FELMÉRÉSEKET KÍNÁLÓ CÉGEK

A fizetett felmérések egy igen népszerű módja annak, ha egy kis extra bevételhez szeretnél jutni. Miért lennének hajlandóak fizetni a vállalatok a véleményünkért? Azért, mert tudni akarják, hogy a fogyasztók mit gondolnak és csak nagyon kevés ember adná önként az információját ingyen.

Nézd meg az alábbi internetes felmérésekkel foglalkozó oldalakat, csatlakozz hozzájuk és kezdj el pénzt keresni. Csatlakozz az itt található oldalakhoz és biztos lehetsz abban, hogy ki fognak fizetni pénz vagy egyéb jutalom formájában anélkül, hogy rejtett feltételeket szabnának vagy akár egy centet is fizetned kellene. Az itt található cégek mind jó hírnévvel rendelkeznek, így tényleg érdemes hozzájuk csatlakozni. Csak olyan minőségi piackutató cégek oldalait listázzuk, melyek sohasem számítanak fel díjakat és nemzetközileg elfogadják a regisztrációkat (a legtöbb esetben). Azonnali és ingyenes hozzáférést biztosítunk az oldalunkon található összes információkhoz. Nézz vissza rendszeresen, mivel folyamatosan frissíteni fogjuk ezt az oldalt a legjobb új ajánlatokkal. Csatlakozz annyi oldalhoz ahányhoz csak tudsz, hogy növeld a bevételeidet.

Sok szerencsét és jó szórakozást!


Szeretnél egy kis extra bevételhez jutni? Csatlakozz most és kezdj el pénzt keresni az internetes tevékenységeidért cserébe, mint például: fizetett felmérések, weboldalak meglátogatása, internetes vásárlás és sok más.

ySense

Szeretnél egy kis extra bevételhez jutni? Csatlakozz most és kezdj el pénzt keresni az internetes tevékenységeidért cserébe, mint például: fizetett felmérések, weboldalak meglátogatása, internetes vásárlás és sok más.

Regisztráció
Regisztrálj ingyen a TGM Panel Hungary-hez, és pénzt kereshetsz minden felméréssel.

TGM Panel

Regisztrálj ma ingyen és keress pénzt online és mobilos felmérésben történő részvétellel! Mi, a TGM Panelnél biztosítunk arról, hogy a véleményedre adnak, és hangsúlyt fektetnek az elégedettségedre. Vegyél részt rendszeresen piackutatási felméréseinkben, lépj kapcsolatba olyan cégekkel, akiket ismersz, és kapsz készhez készpénzben a fizetést, mindezt otthonod vagy irodád kényelmében. Úgy alkottuk meg a felméréseinket, hogy szórakoztató és egyszerű legyen kitölteni. A kérdőívek a fogyasztóként történtő fejlődésben is segítenek majd. Amire ehhez szükség van, az bármely eszközhöz való hozzáférés és internet.

Regisztráció
MARKETAGENT.COM – Minden hiánytalanul kitöltött kérdőívért cserébe javadalmazást kap a számlájára jóváírt pontok formájában. A jutalom összege kutatásonként más és más, és függ a kutatás típusától és a kérdőív hosszától.

MARKETAGENT.COM

Minden hiánytalanul kitöltött kérdőívért cserébe javadalmazást kap a számlájára jóváírt pontok formájában. A jutalom összege kutatásonként más és más, és függ a kutatás típusától és a kérdőív hosszától. A kutatáson való részvétel természetesen minden esetben önkéntes, és soha sem kötelező. Az Ön által megszerzett pontokat beváltóhelyünkön bármikor készpénzre ill. a Marketagent.com együttműködő partnereinek termékeire vagy szolgáltatásaira cserélheti.

