COMUNITĂȚI DE SONDAJE ONLINE

Completarea sondajelor pare a fi o modalitate populară de a face niste venituri suplimentare. De ce companiile sunt dispuse să plătească pentru opiniile noastre? Pentru că ele trebuie să știe ce doresc consumatorii foarte repede și pentru că foarte puțini iși vor da informațiile voluntar.

Verifică următoarele site-uri de sondaje plătite si alătură-te lor pentru a începe să câștigi din sondaje. Poți să te alături programelor listate aici și să fii încrezător că vei fi plătit în numerar sau sub formă de alte recompense fara condiții ascunse și fără a fi nevoit să plătești un cent. Toate companiile listate aici merită cu adevarat sa li te alături, ele au o bună reputație. Noi doar listăm companii de cercetare a pieții de calitate, care nu percep taxe și acceptă membri la nivel internațional (în majoritatea cazurilor). Noi oferim acces gratuit si instant la toate informațiile de pe acest site, așa ca pastreaza portofelul in buzunar si vizualizeaza lista noastră de companii de cercetare a pieții care oferă sondaje plătite. Verifică des această pagină fiindca o vom actualiza în mod regulat cu cele mai bune (valabile pentru oameni din întreaga lume) noi sondaje plătite. Alătură-te la cât mai multe site-uri de sondaje plătite pentru a maximiza veniturile.

Mult noroc si să ai parte de distracție!


Alătură-te ySense acum si începe sa câștigi bani pentru activitățile tale online, inclusiv: sondaje plătite, vizitarea site-urilor web, cumpărături online, oferte gratuite și multe altele.

ySense

Cauți să faci venituri suplimentare online? Alătură-te ySense acum si începe sa câștigi bani pentru activitățile tale online, inclusiv: sondaje plătite, vizitarea site-urilor web, cumpărături online, oferte gratuite și multe altele. De îndată ce adunați $8, puteți să îi retrageți via PayPal sau o altă alternativă specifică țării dumneavoastră. Pentru a debloca sondaje mai relevante, trebuie să vă completați profilul. Nu uitați despre asta deoarece este foarte important dacă doriți să câștigați mai mulți bani. Mult noroc!

Înregistrează-te
Înregistrează-te gratis pe TGM Panel România și câștigă bani pentru fiecare chestionar completat.

TGM Panel

Înscrie-te astăzi gratuit și participă la sondajele noastre plătite! În TGM Panel ne asigurăm că opinia ta este ascultată de companiile care urmăresc satisfacția clienților. Participă în mod regulat la sondajele noastre de piață, împărtășește opiniile tale cu companiile care-ți sunt cunoscute și primește plăți în numerar, și toate acestea din confortul casei sau biroului tău. În TGM Panel elaborăm sondaje distractive și ușor de completat. Sondajele noastre te vor ajuta, de asemenea, să-ți dezvolți abilitățile de consumator. Pentru a participa la sondajele noastre ai nevoie doar de un dispozitiv conectat la Internet!

Înregistrează-te
Găsește un chestionar pentru tine rapid. Nu e nevoie să te înregistrezi pentru a completa chestionarul. Alătură-te serviciului nostru și începe să câștigi cu surveyo24.com.

surveyo24

Găsește un chestionar pentru tine rapid. Nu e nevoie să te înregistrezi pentru a completa chestionarul. Doar selectează sondajul, introdu adresa ta de email și câteva informații de bază. Îți vom trimite de asemenea invitațiile și pe mail.
Fiecare chestionar completat cu success adună puncte în contul tău synorewards.com. Numărul exact de puncte pentru completarea chestionarului este cunoscut înainte de a-l completa. Așa că, decide-te pe care îl dorești și nu mai sta pe gânduri! Adună minim 500 de puncte și schimbă-le pe bani sau recompense pe synorewards.com Alătură-te serviciului nostru și începe să câștigi cu surveyo24.com.

Înregistrează-te
MARKETAGENT.COM – Pe fiecare sondaj primiți puncte bonus care se transformă în numerar! Înregistrarea dumnevoastră este recompensată cu 150 puncte bonus!

