ОНЛАЙН ПЛАТФОРМИ ЗА ПРОУЧВАНИЯ

Участнето в проучвания изглежда, че е популярен начин за изкарване на малко допълнителни доходи. Защо корпорации желаят да Ви заплащат за Вашето мнение? Защото те се нуждаят да разберат много бързо какво потребителите искат и защото много малко доброволци ще дадат тази информация безплатно.

Проверете следните сайтове за онлайн заплатени проучвания и се включете, за да започнете да печелите от заплатени проучвания. Можете да се включите в посочените в списъка програми и бъдете уверени, че ще Ви бъде заплатено в пари или под формата на други награди без скрити условия и без да е нужно да плащате и цент. Всички програми от списъка си струват да се включите и имат добра репутация. Ние изброяваме само качествени платформи за изследване на пазара, които никога не удържат такси, както и примат членове на международно ниво ( в повечето случаи ). Ние предлагаме незабавен достъп до всичката информация на този сайт, така че пазете портфейла в джоба си, и прегледайте нашия списък от легални компании за пазарно проучване, осигуряващи платформи за платени проучвания. Проверявайте постоянно, тъй като ние ще обновяваме тази страница с най-добрите ( налични за хората по света ) нови оферти за проучвания заплащани в брой. Включете се в колкото се може повече сайтове за платени проучвания, за да увеличите вашите печалби.

Забавлявайте се и късмет!


Търсите начин да спечелите допълнителни пари онлайн? Включете се в ySense сега и започнете да печелите пари за Вашите действия онлайн, включително : проучвания срещу заплащане, посещения на уебсайтове, пазаруване онлайн, безплатни предложения и много други.

ySense

Търсите начин да спечелите допълнителни пари онлайн? Включете се в ySense сега и започнете да печелите пари за Вашите действия онлайн, включително : проучвания срещу заплащане, посещения на уебсайтове, пазаруване онлайн, безплатни предложения и много други. Когато спестите до 8$, може да заявите изплащане чрез PayToo или друга, специфична за страната алтернатива. За да отключите по-подходящи проучвания, трябва да завършите своя профил за проучвания. Не забравяйте, защото това е много важно, ако искате да спечелите повече пари. Успех!

Pегистрация
Регистрирайте се безплатно в TGM Panel България и спечелете пари за всяка попълнена анкета.

TGM Panel

Регистрирайте се днес безплатно и започнете да печелите, участвайки в нашите онлайн и мобилни проучвания! Ние от TGM Panel се грижим Вашето мнение да стигне до компаниите, които имат интерес от Вашето удовлетворение. Участвайте редовно в нашите маркетингови проучвания, свържете се с компаниите, които познавате и започнете да печелите, всичко това от уюта на Вашия дом или офис. Ние правим нашите анкети забавни и лесни за попълване. Нашите проучвания ще Ви помогнат да се развивате като потребител. Всичко, от което се нуждаете, за да участвате в тях, е достъп до устройство и до интернет!

Pегистрация
Открийте вашето проучване. Не е необходима регистрация, за да участвате. Присъединете се към нас и започнете да печелите с surveyo24.com.

surveyo24

Открийте вашето проучване. Не е необходима регистрация, за да участвате. Просто изберете проучване, попълнете необходимата лична информация и ние ще ви изпратим покана по имейл.
Всяко успешно завършено проучване добавя точки към вашия synorewards.com акаунт. Точният брой точки при завършено проучване е изчислен още преди попълването му. Така бихте могли да изберете подходящото за вас. Съберете минимум 500 точки и ги превърнете в пари или награди в synorewards.com. Присъединете се към нас и започнете да печелите с surveyo24.com.

Pегистрация
MARKETAGENT.COM – За всяка анкета получавате бонус точки, които имат стойността на пари в брой! Още Вашата регистрация се награждава с 150 бонус точки!

MARKETAGENT.COM

Печелене на пари online с всяка анкета. Като участник в анкетата Вие искате да определяте с мнението си тенденциите и продуктите на утрешния ден, да участвате в анкети и да печелите пари online. За участието в анкети получавате Marketagent-точки на Вашия личен акаунт. Тези можете винаги да ги размените в нашата разменна борса за пари в брой съответно продукти или услуги на нашите партньори. Не само мнението Ви се цени и си заслужава! Вие получавате за него ценни бонус точки, които имат парична стойност. Непосредствено след приключване на съответната дейност, бонус точките Ви се привеждат на сметката Ви. Вие можете по всяко време да осребрите точките си Разменна борса или да ги размените срещу стоки или услуги на нашите партньори.