Csatlakozz most!
Csatlakozz és keress pénzt az e-Research-Global.com fizetett fogyasztói közvélemény kutatásával. A tagok részt vehetnek fizetett online felmérésekben (online kérdőívek), online fókuszcsoportokban és új termékek tesztelésében, amelyekért cserébe pénzt kapnak. Minden egyes kitöltött kérdőívekért cserébe pénzjutalmat adunk.

e-Research-Global

Csatlakozz és keress pénzt az e-Research-Global.com fizetett fogyasztói közvélemény kutatásával. A tagok részt vehetnek fizetett online felmérésekben (online kérdőívek), online fókuszcsoportokban és új termékek tesztelésében, amelyekért cserébe pénzt kapnak. Minden egyes kitöltött kérdőívekért cserébe pénzjutalmat adunk. Az összeg kérdőívenként változik, annak hosszától és bonyolultságától függően. A kifizetés PayPal.com rendszeren keresztül történik. Ha az Ön országában nincs PayPal.com, akkor a Payza.com-ot használjuk.

Regisztráció
A PaidViewpoint szabadalmaztatás alatt álló TraitScoreSM rendszere arra lett kitalálva, hogy értékelje a válaszadók nyíltságát és konzisztenciáját és ösztönözze ezeket a jellemzőket.

PaidViewpoint.com

A PaidViewpoint szabadalmaztatás alatt álló TraitScoreSM rendszere arra lett kitalálva, hogy értékelje a válaszadók nyíltságát és konzisztenciáját és ösztönözze ezeket a jellemzőket. A PV tagjai minden hónapban egy bizonyos tartományon belül eső számú felmérést tölthetnek ki, de a magasabb pontszámmal (TraitScore) rendelkező tagoknak további bevételi lehetőségeket kínálnak. A felmérésenkénti bevétel szintén a pontokon alapul. A kifizetés a PayPal rendszeren keresztül történik.

Csatlakozz most!
A MOBROG-nál aktívan részt vehetsz a piackutatásban, elmondhatod véleményedet, és a felméréseken való részvétellel pénzt kereshetsz.

MOBROG

A MOBROG-nál aktívan részt vehetsz a piackutatásban, elmondhatod véleményedet, és a felméréseken való részvétellel pénzt kereshetsz. A felméréseken való részvételedért rövid felmérésenként 150 és 900 Ft közötti összeget kereshetsz. Online felületünkön kínáljuk azt a lehetőséget, hogy a felméréseket kényelmesen, számítógépedről töltsd ki. Ehhez rendszeresen küldünk e-mailes meghívókat a felmérésekre, amelyeket aztán kényelmesen kitölthetsz az interneten. Előzőleg tudatjuk veled, hogy a felmérésen való részvétel mennyi idődet veszi igénybe, illetve mennyit kereshetsz vele. Természetesen nem kötelező a részvétel. Minden alkalommal magad választhatod ki a felmérést, és a számodra legmegfelelőbb időpontban töltheted ki azt.
Amennyiben rendelkezel okostelefonnal (iPhone, Blackberry vagy Android), akkor mobiltelefonoddal is rész vehetsz a felméréseken. Ehhez elég csak letöltened a MOBROG alkalmazást, és már kezdheted is. A mobiltelefonon kitölthető felméréseknél a válaszokat egész egyszerűen a kijelzőn keresztül gépelheted be. Természetesen megfizetjük a felméréseken való részvételedet. A felmérések mindkét módja lehetőséget kínál számodra, hogy tudasd a világgal a véleményedet, jobbá tegyél termékeket és szolgáltatásokat, és természetesen mindezért még pénzt is keress. A keresett pénzt biztonságosan és kényelmesen PayPal-en keresztül fizettetheted ki.

Csatlakozz most!
A PrizeRebel.com az első helyen álló fizetett online felméréseket kínáló oldal. Hozzásegítünk ahhoz, hogy otthonról kereshess pénzt, pusztán a véleményeddel! 2007 óta az online piackutatással foglalkozó honlapok élvonalában vagyunk, és hatalmas adatbázisunk, valamint gyors jutalomfeldolgozó rendszerünk segítségével naponta több ezer dollárt fizetünk ki tagjainknak, és arra törekszünk, hogy a lehető legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújtsuk számukra.

