ONLINE FORSKNINGS PANELERNA

Online undersökningar som erbjuds av forskningsföretag är ett intressant sätt att samla små summor, ibland spännande priser. Det är enkelt, du väljer dina paneler, fyller i enkäter och fyller långsamt din sparbössa... :)

Titta på internet forskningspaneler som finns bredvid och anmäl dig till dem för att börja tjäna pengar genom att fylla betalda undersökningar. Alla dessa paneler har ett gott rykte och är värda att rekommendera. Vi presenterar här de bästa, utvalda och testade panelerna. De tar inte ut några registreringsavgifter och är tillgängliga för invånarna i de flesta länder. Kom ihåg att efter att ha avslutat registreringsformuläret, kommer de flesta av dessa företag att skicka begäran om en bekräftelse på registreringen. Om du inte gör det kommer du inte att kunna delta i betalda undersökningar.

Vi inbjuder dig att registrera. Lycka till och ha kul!


Vill du tjäna lite extra pengar på nätet? Gå med i ySense nu och börja tjäna pengar på dina aktiviteter online, inklusive: betalda undersökningar, besöka hemsidor, gratiserbjudanden och många fler.

ySense

Vill du tjäna lite extra pengar på nätet? Gå med i ySense nu och börja tjäna pengar på dina aktiviteter online, inklusive: betalda undersökningar, besöka hemsidor, gratiserbjudanden och många fler. När du har fått ihop $8, kan du begära att få beloppet utbetalat via PayPal eller ett annat landsspecifikt alternativ.

Bli medlem nu
Registrera dig gratis på TGM Panel Sverige och tjäna kontanter för varje undersökning som du avslutar.

TGM Panel

Registrera dig gratis idag och få betalt för att deltaga i våra online och mobila undersökningar! Vi, från TGM Panel, försäkrar oss om att din åsikt blir hörd av företag som bryr sig om att du är nöjd. Delta regelbundet i våra marknadsundersökningar, få kontakt med företag som är välkända för dig och få betalt i kontanter, allt detta från bekvämligheten av ditt eget hem eller kontor. Vi designar våra undersökningar för att vara roliga och lätta att fylla i. Våra undersökningar kommer också hjälpa dig att utvecklas som konsument. Allt du behöver för att deltaga i dem är, mobilnummer valfritt, tillgång till en enhet och Internet.

Registrera dig
Välj en undersökning att delta i. Du behöver inte registrera dig för att delta. Deltag idag och börja tjäna belöningar med surveyo24.com

surveyo24

Välj en undersökning att delta i. Du behöver inte registrera dig för att delta. Välj en undersökning, ange din e-post och grundläggande information. Vi kommer också att skicka inbjudningar till din e-post. Varje besvarad undersökning ger poäng till ditt konto på synorewards.com. Innan du påbörjar en undersökning så kan du se hur många poäng de ger. Välj vilka undersökningar du önskar delta i! Samla minst 500 poäng och växla dem sen till pengar eller belöningar på synorewards.com. Deltag idag och börja tjäna belöningar med surveyo24.com

Läs mer
Delta i online-undersökningar. Tjäna pengar med varje undersökning. Registrera dig nu hos Marketagent.com

MARKETAGENT.COM

Din åsikt räknas och lönar sig:Så bestämmer du morgondagens trender och tjänar pengar vid varje undersökning. För varje slutförd enkät belönas du i form av poäng. Nivån på ersättningen varierar från undersökning till undersökning och beror på vilken typ av undersökning det är och dess längd. Registrera dig nu hos Marketagent.com

Registrera dig
Gå med i e-Research-Global.com Konsument Betalda enkäter Panel och tjäna pengar. Medlemmar kan delta i betalda online-undersökningar (online-enkäter), online fokusgrupper och nya produkttester för pengarna. För en färdig undersökning, kommer du att betalas med pengar som belöning.

e-Research-Global

Gå med i e-Research-Global.com Konsument Betalda enkäter Panel och tjäna pengar. Medlemmar kan delta i betalda online-undersökningar (online-enkäter), online fokusgrupper och nya produkttester för pengarna. För en färdig undersökning, kommer du att betalas med pengar som belöning. Mängden kontanter belöning varierar från undersökning till undersökning beroende på tid och svårigheten av online betald undersökning. Vi betalar med PayPal.com.