MARKETAGENT.COM

Pentru fiecare chestionar completat în întregime primiţi o răsplată pentru efort sub formă de puncte în contul dumneavoastră. Valoarea acestora este diferită şi variază în funcţie de tipul şi lungimea chestionarului. Participarea la fiecare sondaj se află la alegerea dumneavoastră şi nu este niciodată obligatorie. Punctele câştigate de dumneavoastră pot fi oricând preschimbate la bursa noastră de schimb în numerar respectiv produse şi servicii ale partenerilor de afaceri Marketagent.com.

Înregistrează-te
Alătură-te e-Research-Global.com Panoul De Plată Pentru Sondajele și câștigă bani. Membrii pot participa la sondaje plătite online (chestionare online), concentrari pe grupuri online și noi teste de produse pentru bani. Pentru un studiu finalizat, veți fi plătit cu bani, ca o recompensă.

e-Research-Global

Alătură-te e-Research-Global.com Panoul De Plată Pentru Sondajele și câștigă bani. Membrii pot participa la sondaje plătite online (chestionare online), concentrari pe grupuri online și noi teste de produse pentru bani. Pentru un studiu finalizat, veți fi plătit cu bani, ca o recompensă. Valoarea recompensei in bani variază de la sondaj la sondaj, în funcție de timpul și dificultatea sondajului online plătit. Plătim folosind PayPal.com. În cazul în care nu puteti folosi PayPal.com in țara dumneavoastră, folosim Payza.com.

Înregistrează-te
Sistemul TraitScoreSM al PaidViewpoint a fost inventat pentru a evalua candoarea și consecvența utilizatorilor și pentru a stimula aceste caracteristici.

PaidViewpoint.com

Sistemul TraitScoreSM al PaidViewpoint a fost inventat pentru a evalua candoarea și consecvența utilizatorilor și pentru a stimula aceste caracteristici. În intervalul de sondaje pe care ni le permitem să le oferim membrilor PV pentru a răspunde în fiecare lună. Oferim mai multe posibilități de a câștiga membrilor cu TraitScores mai mare. De asemenea, fiecare sondaj este mai bine plătit cu cat ai un TraitScoreSM mai mare. Plata se face prin intermediul contului dvs. de PayPal.

Înregistrează-te
Pe MOBROG poţi contribui activ la cercetări de piaţă, poţi să-ţi spui părerea şi să câştigi bani participând la sondaje.

MOBROG

Pe MOBROG poţi contribui activ la cercetări de piaţă, poţi să-ţi spui părerea şi să câştigi bani participând la sondaje. Pentru participarea la sondaje primeşti între 2 şi 15 RON pentru un sondaj scurt. Prin intermediul platformei online îţi oferim posibilitatea de a completa foarte comod sondaje de la calculatorul tău. În acest sens îţi trimitem regulat prin e-mail, invitaţii la sondaje, pe care le poţi completa comod pe internet. Îţi spunem dinainte, cât va dura participarea la sondaj şi cu cât te plătim pentru asta. Bineînţeles că nu există nicio obligaţie de participare. Poţi alege de fiecare dată dacă te interesează să participi şi completezi sondajul în momentul în care timpul tău îţi permite.
Posesorilor de telefoane inteligente (iPhone, Blackberry sau Android) le oferim posibilitatea de a participa la sondaje prin intermediul telefonului lor mobil. Pentru aceasta îţi descarci foarte uşor aplicaţia MOBROG în sistemul tău de aplicaţii şi poţi să începi. La sondajele, pe care le efectuăm prin telefonul mobil, poţi scrie răspunsurile simplu pe afişaj. Bineînţeles că îţi plătim participarea la sondaje. Ambele variante de participare la sondaje îţi permit să faci cunoscută lumii părerea ta, să îmbunătăţeşti produse şi servicii şi bineînţeles să câştigi bani. Banii pot fi primiţi sigur şi comod prin PayPal.