PrizeRebel

A PrizeRebel.com az első helyen álló fizetett online felméréseket kínáló oldal. Hozzásegítünk ahhoz, hogy otthonról kereshess pénzt, pusztán a véleményeddel! 2007 óta az online piackutatással foglalkozó honlapok élvonalában vagyunk, és hatalmas adatbázisunk, valamint gyors jutalomfeldolgozó rendszerünk segítségével naponta több ezer dollárt fizetünk ki tagjainknak, és arra törekszünk, hogy a lehető legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújtsuk számukra. Partnerünknek tudhatunk számtalan olyan reklámcéget és piackutató vállalatot, akik kíváncsiak a véleményedre új termékeikkel kapcsolatban, esetleg azt szeretnék, hogy regisztrálj a weboldalukra. Idődért és részvételedért cserébe pedig pontokkal jutalmazunk, amelyeket neves márkák ajándékutalványaira, online videojátékok kódjaira, az Amazon.com termékeire, vagy akár PayPal-en keresztül készpénzre is beválthatsz!

Regisztráció
A Swagbucks.com a legnépszerűbb jutalmazási program a hálón, amely ingyenes ajándékkártyákat és készpénzt ad mindennapi dolgokért, amelyeket amúgy is teszel online.

swagbucks

A Swagbucks.com a legnépszerűbb jutalmazási program a hálón, amely ingyenes ajándékkártyákat és készpénzt ad mindennapi dolgokért, amelyeket amúgy is teszel online. Szerezz pontokat, amikor a kedvenc kiskereskedőidtől vásárolsz, nézz szórakoztató videókat, böngéssz az interneten, tölts ki kérdőíveket és keress nagyszerű ajánlatokat. Váltsd be az ajándékkártyák pontjait a kedvenc kiskereskedőidnél, mint az Amazon és a Walmart, vagy igényeld vissza a pénzt a Paypal-tól. A Swagbucks már több mint 350.000.000 dollárt fizetett készpénzben és ingyenes ajándékkártyákban. Tedd vissza a pénzt a pénztárcádba. Iratkozz fel ma ingyenesen.

Regisztráció
Csatlakozzon a Voissy Panelhez, hogy hallassa a hangját, és befolyásolja a világot. Regisztráljon most ingyenesen és szerezzen 300 pontot.

Voissy

Csatlakozzon a Voissy Panelhez, hogy hallassa a hangját, és befolyásolja a világot. Regisztráljon most ingyenesen és szerezzen 300 pontot. Mivel az Ön ideje és véleménye értékes, minden egyes felmérés kitöltéséért jutalomban részesül. A jutalmakat pontok formájában kapja meg. Ha elég pontot gyűjtöttél, átválthatod őket készpénzben PayPal-on keresztül, Amazon ajándékutalványokban és más nagyszerű jutalmakban. Minél többet veszel részt, annál többet nyersz.

Regisztráció
A spiderMetrix oldalán 20 pontot érhetsz el minden weboldal értékelése után.

spiderMetrix

A spiderMetrix oldalán 20 pontot érhetsz el minden weboldal értékelése után. Ezenkívül vannak még tesztek, vizsgálatok, felmérések és más típusú kérdőívek, amelyek 1 és 10 pont között bármennyit érhetnek. Néhány felmérésnek van egy nyereményalapja, amelyeknél akár 100 pontot is nyerhetsz. Ezek azonban mind elhalványulnak, ha figyelembe vesszük, hogy a pontok amiket kaphatsz egyszer egy magasabb ranghoz juttatnak majd.

Csatlakozz most!
Az i-Say Panel tagjai minden egyes kérdőív kitöltéséért pontokat kapnak. Gyűjts össze elegendő pontot, és szerezd meg az általad kiválasztott jutalmat az ajándékutalványok segítségével!

Ipsos i-Say

Az i-Say szolgáltatója az Ipsos - a világ egyik vezető piackutató cége. Az Ipsos egy globális piackutató cég, amely friss perspektívát nyújt napjaink kérdéseiről és trendjeiről. Vegyél részt felmérésekben, oszd meg gondolataidat, és gyűjts pontokat nagyszerű jutalmakért. Oszd meg velünk, mi a véleményed azokról a termékekről és szolgáltatásokról, melyeket naponta használsz! Az i-Say Panel tagjai minden egyes kérdőív kitöltéséért pontokat kapnak. Gyűjts össze elegendő pontot, és szerezd meg az általad kiválasztott jutalmat az ajándékutalványok segítségével!