Bli medlem nu
PaidViewpoint är en fantastisk forskningspanel där din individuella personliga egenskaper, motivation och arbete betyder mer än var annanstans.

PaidViewpoint.com

PaidViewpoint är en fantastisk forskningspanel där din individuella personliga egenskaper, motivation och arbete betyder mer än var annanstans. Dessa saker har här en enorm inverkan på hur mycket du tjänar.
Panelen använder ett unikt system för att bedöma individuella egenskaper hos respondenterna, den sk. TraitScore. Det handlar om att samla poäng för deras engagemang och framför allt uppriktiga, omtänksamma och logiska svar i enkäter. Ju fler poäng du samlar, desto fler undersökningar du får och desto mer du kan tjäna. Därför fyll i varje undersökningen samvetsgrant och ärligt. Pengar kan sättas in på ditt PayPal-konto efter att du har tjänat minst $ 15.

Registrera dig
På MOBROG kan du medverka aktivt i marknadsundersökningar, säga vad du tycker och tjäna pengar genom att delta i undersökningar.

MOBROG

MOBROG kan du medverka aktivt i marknadsundersökningar, säga vad du tycker och tjäna pengar genom att delta i undersökningar. Du får mellan 5 och 30 kr. per kort undersökning för ditt deltagande. Vi erbjuder möjligheten att via vår online-panel svara på undersökningar bekvämt vid din dator. Vi skickar dig regelbundet inbjudningar till undersökningar som du kan svara på bekvämt via internet. Vi informerar dig i förväg om hur lång tid undersökningen kommer att ta och hur mycket du får betalt. Det är givetvis inte obligatoriskt att delta. Du väljer alltid själv om du vill besvara undersökningen och när du har tid att göra det.
Vi erbjuder dem som har smartphones (iPhone, Blackberry eller Android) att delta i undersökningar via sin mobil. Då laddar du helt enkelt ned MOBROG-appen i din App Store och sedan är det bara att sätta i gång. Du kan helt enkelt skriva in svaren på våra mobila undersökningar via displayen. Vi betalar givetvis för din medverkan i undersökningarna. Oavsett på vilket sätt du deltar i undersökningarna kan du genom att delta dela med dig av dina åsikter till resten av världen, förbättra varor och tjänster och givetvis också tjäna pengar. Du kan få pengarna säkert och bekvämt via PayPal.

Registrera dig
Bli medlem på GreenPanthera.com och spara pengar! Delta i undersökningar och få belöningar för sin åsikt! Tjäna pengar genom undersökningar, shopping, erbjudande och mer. Få pengar till ditt PayPal konto. Registrera dig GRATIS och tjäna en $5 registreringsbonus.

GreenPanthera

Bli medlem på GreenPanthera.com och spara pengar! Delta i undersökningar och få belöningar för sin åsikt! Tjäna pengar genom undersökningar, shopping, erbjudande och mer. Få pengar till ditt PayPal konto. Registrera dig GRATIS och tjäna en $5 registreringsbonus.

Registrera dig
PrizeRebel.com är den bästa platsen för betalda undersökningar op nätet. Vi vill hjälpa dig att tjäna pengar hemifrån och få betalt för dina åsikter! Vi har varit den främsta hemsidan inom marknadsundersökningar sedan 2007.

PrizeRebel

PrizeRebel.com är den bästa platsen för betalda undersökningar op nätet. Vi vill hjälpa dig att tjäna pengar hemifrån och få betalt för dina åsikter! Vi har varit den främsta hemsidan inom marknadsundersökningar sedan 2007. Med en stor undersökningsdatabas och snabb belöningsbehandling betalar vi ut tiotusentals kronor i kontantbelöningar varje dag och strävar efter att ge våra medlemmar den bästa servicen. Vi samarbetar med många annonsörer och marknadsanalysföretag som erbjuder marknadsundersökningar och letar efter din åsikt angående nya produkter eller vill att du ska vara vara medlem på deras hemsida. I gengäld för din tid och deltagande tjänar du poäng som du kan lösa in för presentkort, nätspelkoder, varor från Amazon.com och PayPal-pengar!