Înregistrează-te
Deveniți membru al GreenPanthera.com și economisiți bani! Participați la sondaje și primiți recompense pentru opinia Dvs.! Câștigați bani pentru sondaje, cumpărături, oferte și multe altele. Primiți banii pe contul Dvs. PayPal. Înregistrați-vă GRATUIT și câștigați bonus de înregistrare de $5.

GreenPanthera

Deveniți membru al GreenPanthera.com și economisiți bani! Participați la sondaje și primiți recompense pentru opinia Dvs.! Câștigați bani pentru sondaje, cumpărături, oferte și multe altele. Primiți banii pe contul Dvs. PayPal. Înregistrați-vă GRATUIT și câștigați bonus de înregistrare de $5.

Înregistrează-te
PrizeRebel.com este pe locul 1 pentru sondajele plătite online. Vrem să vă ajutăm să câștigați bani acasă și să fiți plătiți pentru opiniile dvs.!

PrizeRebel

PrizeRebel.com este pe locul 1 pentru sondajele plătite online. Vrem să vă ajutăm să câștigați bani acasă și să fiți plătiți pentru opiniile dvs.! Începând cu anul 2007 am fost primul site web al sondajelor de cercetare de piață online. Cu un inventar vast de sondaje și procesarea rapidă a recompenselor, plătim în fiecare zi mii de dolari în recompense și ne străduim să oferim cele mai bune servicii membrilor noștri.
Am încheiat un parteneriat cu mulți agenți de publicitate și furnizori de sondaje de cercetare de piață care caută opinia dvs. cu privire la produse noi , sau care doresc să deveniți membru al site-urilor lor. În schimbul timpului și participării dvs. veți câștiga puncte pe care le puteți răscumpăra pentru carduri cadou de marcă, coduri de joc online, articole de pe Amazon.com și pentru bani lichizi PayPal!

Înregistrează-te
Swagbucks.com este cel mai popular program de recompense de pe web, care îți oferă carduri cadou gratuite și bani pentru lucrurile obișnuite pe care le faci deja online.

swagbucks

Swagbucks.com este cel mai popular program de recompense de pe web, care îți oferă carduri cadou gratuite și bani pentru lucrurile obișnuite pe care le faci deja online. Obține puncte atunci când faci cumpărături la distribuitorul tău preferat, vizionalizează videoclipuri distractive, caută pe web, răspunde la sondaje și găsește oferte interesante. Răscumpără puncte pentru cardurile cadou de la distribuitorii tăi preferați, cum ar fi Amazon și Walmart, sau primește banii înapoi de la Paypal. Swagbucks a plătit deja în valoare de peste 350.000.000 de dolari în numerar și carduri cadou gratuite. Pune-ți banii înapoi în portofel. Înregistrează-te azi gratuit.

Înregistrează-te
SayMore - Voi aveți opinii și noi avem recompense. Este o potrivire perfectă!

SayMore

Voi aveți opinii și noi avem recompense. Este o potrivire perfectă! Opinia dumneavoastră ajută la modelarea serviciilor, produselor și companiilor cu care interacționați fiecare zi. Credem că asta merită o recompensă! Veți primi puncte pentru fiecare sondaj pe care îl completați, și acestea se adună rapid! Când sunteți gata, încasați aceste puncte pentru o serie de recompense. Dacă vă plictisiți acasă sau așteptați autobuzul, vrem să SayMore. Luați-vă recompensele pe drum! Participați de pe desktop, tabletă, sau mobil. Depinde de tine!

Înregistrare
Alăturați-vă Grupului Voissy pentru a vă face vocea auzită și pentru a vă influența lumea. Înregistrați-vă gratuit acum și câștigați 300 de puncte.

Voissy

Alăturați-vă Grupului Voissy pentru a vă face vocea auzită și pentru a vă influența lumea. Înregistrați-vă gratuit acum și câștigați 300 de puncte. Răspundeți la sondaje online, împărtășiți-vă opiniile și fiți recompensat. Ajutați la modelarea lumii de mâine. Câștigați puncte prin completarea sondajelor noastre online și răscumpărați-le în schimbul unei recompense la alegere (plată PayPal, tichete cadou Amazon și multe altele).