Влез в Marketagent.com
Присъединете се към e-Research-Global.com, панел за проучване на потребителското мнение чрез платени проучвания, като Ви помага да печелите пари. Членовете могат да участват в платени онлайн проучвания (онлайн въпросници), онлайн фокус групи и тестване на нови продукти за пари. При всяко завършено проучване, Вие ще получавате пари като награда.

e-Research-Global

Присъединете се към e-Research-Global.com, панел за проучване на потребителското мнение чрез платени проучвания, като Ви помага да печелите пари. Членовете могат да участват в платени онлайн проучвания (онлайн въпросници), онлайн фокус групи и тестване на нови продукти за пари. При всяко завършено проучване, Вие ще получавате пари като награда. Размерът на паричната награда варира от вида на проучването и в зависимост от времето и трудността на съотвеното платеното онлайн проучване. Плащането се извършва чрез PayPal.com. Ако PayPal.com не е на разположение за Вашата държава, се използва Payza.com.

Pегистрация
Системата TraitScoreSM, която е в процес на патентоване от PaidViewpoint е създадена да оценява искренността и последователността, на участниците в проучванията и да стимулира тези качества.

PaidViewpoint.com

Системата TraitScoreSM, която е в процес на патентоване от PaidViewpoint е създадена да оценява искренността и последователността, на участниците в проучванията и да стимулира тези качества. Членовете на PaidViewpoint, могат да участват в проучвания всеки месец, в зависимост от броя и диапазона им, ние предлагаме повече възможности за доходи на членове с по-висок резултат (TraitScore). Плащането на проучване, също е силно образуващ фактор за вашият TraitScoreSM. Парични плащания се извършват чрез вашият Paypal профил.

Pегистрация
В MOBROG можеш да участваш активно в изследвания на пазара, да споделяш мнение и да печелиш пари с участие в анкети.

MOBROG

В MOBROG можеш да участваш активно в изследвания на пазара, да споделяш мнение и да печелиш пари с участие в анкети. За участие в анкети ще получиш между 0,5 и 2 лева за кратко проучване. За нашия онлайн панел ние ти предлагаме възможност да попълваш удобно анкети на компютъра си. За това ние ще ти изпращаме редовно покани за анкети по имейл, които лесно можеш да попълваш по интернет. Ние ще ти кажем предварително колко дълго ще трае участието в анкетата и колко пари ще ти платим за нея. Разбира се не съществува задължение за участие. Можеш всеки път да си търсиш и попълваш анкета по интереси, когато ти е удобно и имаш време.
Собствениците на смартфони (iPhone и Android) получават възможност да участват чрез мобилния си телефон в анкети. За това просто зареди приложението MOBROG от твоя магазин за приложения, и си готов. Отговорите на анкетите, които можеш да извършваш по телефона, можеш да въвеждаш през дисплея. Разбира се, ние плащаме за твоето участие в анкети. И двата варианта за участие в анкета ти позволяват да кажеш на света мнението си, да подобриш продукти и услуги и естествено да спечелиш пари. Парите можеш сигурно и удобно да получиш през PayPal.

Записване
Станете член на GreenPanthera.com и спестете пари! Участвайте в проучвания и получавайте награди за вашето мнение! Спечелете пари за проучвания, пазаруване, оферти и др. Получавайте пари в вашият профил PayPal. Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО и спечелете бонус за регистрация от $5.

GreenPanthera

Станете член на GreenPanthera.com и спестете пари! Участвайте в проучвания и получавайте награди за вашето мнение! Спечелете пари за проучвания, пазаруване, оферти и др. Получавайте пари в вашият профил PayPal. Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО и спечелете бонус за регистрация от $5.

Pегистрация
PrizeRebel.com е на първо място за онлайн платени проучвания.

