SPISKOVI ONLINE ANKETA

Učestvovanje u ovim anketama čini se popularnim načinom dodatne zarade. Zašto su korporacije voljne platiti naše mišljenje? Zato što žele da znaju, i to brzo, šta njihovi potrošači žele, a malo je ljudi koji bi te informacije dali besplatno.

Proverite navedene internetske stranice s plaćenim anketama i pridružite se da počnete zarađivati. Možete se pridružiti ovde navedenim programima i budite sigurni da ćete biti plaćeni gotovinom ili nekim drugim oblikom nagrađivanja bez opasnosti od skrivenih uslova i bez obaveze da bilo šta platite. Sve ovde navedene firme zaslužuju Vaše povjerenje da im se pridružite i na dobrom su glasu. Mi navodimo imena samo kvalitetnih firmi za tržišna istraživanja, onih koje ne naplaćuju saradnju s njima i onih koje primaju članove iz svih zemalja sveta (u većini slučajeva). Nudimo besplatan trenutačni pristup svim podacima na ovoj stranici. Dakle, ostavite novčanik u džepu i pregledajte spisak legalnih firmi za istraživanje tržišta koje nude plaćene ankete. Redovno pregledavajte ovu stranicu jer ćemo stalno objavljivati spiskove novih ponuda plaćenih anketa (dostupne svima u svetu). Prijavite se na što više anketa da biste povećali Vašu zaradu.

Srećno i zabavite se!


Priključite se ySense-u i počnite zarađivati svojim online aktivnostima koje uključuju plaćene ankete, posete određenim internetskim stranicama, besplatne ponude i slično.

ySense

U potrazi ste za online zaradom? Priključite se ySense-u i počnite zarađivati svojim online aktivnostima koje uključuju plaćene ankete, posete određenim internetskim stranicama, besplatne ponude i slično. Kad zaradite iznos od $8 možete ga zatražiti putem PayPal ili na neki drugi način koji Vaša država nudi. Da biste otključali više relevantnih anketa, trebali biste završili profil ankete. Ne zaboravite na to, jer je vrlo važno ako želite zaraditi više novca. Srećno!

Registrujte se
Registrujte se besplatno na TGM Panel Srbija i zarađujte novac za svaku anketu koju popunite.

TGM Panel

Prijavite se besplatno danas i budite plaćeni za učestvovanje u našim internet i mobilnim anketama! Mi iz TGM Panela se brinemo da vaše mišljenje čuju kompanije kojima je stalo do vašeg zadovoljstva. Učestvujte redovno u našim online anketama za istraživanja tržišta, povežite se s kompanijama koje su vam poznate, zaradite od kuće i budite plaćeni u gotovini. Mi pravimo naše ankete da budu zabavne i lagane za popunjavanje. One vam takođe pomažu da se razvijete kao potrošač. Sve što treba da učestvujete u njima je da imate pristup uređaju koji je povezan na internet.

Registrujte se
MARKETAGENT.COM – Vaše mišljenje znači i isplati se: Na taj način određuje trendove u budućnosti i zarađujete gotov novac od svake ankete.

MARKETAGENT.COM

Kao učesnik ankete da li želite sa Vašim mišljenjem da određujete trendove i proizvode u budućnosti, učestvujte u anketama i zaradite onlajn novac. Za svaku potpuno popunjenu anketu dobićete nadoknadu u obliku poena na nalogu. Iznos nadoknade se razlikuje od ankete do ankete i zavisi od vrste ankete i dužine upitnika. Učešće u anketi je uvek na dobrovoljnoj bazi i nikada nije obavezno. Dobijene poene možete u svakom trenutku razmeniti na mestu za razmenu za novac, odnosno proizvode i usluge partnera sajta Marketagent.com. O konkretnom iznosu nadoknade, odnosno nagrade bićete uvek obavešteni pre ankete.