Registrera dig
Swagbucks.com är webbens mest populära belöningsprogram som ger dig gratis presentkort och kontanter för vardagliga saker du redan gör online.

swagbucks

Swagbucks.com är webbens mest populära belöningsprogram som ger dig gratis presentkort och kontanter för vardagliga saker du redan gör online. Tjäna poäng när du handlar hos dina favorithandlare, titta på underhållande videor, sök på webben, besvara undersökningar och hitta bra erbjudanden. Lös in poäng för presentkort hos dina favoritaffärer som Amazon och Walmart eller få pengar tillbaka på Paypal. Swagbucks har redan betalat ut över 350.000.000 $ i kontanter och gratis presentkort. Ta tillbaka kontanterna du spenderat direkt till din plånbok. Gå med gratis idag.

Registrera dig
Gå med i Voissy-panelen för att göra din röst hörd och påverka din värld. Registrera dig gratis nu och tjäna 300 poäng.

Voissy

Gå med i Voissy-panelen för att göra din röst hörd och påverka din värld. Registrera dig gratis nu och tjäna 300 poäng. Eftersom din tid och dina åsikter är värdefulla, kommer du att belönas för varje gång du fyller i en enkät. Du får belöningar i form av poäng. När du har samlat tillräckligt med poäng kan du omvandla dem till kontanter som betalas ut via PayPal, presentkort från Amazon och andra fantastiska belöningar. Ju mer du deltar, desto mer tjänar du.

Bli medlem nu
Delta i vår undersökning och hjälp oss att förbättra postens leveranskvalitet

Quotas

Delta i vår undersökning och hjälp oss att förbättra postens leveranskvalitet. Vi söker nya deltagare med privat adress eller företagsadress från alla regioner i Sverige. För att kunna delta i undersökningen behöver du tillgång till Internet och ha möjlighet att tömma din postlåda under varje leveransdag. För din hjälp med vår postundersökning betalar vi en månadspremie. Du kan välja mellan att få ett Amazon-presentkort, ett valfritt presentkort hos Presentkorttorget (GoGift) eller en utbetalning till ditt Paypal–konto eller ditt bankkonto. Utöver detta har du även möjlighet att donera beloppet till Läkare utan gränser. Ditt deltagande i vår postundersökning medför inga kostnader. För dig är det en bekväm möjlighet att hemifrån och utan stor insats kunna tjäna pengar och samtidigt medverka i en spännande undersökning. För att bli deltagare klickar du på registreringsknappen.

Registrera nu
OnlinePanel - Få betalt för undersökningar. Stort utbud av erbjudanden för att utnyttja ditt resultat, allt nära till hands.

OnlinePanel

Du är en klubbmedlem, som delar sin åsikt i online-undersökningar dagligen. För varje deltagande i en undersökning betalar vi dig i enlighet med den. Varje avslutad uppgift kommer att belönas med kontanter. Du får upp till 4 US $ per avslutad undersökning eller uppgift. Undersökningsklubben erbjuder många intressanta och utmanande aktiviteter att använda och att få betalt för på ditt språk, till exempel: att slutföra uppgifter, prova appar, upptäcka erbjudanden och många fler. Varje avslutad uppgift och erbjudande kommer att belönas!
När du har nått utbetalningsgränsen som är 10 000 poäng, motsvarande 10 US $ eller konverterad i ditt lands valuta, t.ex. Euros, du får utbetalning automatiskt. Du behöver ett PayPal-konto för att få din betalning.

Registrera dig
Hiving är en konsumentundersökningspanel som låter våra medlemmar själva tjäna pengar på att delta i våra undersökningar online.

Hiving

Hiving är en konsumentundersökningspanel som låter våra medlemmar själva tjäna pengar på att delta i våra undersökningar online. Som medlem i Hivings Online community hjälper du inte bara till att förbättra konsumenternas erfarenheter genom ökad feedback, utan du får även möjlighet att testa nya produkter innan de hamnat på hyllan! Våra konsumentundersökningar strävar efter att hjälpa företag och etablerade varumärken att få en bättre förståelse från deras åhörare genom att låta konsumenternas röster bli hörda. Genom din aktiva medverkan i våra konsumentundersökningar är de belönade med Hiving Poäng. Dessa poäng omvandlas till pengar och betalas genom Paypal.