Regisztráció
A Talk Online Panel egy közösségi platform, ahol a tagok meghívást kapnak kérdőívek kitöltésére különböző témákban, kezdve az életstílustól a pénzügyi döntéseken keresztül egészen a szociális ügyekig és vásárlói preferenciákig. Minden kitöltött kérdőívért egy bizonyos számú pont jár a kérdőív hosszúságától és nehézségétől függően: a pontok készpénzre, online és offline partner üzletekben levásárolható utalványokra, folyóirat előfizetésekre vagy jótékonysági adományokra válthatók be.

Talk Online Panel

A Talk Online Panel egy közösségi platform, ahol a tagok meghívást kapnak kérdőívek kitöltésére különböző témákban, kezdve az életstílustól a pénzügyi döntéseken keresztül egészen a szociális ügyekig és vásárlói preferenciákig. A felmérések megbízói lehetnek médiacégek, piackutató ügynökségek vagy vállalkozások marketing osztályai, és a kérdőívtől függően az egész lakosságot vagy csak egy bizonyos csoportját célozzák meg. Minden kitöltött kérdőívért egy bizonyos számú pont jár a kérdőív hosszúságától és nehézségétől függően: a pontok készpénzre, online és offline partner üzletekben levásárolható utalványokra, folyóirat előfizetésekre vagy jótékonysági adományokra válthatók be.

Regisztráció
A Toluna a világ leggyorsabban növekvő közvélemény kutató közössége! A tagok készíthetnek internetes szavazásokat és véleménynyilvánító témaköröket, ezenkívül részt vehetnek internetes felmérésekben is. A sikeresen befejezett felmérések után pontokat illetve nyereménysorsolásra szóló jegyeket kaphatnak.

Toluna

A Toluna a világ leggyorsabban növekvő közvélemény kutató közössége! A tagok készíthetnek internetes szavazásokat és véleménynyilvánító témaköröket, ezenkívül részt vehetnek internetes felmérésekben is. A sikeresen befejezett felmérések után pontokat illetve nyereménysorsolásra szóló jegyeket kaphatnak. A Toluna széles választékban kínál termékeket a tagok számára, akik ingyen tesztelhetik azokat, illetve havonta részt vehetnek egy nyereménysorsoláson.

Regisztráció
Az Adunk a véleményére egy vezető online közösség, ahol véleménye fontos. Részt vehet díjazott online felmérésekben és nagyszerű jutalmakra tehet szert. Krediteket gyűjthet minden elvégzett felmérésért, amelyeket vezető márkák, például az Állati-fincsi ebolt​ ajándékutalványaira válthat be. Tegyen a termékek és szolgáltatások globális szintű változtatásáért ingyenes online felméréseink kitöltésével.

Adunk a Véleményére

Az Adunk a véleményére egy vezető online közösség, ahol véleménye fontos. Részt vehet díjazott online felmérésekben és nagyszerű jutalmakra tehet szert. A felmérésekben való részvétel ingyenes, véleményéért és a nekünk szentelt idejéért pedig megjutalmazzuk. Krediteket gyűjthet minden elvégzett felmérésért, amelyeket vezető márkák, például az Állati-fincsi ebolt​ ajándékutalványaira válthat be. Tegyen a termékek és szolgáltatások globális szintű változtatásáért ingyenes online felméréseink kitöltésével. Meghívást kaphat új termékek tesztelésére, mielőtt azok a boltokba kerülnének, vagy megtekinthet hirdetéseket nyilvános vetítésük előtt. Véleményével tényleges változást érhet el.

Regisztráció
2000-ben történt létrejötte óta az oldal közössége már 3 millió fő felett jár, akik 190 országból keresik a pénzt az internetes felmérések kitöltésével.

SurveySavvy

2000-ben történt létrejötte óta az oldal közössége már 3 millió fő felett jár, akik 190 országból keresik a pénzt az internetes felmérések kitöltésével. A SurveySavvy több pénzt fizetett ki eddig a felhasználóinak, mint bármely más internetes piackutató cég (több, mint 5 millió dollárt). Nem vagy még SurveySavvy tag? Csatlakozz most!

Regisztráció
Technology Advisory Board - Oszd meg ötleteidet, véleményeidet és javaslataidat internetes kutatásokban és tudományos felmérésekben való részvételeddel. Minden elvégzett kutatási felmérés után 7 és 25 amerikai dollár közötti összeget kaphatsz.