PrizeRebel

PrizeRebel.com е на първо място за онлайн платени проучвания. Ние желаем да Ви помогнем да изкарвате пари от дома си, и да получавате тези пари за Вашето мнение! От 2007 година, нашият сайт за онлайн продуктови проучвания е начело в класациите. С огромен инвентар от проучвания и бърза обработка на възнагражденията, ние изплащаме хиляди долари в парични награди всеки ден и се стремим нашите потребители да получават най-добрите услуги.
Партнираме с много рекламодатели и доставчици на онлайн продуктови проучвания, които търсят Вашето мнение за нови продукти или биха желали да се сте бъдете част от сайта им. В замяна на Вашето време и участие, ще получите точки, които може да замените за поименни купони, онлайн игрови кодове, продукти от Amazon.com и/или паричният им еквивалент в Paypal.

Pегистрация
Swagbucks.com е най-популярната програма за награди в интернет, която ви дава безплатни подаръчни ваучери и пари за ежедневните неща, които вече правите онлайн.

swagbucks

Swagbucks.com е най-популярната програма за награди в интернет, която ви дава безплатни подаръчни ваучери и пари за ежедневните неща, които вече правите онлайн. Печелете точки, докато пазарувате в любимите си магазини, гледате забавни видеоклипове, търсите в интернет, попълвате проучвания и докато откривате страхотни сделки. Осребрете своите точки за подаръчни ваучери в любимите си търговци като Amazon и Walmart или да получете пари обратно от Paypal. Swagbucks вече е платил над $350,000,000 в брой и под формата на безплатни подаръчни ваучери. Върни пари обратно в портфейла си. Присъединете се безплатно днес.

Pегистрация
SayMore - Вие имате мнение, а ние имаме награди. Това е перфектно съвпадение!

SayMore

Вие имате мнение, а ние имаме награди. Това е перфектно съвпадение! Вашето мнение допринася за оформянето на услугите, продуктите и компаниите, с които взаимодействате всеки ден. Смятаме, че това заслужава награда! Ще получавате точки за всяка попълнена анкета, и те ще се натрупват бързо! Когато сте готови, осребрете точките за редица награди. Независимо дали скучаете вкъщи или чакате автобуса, искаме да кажете повече (SayMore). Вземете наградите си в движение! Участвай на компютър, таблет или мобилно устройство. От теб зависи!

Pегистрация
Присъединете се към панела Voissy, за да се чуе гласът ви и да повлияете на света. Регистрирайте се безплатно сега и спечелете 300 точки.

Voissy

Присъединете се към панела Voissy, за да се чуе гласът ви и да повлияете на света. Регистрирайте се безплатно сега и спечелете 300 точки. Тъй като времето и мнението ви са ценни, ще бъдете възнаграждавани всеки път, когато отговорите напълно на дадено проучване. Ще получавате награди под формата на точки. След като натрупате достатъчно точки, можете да ги превърнете в пари чрез PayPal, карти за подаръци от Amazon и други страхотни награди. Колкото повече участвате, толкова повече печелите.

Pегистрация
Pawns.app - Печелете пари пасивно онлайн, чрез попълване на анкети и споделяне на Вашият интернет

Pawns.app

Печелете пари пасивно онлайн, чрез попълване на анкети и споделяне на Вашият интернет. Pawns.app Ви позволява да правите пари мигновено. Всичко, което трябва да направите, за да започнете да генерирате приходи, е да създадете безплатен акаунт и инсталирате нашето приложение. Вашите доходи зависят от обема трафик, който споделяте, колко анкети попълвате и колко дълго оставяте приложението Pawns.app да работи в мрежата. Колкото по-дълго сте онлайн, толкова повече печелите!

Pегистрация
spiderMetrix - Печелете пари чрез вашето мнение.

spiderMetrix

Краткият отговор е - спечелете 20 spider точки, за всяко пълно оценяване на уеб сайт, което направите. Има още тестове, изпитания, бързи въпроси, проучвания и други видове въпросници, които се заплащат с от 1 до 10 точки. Някои проучвания имат награден фонд, от който може да спечелите до 100 точки. Всичко това бледнее в сравнение с това, ако помислите колко повече spider точки може да печелите, след като се "издигнете" в по-висок вид Spider.

Записване
Daedalus Online - Влез сега в нашата общност и започни да получаваш онлайн проучвания по и-мейл.

Daedalus Online

Daedalus Online извършва онлайн проучвания за различни фирми от Румъния, Европа и САЩ в области, като : предварителни проучвания за телевизионни реклами, реклами за лансиране на нови продукти, измерване нивото на задоволство на клиентите и т.н.
Влез сега в нашата общност и започни да получаваш онлайн проучвания по и-мейл. Попълни нашите проучвания за подобряване на профила си, за да имаш повече възможности за печалба. Проверявай си и-мейла всеки ден за нови покани за проучвания. Попълни онлайн въпросниците, за да получиш точки. Поискай точките ти да се превърнат в ваучери, когато събереш най-малко 1000 точки. За всяко попълнено проуване, се получават определен брой точки, в зависимост от дължината и трудността на въпросника.