Gå med i Hiving
spiderMetrix betalar dig för varje enkät ifylld av dig!

spiderMetrix

spiderMetrix är en rolig australiska spel i spindlar och uppsamling av spindlar poäng (spiderPoints). Men det är bara till synes ett spel, eftersom i verkligheten handlar det om att uttrycka sanna åsikter och tjäna riktiga pengar. Uppsamlade poäng kan bytas mot kuponger eller kontant som överförs till ditt PayPal-konto. För 300 poäng får du 50 australiensiska dollar.
Här finns många typer av undersökningar - korta och långa undersökningar, tävlingar och lottdragning och så många möjligheter att samla poäng. För en kort undersökning får du mellan 1 och 10 poäng och för en normal 20 minuters undersökning - 20 poäng. Du kan också klättra på spindlar karriärstegen och tjäna ännu mer - som Svarta Änka får du 50 poäng för det ifyllda frågeformuläret. Något för de verkliga Spindelmän!

Registrera dig
Brand Institute - här har mycket att säga medicinsk och farmaceutisk industri (läkare, sjuksköterskor, apotekare, etc.), men andra kan också räkna med en ganska stor vinst från enkäterna.

Brand Institute

Företag Brand Institute har en mycket bra online forskningspanel. Till denna panel tillhör över 7 miljoner respondenter från hela världen som belönas bra. Särskilt bra löner får proffs från den medicinska industrin, till exempel läkare, sjuksköterskor, farmaceuter som för varje avslutat frågeformulär får $ 10, men andra kan också räkna med en ganska stor vinst från enkäterna i den här panelen.
För att delta i undersökningar, ange under registrering noga alla nödvändiga data och fyll i profilundersökningen och status för ditt konto ska aktiveras. Endast vuxna personer kan registrera sig. Panelen finns nu i 6 språkversioner.

Registrera dig
ÅsiktsTorget - Dela med dig av din åsikt och tjäna fantastiska belöningar!

ÅsiktsTorget

Dela med dig av din åsikt och tjäna fantastiska belöningar! Börja dela med dig av dina åsikter omedelbart. Detta är din chans att påverka tjänster och produkter som du använder dagligen och tjäna poäng som kan lösas in mot en mängd olika belöningar! Varje gång du slutför en undersökning tjänar du poäng som du kan lösa in mot kontanter via PayPal, eller varför inte unna dig en kupong från CDON.COM, SuperPresentkortet, NetOnNet och många fler. Utöver fantastiska belöningar kan ÅsiktsTorget också donera till välgörenhet å dina vägnar helt GRATIS.

Registrera dig
Dela dina åsikter med i-Say och få belöningar. Fyll i enkäter och få poäng som du kan lösa in mot olika belöningar, och delta i våra tävlingar med fler chanser att vinna! Varje dag får du en ny upplevelse på i-Say, rolig och tankeväckande. Berätta vad du tycker om globala varumärken, underhållning, reklam och mycket annat. Din åsikt uppskattas alltid. Gå med i i-Say nu!

Ipsos i-Say

Dela dina åsikter med i-Say och få belöningar. Fyll i enkäter och få poäng som du kan lösa in mot olika belöningar, och delta i våra tävlingar med fler chanser att vinna! Varje dag får du en ny upplevelse på i-Say, rolig och tankeväckande. Berätta vad du tycker om globala varumärken, underhållning, reklam och mycket annat. Din åsikt uppskattas alltid. Gå med i i-Say nu!

Gå med nu!
Uttryck dig och delta i Tolunas undersökningar och tjäna presentkort!

Toluna

Toluna är ett internetbaserat community där du blir belönad av att göra din röst hörd! Besvara undersökningar, prova gratis testprodukter eller var aktiv i deras community och tjäna in poäng som du kan byta ut mot presentkort, kontanter eller lotter från välkända märken. Registrera dig nu, bekräfta din email-adress och börja ta undersökningar för att få din första belöning! Du får även en välkomstbonus på 500 poäng när du registrerar dig. Alla tjänster är kostnadsfria.

STARTA NU OCH TJÄNA IN DIN BELÖNING!
Panel YouGov är ett internationellt gemenskap av människor som gillar att dela deras åsikt och samtidigt samlar för det poäng. YouGov genomför online undersökningar om politik, öffentliga ärenden, produkter, varumärken och allmänna ämnen.