Technology Advisory Board

Oszd meg ötleteidet, véleményeidet és javaslataidat internetes kutatásokban és tudományos felmérésekben való részvételeddel. Minden elvégzett kutatási felmérés után 7 és 25 amerikai dollár közötti összeget kaphatsz.

Csatlakozz most!
American Consumer Opinion - Ha kitöltesz egy rövid kérdőívet, akkor részt veszel egy pénzes sorsoláson is. A felmérésekben való részvételért mindig kapni fogsz valamilyen jutalmat, ami általában 1 és 50 dollár közötti összeget jelent.

American Consumer Opinion

Minden regisztrált tag részt vesz egy havonta megrendezésre kerülő sorsoláson, ahol 250 dollárnyi készpénzt nyerhetnek. Ha kitöltesz egy rövid kérdőívet, akkor részt veszel egy pénzes sorsoláson is. A felmérésekben való részvételért mindig kapni fogsz valamilyen jutalmat, ami általában 1 és 50 dollár közötti összeget jelent.

Regisztráció
A Brand Institute egy piackutató cég melynek szakterülete a gyógyszeripari és fogyasztói piacokon történő kutatás. A különböző szakterületen dolgozó orvosokat és más egészségügyi szakembereket szívesen látják.

Brand Institute

A Brand Institute biztosítja a legszélesebb körű globális kínálatot a szakmai és fogyasztói célközönség válaszadóinak számára. A Brand Institute egy piackutató cég melynek szakterülete a gyógyszeripari és fogyasztói piacokon történő kutatás. A különböző szakterületen dolgozó orvosokat és más egészségügyi szakembereket szívesen látják. A kifizetés PayPal-en keresztül türténik.

Regisztráció
Amikor csatlakozol a YouGov oldalához egy olyan világméretű közösséghez csatlakozol, ahol az emberek szeretik kifejezni és megosztani a véleményüket és közben pontokat gyűjteni.

YouGov

A YouGov egy, a világ élvonalába tartozó internetes piackutató cég. Céljuk az, hogy élő közvetítést biztosítsanak a folyamatos és pontos adatokról, valamint bepillantást nyújtsanak arról, amit az emberek gondolnak és csinálnak az egész világon, a nap minden percében, hogy a vállalatok, kormányok és intézmények jobban ki tudják szolgálni azokat az embereket, akik fenntartják őket.
Amikor csatlakozol a YouGov oldalához egy olyan világméretű közösséghez csatlakozol, ahol az emberek szeretik kifejezni és megosztani a véleményüket és közben pontokat gyűjteni. Az oldal tagjaként rendszeresen fogsz meghívásokat kapni e-mailben a legújabb felmérésekre. Minden elvégzett felmérés után pontokat fogsz kapni, amiket majd be tudsz váltani különböző jutalmakra, mint például mozijegyek, ajándékutalványok és egyéb díjak. Olyan felméréseket is fogsz kapni, amelyekért nem járnak pontok, de bekerülsz egy havonta megrendezésre kerülő sorsolásra. Minden YouGov felmérést online kell kitöltened és akkor, amikor kényelmes számodra.

Csatlakozz most!

FIZETETT FELMÉRÉSEK

Mennyit kereshetek ezzel?
Ez attól függ, hogy mennyi, milyen típusú és milyen hosszúságú felméréseket kapsz. A felmérések típusa és gyakorisága mindig attól függ, hogy a vállalatnak mire van szüksége. Konkrétan attól, hogy éppen milyen kampányuk fut, így lehet, hogy az egyik hónapban többet, a rákövetkezőben pedig kevesebb felkérést kapsz. Egy felmérés kitöltési ideje általában 10-30 percet vesz igénybe, az érte járó pénzösszeg pedig 1 és 10 amerikai dollár közé esik, de előfordulhat ennél több is. Bizonyos cégek megjutalmazhatnak ajándékutalványokkal vagy nyereményjátékokon való részvétellel is.

