panelmedlemmets poengkonto og brukes av panelmedlemmet når dette ønskes. Med SuperGavekort kan du fritt velge blant alle gavekortene på Gavekorttorget.no – mer enn 100 butikkjeder og spennende opplevelser. Gavekortene er på 250 kr., og du må ha 2 500 poeng for å kunne bestille gavekortet.

Bli Medlem
Siden starten i 2000, har SurveySavvy-samfunnet vokst til over tre millioner mennesker i 190 land som tjener penger på å delta i våre online-undersøkelser.

SurveySavvy

Siden starten i 2000, har SurveySavvy-samfunnet vokst til over tre millioner mennesker i 190 land som tjener penger på å delta i våre online-undersøkelser. SurveySavvy har utbetalt mer penger til våre medlemmer enn noe annet online markedsundersøkelsesfirma (mer enn 5 million dollar i kontanter). Ikke et SurveySavvy-medlem? Bli med nå.

Meld deg på!
Brand Institute er et markedsundersøkelsesfirma som spesialiserer seg i forskning på farmasøytiske- og kundemarkeder. Kunder med variert demografi, doktorer med ulike spesialiteter og andre medisinske profesjonelle er velkomne.

Brand Institute

Brand Institute tilbyr det mest omfattende globale panelet av profesjonelle og konsumentmålende respondenter til alle industrier. Brand Institute er et markedsundersøkelsesfirma som spesialiserer seg i forskning på farmasøytiske- og kundemarkeder. Kunder med variert demografi, doktorer med ulike spesialiteter og andre medisinske profesjonelle er velkomne. Kontantutbetalinger er gjort gjennom din PayPal-konto.

Bli Medlem
Del dine ideer, meninger og forslag gjennom å delta i online-undersøkelsesintervju og forskningsundersøkelser. Når du fullfører en forskningsundersøkelse, vil du motta mellom $7 og $25.

Technology Advisory Board

Del dine ideer, meninger og forslag gjennom å delta i online-undersøkelsesintervju og forskningsundersøkelser. Når du fullfører en forskningsundersøkelse, vil du motta mellom $7 og $25.

Meld deg på!
American Consumer Opinion - Rett og slett fyll ut skjemaer for penger.

American Consumer Opinion

Alle registrerte medlemmer deltar i en månedlig trekning for å vinne $250 i pengepremier, bare gjennom å være medlem. Hvis du svarer på en ”screener” (et kort spørreskjema), vil du bli lagt til i en trekning for pengepremier. Hvis du deltar i en undersøkelse, vil du alltid motta incentiver i en eller annen form. Incentiver varierer vanligvis i verdi mellom $4 og $50. Rett og slett fyll ut skjemaer for penger.

Bli med nå

BETALTE UNDERSØKELSER

Hvor mye kan jeg tjene?
Ditt inntjeningspotensial avhenger av antall, typer og lengde på undersøkelsene du får. Hvilke og frekvensen av undersøkelser du mottar er basert på hva firmaet trenger. Spesifikt hvilke kampanjer de har, så du kan få mer penger en måned og mindre den neste. Vanligvis tar undersøkelser mellom 10 og 30 minutter å fullføre, og kontantbetalende undersøkelser gir deg vanligvis mellom $1 og $10 eller muligens mer for hver undersøkelse du fullfører. Andre kan gi deg gavekort eller deltakelse i konkurranser for penger eller premier.

Hvordan blir jeg betalt etter at jeg deltar?
Normalt vil du få betalt gjennom en sjekk noen uker senere. Noen ganger er andre utbetalingsmuligheter mulige, slik som PayPal. Andre ganger er et gavekort eller produkt incentivet, etter å ha fullført undersøkelsen vil detaljer bli gitt om når og hvordan din belønning vil bli levert.

Undersøkelsesrespondenter kan tjene en solid andreinntekt
Som alle andre internettmuligheter, tar det tid og anstrengelse å bygge en inntekt gjennom undersøkelser. En av nøklene til å lage en suksessfull hjemme-jobb er å etablere flere inntektskilder. Hver av disse strømmene kan gi bare et par dollar i måneden, men med nok ulike kilder vil du se at du kan tjene en betydelig ekstrainntekt. Betalte undersøkelser kan gi en svært god inntektsstrøm som vil fortsette å vokse mens du blir mer kjent med og erfaren med dem.

Jo flere undersøkelser du fyller ut eller deltar i, dess mer penger vil du tjene.
Dette er ikke en ”free ride” der du får ”noe for ingenting” – det er en måte for deg å arbeide og tjene penger med frihet til å jobbe når og hvor du vil. Antallet undersøkelser du tar avhenger av antall firmaer du registrerer deg hos, hvor mye informasjon du gir dem, og din personlige ”profil”. Noen undersøkelser er veldig spesifikke, og ikke alle vil ”kvalifisere” for hver undersøkelse. For eksempel kan en spesifikk undersøkelse være åpen bare for kvinner mellom 25 og 45 som bor i Canada. En annen tjeneste kan bare være åpen for single menn som bruker parfyme, også videre. Selvsagt, mange tjenester er veldig generelle og omtrent hvem som helst kan ta dem. Det er uansett nok undersøkelser for omtrent alle. Det spiller egentlig ingen rolle om du er mann eller kvinne, bor i USA eller ikke, er student eller har en fulltidsjobb også videre. Det er ikke én ”profil” som generelt kvalifiserer for flere undersøkelser enn andre.

Antall undersøkelser du tar og inntekten du tjener vil avhenge av hvor mye tid og energi du legger i undersøkelsene.
Gjennomsnittlig månedlig inntjening vil avhenge av hvor mye hver enkelt legger i det. En person som sjekker e-posten ofte og svarer på undersøkelsesinvitasjoner raskt, eller ofte logger inn i medlemsgrupper for å se hvilke nye undersøkelser er tilgjengelige vil åpenbart tjene mer enn noen som bare logger inn en gang i uken. Inntekten avhenger kun av enkeltpersoner innsats og oppmerksomhet til undersøkelsestilbydere. De fleste blir paneldeltakere for å dele sin mening og samtidig få betalt for å ta online undersøkelser. Å ta gratis, betalte undersøkelser i fritiden er en super måte å tjene litt ekstra penger, og det er mye morsommere enn andre måter å tjene penger online fordi du bruker ingen penger selv, men får fortsatt betalt for å ta betalte undersøkelser på internett – det er 100% gratis penger.

Hvis du gir et minimum av tid og arbeid for å komme inn på sporet, vil du utvikle en god inntektsstrøm.
Vær realistisk om målene dine og ikke forvent å bli rik fort. Onlineundersøkelser er ikke en ”bli rik fort”-ordning, men du kan fint tjene ekstra forbrukspenger (premier og gavekort også), hvis du registrer deg hos flere undersøkelsesfirma av kvalitet. Undersøkelser er fortsatt vel verdt tiden din.

Alles opplevelser er litt forskjellige.
Det fins rett og slett ingen måte vi eller noen andre kan fortelle deg nøyaktig hvor mange undersøkelser du vil ta eller hvor mye penger du vil tjene. Det vi foreslår er at hvis dette er noe du er interessert i, bare prøv det og se hvordan det går. Du har ingenting å tape...