Înregistrează-te
spiderMetrix - răspunsul scurt iți oferă 20 de puncte spiderPoints pentru fiecare evaluare completă a unui site pe care o faci.

spiderMetrix

Răspunsul scurt iți oferă 20 de puncte spiderPoints pentru fiecare evaluare completă a unui site pe care o faci. Există, de asemenea teste, probe, sondaje și alte tipuri de chestionare care pot valora oricât de la 1 la 10 puncte. Unele sondaje au un fond de premiere, unde ai putea câștiga până la 100 de puncte. Dar toate acestea sunt nimic în comparație cu ce spiderPoints poți câștiga de îndata ce “crești” într-o specie mai mare de paianjen.

Înregistrează-te
iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie.

iVOX

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.
Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.

Înregistrare
Participă la chestionare, câştigă puncte i-Say şi transformă-le în premiile dorite. Numărul şi tipurile de produse pe care le poţi răscumpăra cu ajutorul voucherelor noastre cadou este nelimitat, aşa că vei găsi premiul ‘potrivit’ pentru tine.

Ipsos i-Say

i-Say este susţinut de Ipsos, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piaţă la nivel mondial. Participă la chestionare, exprimă-ţi opinia şi câştigă premii în schimbul punctelor acumulate. Membrii comunităţii i-Say câştigă puncte pentru chestionarele la care participă. Câştigă suficiente puncte şi poţi obţine premiul ales de tine cu ajutorul voucherelor noastre cadou. Punctele se acumulează rapid – majoritatea chestionarelor valorează între 5 şi 250 de puncte şi membrii comunităţii participă în medie la 4 chestionare pe lună.
Noii membri intră automat într-o tragere la sorţi pentru 30 de carduri de cumpărături pre-plătite, fiecare în valoare de 450 RON - doar pentru înscriere. O dată la 4 luni se extrag 30 de câştigători.

Alătură-te acum!
Talk Online Panel este o comunitate online unde membrii sunt invitați să completeze chestionare despre orice, de la obiceiuri, stil de viața si alegerile financiare la problemele sociale și preferințele de cumpărare. Fiecare sondaj completat este recompensat cu un număr de puncte,  în funcție de lungimea și complexitatea chestionarului: punctele pot fi apoi schimbate în carduri cadou, cupoane cu reduceri la retailerii parteneri online sau offline, abonamente la reviste sau donații pentru organizațiile caritabile.

Talk Online Panel

Talk Online Panel este o comunitate online unde membrii sunt invitați să completeze chestionare despre orice, de la obiceiuri, stil de viața si alegerile financiare la problemele sociale și preferințele de cumpărare. Sondajele pot fi comandate de către mass-media, agenții de cercetare sau departamentele de marketing ale companiilor - iar în funcție de chestionar, se aplica fie populației în general sau doar unui grup țintă specific. Fiecare sondaj completat este recompensat cu un număr de puncte, în funcție de lungimea și complexitatea chestionarului: punctele pot fi apoi schimbate în carduri cadou, cupoane cu reduceri la retailerii parteneri online sau offline, abonamente la reviste sau donații pentru organizațiile caritabile.

Înregistrare
Ca membru al comunitatii inovel, vei participa la un numar variabil de sondaje platite in decursul unui an, in functie de numarul de proiecte pe care le desfasuram in perioada respectiva. Pentru a iti creste sansele de participare la sondajele noastre, te rugam sa raspunzi cat mai prompt invitatiilor noastre de participare.