Hogyan fognak kifizetni miután részt vettem a felmérésben?
Normális esetben néhány héttel később fizetnek ki csekken keresztül. Néha más kifizetési opciók is elérhetőek, mint például a PayPal. Más esetekben egy ajándékutalvány vagy termék is lehet a kifizetés tárgya. A felmérés befejezése után jelezni fogják, hogy mikor és hogyan fogod megkapni a jutalmadat.

A felmérést végzők egy stabil mellékjövedelemhez juthatnak.
Mint bármely más hasonló esetben, itt is időbe és némi erőfeszítésbe fog telni, hogy bevételhez jussunk. A sikeres otthoni munka egyik kulcsa a több forrásból származó jövedelem. Ezek a források külön-külön talán csak havi néhány dollárt jelentenek, de elegendő számú forrással jelentős bevételekre tehetünk szert. A fizetett felmérések remek bevételi forrásként szolgálhatnak, amelyek később tovább fognak növekedni, ahogy egyre több ismeretet és tapasztalatot szerzel.

Minél több felmérésben veszel részt, annál több pénzt tudsz keresni.
Viszont ez nem egy olyan lehetőség, ahol a semmiért kapsz valamit. Ez egy módja annak, hogy a szabadidődben dolgozz és pénzt keress, amikor és ahol szeretnéd. Az, hogy mennyi felmérést fogsz kapni több dologtól is függ. Egyrészt attól, hogy mennyi oldalra regisztrálsz majd és mennyi információt adsz meg nekik magadról. Másrészt pedig a már korábban említett személyes "profilod" is nagyon fontos szerepet játszik. Bizonyos felmérések nagyon specifikusak és nem mindenki "felel meg" az összes felmérésre. Például, egyes felmérések csak olyan 25-45 év közötti nők számára elérhetőek, akik Kanadában élnek. Egy másik felmérés talán csak azoknak az egyedülálló férfiaknak elérhető, akik kölnit használnak és ezt még a végtelenségig lehetne sorolni. Természetesen a legtöbb felmérés nagyon általános, így bárki kitöltheti őket. Végső soron rengeteg lehetőség van mindenki számára. Nem igazán számít, hogy féri esetleg nő vagy, az USA-ban élsz vagy nem, főiskolán tanulsz, vagy teljes munkaidőben dolgozol, stb. Nincs olyan, hogy valaki rendszeresen több felmérésre felel meg, mint mások.

Az elvégezhető felmérések száma és belőlük származó jövedelem mindig attól függ, hogy mennyi időt és energiát fektetsz bele a felmérések kitöltésébe.
Az átlagos havi bevétel az adott személytől és az általa belefektetett energiától függ. Aki gyakran nézi az e-maileket és gyorsan reagál a meghívásokra, vagy rendszeresen belép a weboldalakra, hogy megnézze milyen új felmérések érhetők el, az nyilvánvalóan többet fog keresni mint az, aki egy héten csak egyszer lép be. A bevétel kizárólag attól függ, hogy mennyi erőfeszítést és figyelmet fordítunk a felmérésekre. A legtöbb ember azért vállal ilyen felméréseket, hogy megoszthassa a véleményét és közben pénzt is keressen vele. Fizetett felméréseket vállalni a szabadidőben egy nagyszerű módja annak, hogy keress egy kis extra pénzt és még szórakoztatóbb is, mint a többi internetes pénzkeresési lehetőség, mivel ez neked semmi pénzbe nem kerül.

Ha belefektetsz egy kis időt és munkát, akkor jó úton haladsz majd afelé, hogy egy szép kis jövedelemforrásra tegyél szert.
Légy reális a céljaidat illetően és ne várd azt, hogy gyorsan meggazdagszol. Az internetes felmérések nem erről szólnak, hanem arról, hogy némi extra elkölthető jövedelemhez juthass (jutalmak, ajándékkártyák is), miután regisztráltál néhány minőségi piackutató céghez. A felmérésekre mindig megéri időt szánni.

Mindenki tapasztalata egy kicsit más.
Egyszerűen nincs módja annak, hogy mi vagy bárki más meg tudja neked mondani azt, hogy pontosan mennyi felmérést fogsz kapni vagy mennyi pénzt fogsz keresni. Mi csak azt tudjuk javasolni, hogy ha ez az, ami érdekel téged csak adj neki egy esélyt és majd meglátod hogyan alakul. Nincs semmi veszteni valód...