Učlanite se sad
Pridruži se e-Research-Global.com panelu za plaćene ankete  i zaradi novac. Članovi mogu da učestvuju u plaćenim onlajn anketama (onlajn upitnicima), onlajn fokus grupama i plaćenom testiranju novih proizvoda. Za završenu anketu dobićete  novčanu nagradu.

e-Research-Global

Pridruži se e-Research-Global.com panelu za plaćene ankete i zaradi novac. Članovi mogu da učestvuju u plaćenim onlajn anketama (onlajn upitnicima), onlajn fokus grupama i plaćenom testiranju novih proizvoda. Za završenu anketu dobićete novčanu nagradu. Vrednost novčane nagrade varira od ankete do ankete u zavisnosti od količine vremena utrošenog za popunjavanje ankete, kao i toga koliko je anketa zahtevna. Plaćamo preko PayPala. Ukoliko u vašoj zemlji ne postoji Paypal koristimo Payza.com.

Registrujte se
TraitScoreSM sistem koji još čeka dobijanje statusa patenta, a deo je PaidViewpointa zamišljen je kao način kojim bi se pristupilo učesnicima anketa da bi se na adekvatan način vrednovala njihova iskrenost i doslednost.

PaidViewpoint.com

TraitScoreSM sistem koji još čeka dobijanje statusa patenta, a deo je PaidViewpointa zamišljen je kao način kojim bi se pristupilo učesnicima anketa da bi se na adekvatan način vrednovala njihova iskrenost i doslednost. U okviru brojnih anketa dozvoljavamo članovima PaidViewpointa da odgovaraju mesečno, a članovima s višim brojem TraitScore bodova nudimo više prilika za zaradu. Plaćanje se bolje vrednuje u sklopu TraitScore SM-a. Gotovinske isplate vrše se putem PayPal računa.

Učlanite se sad
U MOBROG®-u možete aktivno učestvovati u istraživanju tržišta, dati svoje mišljenje i zaraditi novac učestvujući u onlajn i mobilnim anketama.

MOBROG

U MOBROG®-u možete aktivno učestvovati u istraživanju tržišta, dati svoje mišljenje i zaraditi novac učestvujući u onlajn i mobilnim anketama. Tvoje doprinose našim anketama na MOBROG-u ne samo da nam daju korisne uvide, već ti takođe donose nagrade! Za svaku anketu koju završiš, direktno uplaćujemo zaradu na tvoj članski račun, pružajući ti jednostavan i efikasan način da akumuliraš nagrade. Kad budeš spreman, lako možeš iskoristiti svoj iznos putem PayPal-a i drugih alata. Prosečno plaćamo između 55 RSD i 320 RSD po anketi. Registrujte se sada i platite za odgovaranje na ankete na mreži!

Registrujte se
PrizeRebel.com je web sajt koji je pozicioniran na prvom mestu u kategoriji plaćenih anketa. Mi želimo da vam pomognemo da zaradite novac radom kod kuće tako da vas plate za vaša mišljenja!

PrizeRebel

PrizeRebel.com je web sajt koji je pozicioniran na prvom mestu u kategoriji plaćenih anketa. Mi želimo da vam pomognemo da zaradite novac radom kod kuće tako da vas plate za vaša mišljenja! Od 2007. smo vrhunski web sajt za istaživanje tržišta preko online anketa. Sa velikim dijapazonom anketa i brzim procesom nagrađivanja, svakog dana isplaćujemo hiljade dolara u kešu i nastojimo da pružimo najbolju uslugu našim članovima. Udružili smo se sa mnogim reklamerima i pružaocima usluga istraživanja tržišta koji traže vaša mišljenja o novim artiklima ili žele da vi postanete član njihovog web sajta. Kao nagradu za vaše uloženo vreme i učestvovanje zarađujete poene, koje možete da pretvorite u brendirane poklon kartice, kodove online igara, predmete sa Amazon.com online trgovine i keš preko PayPal-a!

Registrujte se
Swagbucks.com je najpopularniji internet program za nagrade koji Vam daje besplatne poklon kartice i novac za svakodnevne stvari koje već radite na internetu.

swagbucks

Swagbucks.com je najpopularniji internet program za nagrade koji Vam daje besplatne poklon kartice i novac za svakodnevne stvari koje već radite na internetu. Zaradite bodove kada kupujete u svojim omiljenim prodavnicama, gledajte zabavne video snimke, pretražujete internet, odgovarajte na ankete i pronalazite sjajne ponude. Iskoristite bodove za poklon kartice u svojim omiljenim prodavnicama kao što su Amazon i Walmart ili podignite novac preko PayPala. Swagbucks je već isplatio preko $ 350,000,000 u gotovini i besplatnim poklon karticama. Vrati novac u novčanik. Pridružite se besplatno danas.