Pегистрация
Talk Online Panel е група от активни хора, които имат силно изразено мнение по различни теми от социално и политическо естество до потребление на продукти и други потребителски въпроси.

Talk Online Panel

Talk Online Panel е група от активни хора, които имат силно изразено мнение по различни теми от социално и политическо естество до потребление на продукти и други потребителски въпроси. Talk Online Panel работят в Централна и Югоизточна Европа чрез мрежа от представителни офиси и местни ръководители на проекти. Участниците в анкетите ни се възнаграждават с точки, като за всяка попълнена анкета се получават определен брой бонус точки. В зависимост от законодателството на всяка страна, всеки участник може да размени своите точки за ваучери за подарък или пари в брой, които се изплащат по банкова сметка или за дарение за благотворителност.

Регистрация
От създаването и през 2000г., общността на SurveySavvy е нарастнала до повече от 3 милиона души, от 190 страни, печелещи пари от участие в нашите онлайн проучвания.

SurveySavvy

От създаването и през 2000г., общността на SurveySavvy е нарастнала до повече от 3 милиона души, от 190 страни, печелещи пари от участие в нашите онлайн проучвания. SurveySavvy е изплатила повече пари на нашите членове от всяка друга компания за онлайн пазарно проучване ( повече от 5 милиона щатски долара в брой ). Не сте член на SurveySavvy? Включете се сега...

Записване
Когато се включите в платформата на YouGov, Вие се включвате в световна общност от хора, които обичат да изразяват и споделят своите мнения, и печелят точки по пътя. Като член на платформа, Вие ще получавате постоянни покани за нови проучвания на електронния си адрес. Всяко проучване, което завършите Ви спечелва точки, и когато имате достатъчно събрани, те могат да бъдат заменени за награди като филмови билети, подаръчни ваучери и други награди.

YouGov

YouGov е водеща-световна компания за пазарно проучване. Нашата цел е да предоставим на живо поток от продължителна и точна информация, същността на която се състои от мислите и действията на хората по света, по всяко време, така че компаниите, правителствата и институциите да могат да служат по-добре на хората, които те представляват. Като член на платформа, Вие ще получавате постоянни покани за нови проучвания на електронния си адрес. Всяко проучване, което завършите Ви спечелва точки, и когато имате достатъчно събрани, те могат да бъдат заменени за награди като филмови билети, подаръчни ваучери и други награди. Вие също ще получавате проучвания, които няма да ви спечелват точки, а ще ви включват в месечна парична лотария. Всички проучвания на YouGov се извършват онлайн и във време, което е удобно за Вас.

Записване
Technology Advisory Board - Споделете Вашите идеи, мнения, и предложения, като участвате в онлайн изследователски интервюта и научни проучвания.

Technology Advisory Board

Споделете Вашите идеи, мнения, и предложения, като участвате в онлайн изследователски интервюта и научни проучвания. Когато завършите изследователско проучване, ще получите от 7$ до 25$.

Pегистрация
American Consumer Opinion - Просто попълвайте проучвания и печелете пари.

American Consumer Opinion

Всеки регистриран член участва в месечно теглене за спечелване на парична награда до 250$, само затова, че е член. Ако отговорите на screener ( кратък въпросник ), ще бъдете включен в теглене за парични награди. Ако участвате в проучване, Вие винаги ще получавате някакъв вид стимули. По принцип стимулите варират по стойност от 1$ до 50$. Просто попълвайте проучвания и печелете пари.

American Consumer Opinion - Записване
Brand Institute е компания за пазарно проучване, специализираща в проучване на фармацефтичния и потребителския пазари. Потребители с различни демографски особености, доктори от различни специалности и всички други медицински професионалисти са добре дошли.

Brand Institute

Brand Institute предоставя най-големата световна платформа за професионални и потребителски цели на аудиторията, отговарящи на всички отрасли. Brand Institute е компания за пазарно проучване, специализираща в проучване на фармацефтичния и потребителския пазари. Потребители с различни демографски особености, доктори от различни специалности и всички други медицински професионалисти са добре дошли. Парични плащания се извършват чрез вашият Paypal профил.