YouGov

Panel YouGov är ett internationellt gemenskap av människor som gillar att dela deras åsikt och samtidigt samlar för det poäng. YouGov genomför online undersökningar om politik, öffentliga ärenden, produkter, varumärken och allmänna ämnen.
Som panelmedlem får du regelbundet e-post med inbjudan att fylla i nya enkäter. Varje avslutad undersökning kommer att öka antal punkter som uppnåtts på ditt konto. Efter uppsamling tillräckligt många poäng kan de bytas mot presentkort på många butiker som amazon.com. Registrera dig idag och få 2000 poäng i hälsning.

Registrera dig
Ta emot lön från SurveySavvy för att fylla i enkäter.

SurveySavvy

Ta emot lön från SurveySavvy för att fylla i enkäter. SurveySavvy har under 25 år genomfört tusentals intervjuer, fokusgrupper och konsumentundersökningar. Hittills har företaget betalat mer än $ 5.000.000 för att fylla i enkäter. Klicka på länken, registrera dig och sälla dig till mer än tre miljoner människor i världen som tjänar genom att delta i online undersökningar. Glöm inte att komplettera sektion "My Portrait"!
Panel SurveySavvy har en av de bästa affiliate-program i branschen. Du tjänar inte bara på undersökningar som du fyller i, men också får du betalt för varje undersökning som fyller i en person, som du rekommenderats liksom de som rekommenderats av dina vänner. Varje månad drar bolaget 50 belöningar till $ 10 bland dem som inte har kvalificerat sig för undersökningar.

Registrera dig
Varje registrerad deltagare i American Consumer Opinion panel deltar i en månatlig utlotning för $ 250.

American Consumer Opinion

Varje registrerad deltagare i American Consumer Opinion panel deltar i en månatlig utlotning för $ 250. Om du besvarar ett kort frågeformulär, kommer du att delta i utlottningen av pengarbelöningar. Och för att delta i en fullständig undersökning kommer du att få lön, som vanligtvis sträcker sig från $ 1 till $ 50.

Registrera dig
Technology Advisory Board är specialiserade internet intervjuer och enkäter

Technology Advisory Board

Technology Advisory Board är specialiserade internet intervjuer och enkäter. Dela dina åsikter genom att delta i online undersökningar, intervjuer och specialiserade enkäter. Genom att fylla i en kort förberedande enkät kan du delta i utlottningen av pengarbelöningar och för att fylla i en vanlig enkät får du från 10 till $ 200. Dessutom deltar varje medlem i portalen varje månad i utlottningen av pengar till ett totalt värde av $ 250.

Registrera dig

BETALDA ENKÄTER

Om du väljer att delta i panelundersökningar, gör det ärligt.
Fusk i att fylla i enkäter eller att fylla dem "på måfå" kommer snabbt att hämnas - en sådan person kommer att få färre samtal och följaktligen tappar han eller hon lusten till denna form av deltagande i marknadsundersökningar. Vi uppmuntrar dig alltså att vara ärlig från början. För mer information och tips om enkäter fyllande besök vår sektion Betalda enkäter - Information.

Vi uppdaterar regelbundet vår lista över webbplatser som betalar för att fylla i enkäter, så besök oss ofta för att inte missa nya tillfällen.
Betalda online undersökningar är föremål för vårt intresse sedan många år. Vi har försökt och fortfarande försöker att noggrannt lära känna denna marknad, för att kunna sätta på vår hemsida bara de bästa erbjudandena.

Dina potentiella intäkter beror på antal, typ och längd på undersökningar som du får.
Typ och frekvens av de mottagna enkäterna beror på behov av ett företag som beställer undersökningen. Beroende på kampanjer, som företag driver just nu kan du i en månad få fler undersökningar och nästa månad mindre. Typiska undersökningar tar 10 till 30 minuter och för att fylla i dem får du 1-10 euro och ibland ännu mer. I vissa fall kan du få gåvor eller möjlighet att delta i lotteri.

Hur får du en lön?
En mycket vanlig form av betalning är en överföring av de samlade pengarna på ditt bankkonto. Ibland får du betalning på PayPal-konto, som du ska öppna. I vissa fall kan pengar betalas med en check efter några veckor att ha nått den minsta summa pengar. Panelerna har också en vana att betala räkningar med varukuponger, som kan genomföras i utvalda handelsnätverk. En annan belöning är en gåva eller ett deltagande i dragning av värdefulla priser, i ett sådant fall kommer du att meddelas om när och hur man får en gåva eller ett pris.