Registrujte se
Surveytime – Možete raditi ankete za novac bilo gde u svetu

Surveytime

Surveytime Vam donosi najrelevantnije ankete. Ankete su odabrane za Vas na osnovu Vaših interesa, temeljenih na Vašim odgovorima u uvodnokj anketi. Ovo povećava šanse da završite više anketa i zaradite novac. Na Surveytimeu, sve ankete nose istu vrednost. Bez obzira je li Vam anketa trajala 5 ili 15 minuta, bili Vi u Filipinima ili SAD-u, ako završite anketu, zaradićete 1 američki dolar po anketi. Možete raditi ankete za novac bilo gde u svetu. Nema veze gde se nalazite, ako uspješno dovršite anketu, odmah ćete dobiti 1 američki dolar.

Registrujte se
SayMore - Imaš mišljenje, a mi nagrade. Savršena kombinacija!

SayMore

Imaš mišljenje, a mi nagrade. Savršena kombinacija! Tvoje mišljenje pomaže poboljšati usluge, proizvode i kompanije s kojima se svakodnevno susrećeš. Mislimo da to zaslužuje nagradu! Za svaku anketu koju popuniš, dobićeš bodove koji se brzo gomilaju! Kad si spreman, zameni te bodove za razne nagrade. Bilo da ti je dosadno kod kuće ili čekaš autobus, želimo da kažeš više SayMore. Uzmi svoje nagrade usupt! Učestvuj na desktopu, tabletu ili mobilnom. Izbor je na tebi!

Učlanite se sad
Pawns.app - Zaradite novac pasivnim načinom na Internetu putem popunjavanja anketa i deljenja informacija na Internetu.

Pawns.app

Zaradite novac pasivnim načinom na Internetu putem popunjavanja anketa i deljenja informacija na Internetu. Pawns.app vam omogućava zarađivati novac odmah Da biste počeli zarađivati, neophodno je da kreirate besplatan profil i instalirajte našu aplikaciju. Visina zarade ovisi o količini promet koji podelite, broju anketa koje popunite i dužini vremena koliko vam je aplikacija Pawns.app otvorena. Što ste duže online, to će vam biti veča zarada!

Registrujte se
spiderMetrix - Ukratko rečeno, zarađujete 20 spider bodova za svaku popunjenu anketu.

spiderMetrix

Ukratko rečeno, zarađujete 20 spider bodova za svaku popunjenu anketu. Tu su još i testovi, probne ankete, brzinske ankete i redovne ankete koje Vam donose bodove u rasponu 1-10. Neke ankete nude i nagradno izvlačenje u kojem možete osvojiti do 100 bodova. A sve to bledi u poređenju sa brojem bodova koje možete zaraditi kada pređete na viši nivo učestvovanja.

Učlanite se sad
Talk Online Panel je društvena platforma gde se članovi pozivaju da ušestvuju u anketama o svemu od životnih potreba i finansiskih odluka do socijalnih pitanja i kupovnih navika. Svaka popunjena anketa donosi određeni broj poena koji uglavnom zavisi od dužine i kompleksnosti upitnika: poeni se mogu zameniti za razne vrednosne vaučere, pretplate na razne časopise, ili se mogu pretvoriti u donacije dobrotvornim organizacijama.

Talk Online Panel

Talk Online Panel je društvena platforma gde se članovi pozivaju da ušestvuju u anketama o svemu od životnih potreba i finansiskih odluka do socijalnih pitanja i kupovnih navika. Ankete mogu biti naručene od strane medijskih kuća, istraživačkih agencija ili marketing sektora kompanija, i u zavisnosti od upitnika, mogu biti namenjene ukupnoj populaciji ili samo specifičnoj ciljnoj grupi. Svaka popunjena anketa donosi određeni broj poena koji uglavnom zavisi od dužine i kompleksnosti upitnika: poeni se mogu zameniti za razne vrednosne vaučere, pretplate na razne časopise, ili se mogu pretvoriti u donacije dobrotvornim organizacijama.