Записване

ПРОУЧВАНИЯ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ

Колко мога да изкарвам?
Вашият потенциал за печалба зависи от броя, вида и времетраенето на проучванията, които получавате. Видът и честотата на проучванията, които получавате се основава на нуждите на компаниите. От конкретното състояние на кампаниите, които те поддържат, зависи дали ще получите много един месец или малко друг. Типичните проучвания отнемат от 10 до 30 минути да бъдат завършени, а основното възнаграждение на платено проучване за Вас е от 1$ до 10$, но е възможно и повече с всяко проучване, което завършите. Други може да ви донесат подаръчни ваучери или да ви включат в лотария за пари и награди.

Как ще ми бъде заплатено след като участвам?
Попринцип ще Ви бъде заплатено с чек, няколко седмици по-късно. Понякога са налични и други варианти за разплащателни средства като Paypal. Друг път ако стимулът за проучване е подаръчен ваучер или продукт, след завършване на проучването, ще Ви бъдат предоставени детайли, като кога и как вашата награда ще бъде доставена.

Участници в проучвания могат да печелят масивен, вторичен доход.
Като всяка друга онлайн възможност, изисква време и усилия да изградите доход чрез проучвания. Един от ключовите моменти да задвижите успешен бизнес от дома, е да установите множество потоци от доходи. Всеки от тези потоци, може да предостави само няколко долара всеки месец, но с достатъчно различни източници, ще откриете, че сте способен да печелите масивен вторичен доход. Платените проучвания могат да предоставят уникален поток от доходи, който ще продължи да ръсте, тъй като Вие ще ставате по-запознати и по-опитни чрез тях.

В колкото повече проучвания вземате участие, толкова повече пари ще изкарвате.
Това не е „безплатна обиколка“, където получавате „нещо за нищо“ – това е начин, при който Вие работите и изкарвате пари, със свободата да работите когато и където желаете. Броят на проучванията, които ще получавате зависи от броя компании, в които се регистрирате, количеството информация, която им предоставите, и вашият личен „профил“. Някои проучвания са много специфични и не всеки ще бъде „квалифициран“ за всяко проучване. Например, може да бъде отворено подробно проучване само за жени на възраст от 25 до 45 години, живеещи в Канада. Друго проучване, може да бъде само за неженени мъже в Кьолн, и други. Разбира се, много от проучванията са много общи и почти всеки може да участва. В крайна сметка, има много възможности за проучвания, в които почти всеки може да участва. Наистина няма значение дали сте мъж или жена, дали живеете в САЩ или не, дали сте студент или имате работа на пълно работно време и други. Не съществува „профил“, който да квалифицира за повече проучвания от други.

Количеството участия в проучвания и спечеленият доход, ще зависят от това колко време и усилия полагате в проучванията.
Средният месечен доход ще зависи от отделната личност и усилието, което са положили за него. Хора, които проверяват своите електронни пощи и отговарят бързо на поканите за проучвания, или посещават зоната за участници, за да проверят дали има налични нови проучвания, очевидно често ще изкарват повече от някой, който посещава зоната за участници само веднъж седмично. Доходът зависи единствено от личното усилие и внимание към предложените проучвания. Да участвате безплатно в онлайн платени проучвания заплащане в свободното Ви време е страхотен начин да изкарате допълнително пари, а и е много по-забавно от други начини за изкарване на пари онлайн, защото Вие не изразходвате абсолютно нищо, но все пак Ви се заплаща за онлайн проучване, това са 100% лесни пари.

Ако отделяте малко време и работа, за да поддържате направлението, Вие ще създадете прекрасен поток от доходи.
Бъдете реалисти спрямо Вашите цели и не очаквайте да забогатеете бързо. Онлайн проучванията не са система за бързо забогатяване, но може да направите нещо добро, за да печелите допълнителни пари за харчене ( награди и ваучери също ), ако се запишете в няколко от качествените фирми за проучвания. Проучванията все пак си струват Вашето време.

На всеки опитът е малко различен.
Просто не съществува начин, по който ние или който и да е друг да Ви каже в колко точно проучвания ще участвате или колко пари можете да изкарвате. Това, което Ви препоръчваме е да да опитате нещата, от които се интересувате и просто вижте как ще потръгнат. Нямате нищо за губене...