Registrujte se
Od svog pojavljivanja 2000. godine, Surveysavvy je narastao na broj od 3 miliona ljudi koji zarađuju popunjavanjem online anketa u 190 zemalja sveta.

SurveySavvy

Od svog pojavljivanja 2000. godine, SurveySavvy je narastao na broj od 3 miliona ljudi koji zarađuju popunjavanjem online anketa u 190 zemalja sveta. SurveySavvy je isplatio više novca svojim članovima od bilo koje druge online firme za istraživanje tržišta (više od 5 miliona dolara u gotovini). Još niste postali član SurveySavvy-a.? Učlanite se sad.

Registrujte se
Brand Institute je firma za istraživanje tržišta specijalizovana za istraživanje farmaceutskih i potrošačkih tržišta. Dobrodošli su raznovrsni potrošači, lekari raznih područja specijalnosti i ostali stručnjaci iz područja medicine.

Brand Institute

Brand Institute daje najširi globalni spisak profesionalnih posetitelja i potrošača vezanih za sve delatnosti. Brand Institute je firma za istraživanje tržišta specijalizovana za istraživanje farmaceutskih i potrošačkih tržišta. Dobrodošli su raznovrsni potrošači, lekari raznih područja specijalnosti i ostali stručnjaci iz područja medicine. Gotovinske isplate vrše se putem PayPal računa.

Registrujte se
Pridruživanjem se uključujete u svetsku zajednicu ljudi koji vole izražavati i deliti svoja razmišljanja, i pritom osvajati bodove. Kao član spiska dobijati ćete putem e-maila redovne pozivnice za učestvovanje u novim anketama.  Sa svakom popunjenom anketom osvajate bodove koji se na kraju mogu zameniti za nagrade kao što su bioskopske ulaznice, darovne kartice i druge nagrade.

YouGov

YouGov je vodeća online svetska firma za istraživanje tržišta. Naš zadatak je pružiti neprestani priliv tačnih podataka i uvida u ono što ljudi misle i rade širom sveta, da bi firme, vlade i institucije pružale bolje usluge svojim građanima. Pridruživanjem se uključujete u svetsku zajednicu ljudi koji vole izražavati i deliti svoja razmišljanja, i pritom osvajati bodove. Kao član spiska dobijati ćete putem e-maila redovne pozivnice za učestvovanje u novim anketama. Sa svakom popunjenom anketom osvajate bodove koji se na kraju mogu zameniti za nagrade kao što su bioskopske ulaznice, darovne kartice i druge nagrade. Dobićete i pozivnice za ankete kojima ne dobijate bodove nego ulazite u mesečno izvlačenje nagrada. Sve ankete popunjavaju se online i u vreme kad Vama odgovara.

Učlanite se sad
American Consumer Opinion - Jednostavno popunjavate ankete za novac

American Consumer Opinion

Svi registrovani članovi učestvuju u mesečnom izvlačenju nagrada u iznosu $250, i to samo zato što su članovi. Odgovorite li na kratki online upitnik (screener) ulazite u mesečno izvlačenje novčanih nagrada. Učestvujete li u anketama, uvek dobijate neki oblik stimulacije koja se kreće u rasponu od $4 do $50. Jednostavno popunjavate ankete za novac.

Registrujte se
Technology Advisory Board - Podelite svoje mišljenje i predloge učestvujući u online istraživačkim intervjuima i naučnim anketama.

Technology Advisory Board

Podelite svoje mišljenje i predloge učestvujući u online istraživačkim intervjuima i naučnim anketama. Po ispunjavanju ankete dobijate $7 do $25.

Učlanite se sad

PLAĆENE ANKETE

Koliko mogu zaraditi?
Koliko možete zaraditi ovisi o broju, vrsti i trajanju anketa u kojima ćete učestvovati. Vrsta i učestalost objavljivanja anketa ovisi o potrebama firme. Tačnije rečeno, o tome koju kampanju firma vodi, tako da jedan mesec možete zaradi manje, a drugi više. Tipična anketa traje od 10 do 30 minuta, a za popunjenu anketu plaćaju 1$-10$, i više. Neke firme izdaju darovne sertifikate ili Vas uključuju u kladionicu pri čemu možete osvojiti gotovinu ili nagrade.

Kako ću biti plaćen nakon popunjavanja ankete?
Obično čekom nakon nekoliko nedelja. Ponekad se isplate vrše putem Pay Pal računa. U slučajevima kad se radi o stimulaciji u obliku darovnog sertifikata ili proizvoda, nakon učestvovanja u anketi dobijate podatke o načinu i vremenu isporuke nagrade.

Učesnici u anketama mogu da računaju na solidan dodatni izvor prihoda.
Kao i kod drugih prilika za zaradu koje se pružaju na internetu, i ova zahteva vreme i trud. Jedna od ključnih stvari za organizaciju uspešnog posla od kuće jeste osigurati višestruke izvore prihoda. Svaka od njih će mesečno osigurati nekoliko dolara, ali ako ih imate dovoljno, imat ćete i solidan dodatni izvor prihoda. Plaćene ankete mogu Vam osigurati izvanredan izvor prihoda koji će rasti kako se i Vi budete usavršavali i sticali više iskustva u učestvovanju u istim.

U što više anketa učestvujete toliko ćete više novca zaraditi.
Nije ovo posao u kojem ćete nešto dobiti, a da ništa nećete uložiti – ovo je samo način da radite posao i zaradite onda kada i gde to želite. Broj anketa koje ćete odraditi ovisi o broju firmi kod kojih ćete se registrovati, o broju informacija koje ćete im dati i o Vašem ličnom „profilu“. Neke ankete su posebne i neće ih svako moći odraditi. Na primer, jedna anketa bit će namenjena samo ženama u dobi od 25-45 godina koje žive na području Kanade. Druga će biti namenjena samo neoženjenim muškarcima koji koriste toaletnu vodu, itd. Naravno, veliki broj anketa je opšti i namenjen skoro pa svima. Na kraju, ima puno prilika za sve. Nije važno da li ste muško ili žensko, živite li u SAD-u ili ne, studirate li ili radite itd. Nema profila koji će se kvalifikovati za više anketa od drugih.

Broj odrađenih anketa i količina zarađenog novca će zavisiti od vremena i truda uloženog u same ankete.
Prosečna mesečna zarada će zavisiti o svakom pojedincu i uloženom trudu. Osoba koja redovno proverava svoj e-mail račun, brzo odgovara na pozivnice, proverava stanje novih anketa, očito će zaraditi više od one osobe koja se tome posveti samo jednom nedeljno. Zarada zavisi jedino o ličnom trudu i posvećenosti. Većina ljudi počinje raditi ovaj posao da bi izneli svoje mišljenje kao i da bi pritom zaradili putem online anketa. Učestvovanje u besplatnim a plaćenim online anketama u Vaše slobodno vreme odličan je način dodatne zarade. Pritom je zabavniji od ostalih načina online zarade s obzirom da ne trošite ništa, a plaćeni ste za učestvovanje u anketi. Radi se o 100% besplatnom novcu.

Ako uložite minimum vremena i truda da započnete ovaj posao, dobit ćete unosan izvor prihoda.
Budite realni u postavljanju ciljeva i ne očekujte da se brzo obogatite. Online ankete nisu oblik prevare kojom ćete se brzo obogatiti, ali možete zaraditi dobar dodatni novac (nagrade i darovne kartice takođe) ukoliko uspostavite saradnju sa nekoliko kvalitetnih istraživačkih firmi. Utrošeno vreme dobro će Vam se isplatiti.

Svako ima drugačije iskustvo.
Nema načina na koji Vam mi ili bilo ko drugi može reći koliko ćete anketa odraditi ili koliko ćete novca zaraditi. Ono što Vam mi predlažemo jeste da ukoliko Vas ovo zanima probate i vidite kuda će Vas odvesti. Nemate šta da izgubite...