Comunitatea Inovel

Pentru mai bine de 7 ani, ne-am devotat culegerii opiniilor si analizarii fiecarui aspect al vietii romanilor.
Ca membru al comunitatii inovel, vei participa la un numar variabil de sondaje platite in decursul unui an, in functie de numarul de proiecte pe care le desfasuram in perioada respectiva. Pentru a iti creste sansele de participare la sondajele noastre, te rugam sa raspunzi cat mai prompt invitatiilor noastre de participare.
Durata media a unui sondaj este de 10 minute, pentru participarea ta primind intre 2 şi 15 RON. Incasarea recompensei se face prin: voucher electronic (bonuri valorice electronice) valabile la magazinele mari online (eMag spre exemplu) sau bonuri valorice/tichete cadou (livrate prin posta) acceptate de marea parte a magazinelor din Romania.

Inscrie-te acum!
De la inceputurile acesteia din 2000, comunitatea SurveySavvy a crescut până la peste 3 milioane de oameni din 190 de țări care au câștigat bani prin participarea la sondajele noastre.

SurveySavvy

De la inceputurile acesteia din 2000, comunitatea SurveySavvy a crescut până la peste 3 milioane de oameni din 190 de țări care au câștigat bani prin participarea la sondajele noastre. SurveySavvy a plătit mai mulți bani pentru membrii noștri decât oricare altă companie de cercetare a pieții (mai mult de 5 milioane de dolari ). Nu ești un membru SurveySavvy?

Înregistrează-te acum
Technology Advisory Board - Împărtășește-ți ideile, opiniile și sugestiile, prin participarea la interviuri de cercetare și sondaje științifice

Technology Advisory Board

Împărtășește-ți ideile, opiniile și sugestiile, prin participarea la interviuri de cercetare și sondaje științifice. Când termini un sondaj de cercetare, vei primi de la 7 dolari până la 25 de dolari.

Înregistrează-te
Brand Institute este o firmă de cercetare a pieții specializată în cercetarea piețelor farmaceutice și a celor de larg consum.

Brand Institute

Brand Institute oferă cea mai extinsă comunitate de sondaje pentru profesioniști și consumatori țintă din fiecare industrie. Brand Institute este o firmă de cercetare a pieții specializată în cercetarea piețelor farmaceutice și a celor de larg consum. Consumatori din diferite domenii, doctori din diferite domenii și alți profesioniști din domeniul medical sunt bineveniți. Plata se face prin intermediul contului tau PayPal.

Înregistrează-te
American Consumer Opinion - pur și simplu completați sondaje pentru bani.

American Consumer Opinion

Toți membrii înregistrați participă la o extragere lunară unde pot câștiga 250 de dolari, doar pentru că sunt membri. Dacă răspunzi la un chestionar scurt, vei fi introdus într-o extragere pentru premii cu bani. Dacă participi la un sondaj, vei primi întotdeauna un tip de răsplată. Premiile variază de obicei de la 2 dolari până la 50 de dolari. Pur și simplu completați sondaje pentru bani.

Înregistrează-te
Când te alături comunității YouGov te alături la o comunitate mondială de oameni cărora le place să-și exprime și să-si împărtășească opiniile, și câștigă puncte de-a lungul drumului. Ca membru al comunității vei primi regulat invitații prin e-mail pentru noi sondaje. Fiecare sondaj completat câștigă puncte care când sunt acumulate pot fi folosite pentru recompense, cum ar fi bilete la film, carduri cadou sau alte premii.

YouGov

YouGov este o companie de cercetare a pieții online, lider mondial. Misiunea noastră este de a furniza date încontinuu, credibile despre ceea ce gândesc și fac oamenii din jurul lumii, tot timpul, pentru ca companiile, guvernele și instituțiile să poată ajuta mai bine oamenii care le susțin.
Când te alături comunității YouGov te alături la o comunitate mondială de oameni cărora le place să-și exprime și să-si împărtășească opiniile, și câștigă puncte de-a lungul drumului. Ca membru al comunității vei primi regulat invitații prin e-mail pentru noi sondaje. Fiecare sondaj completat câștigă puncte care când sunt acumulate pot fi folosite pentru recompense, cum ar fi bilete la film, carduri cadou sau alte premii. Vei primi, de asemenea, sondaje care nu au puncte, dar care te vor face sa intri intr-o extragere lunară. Toate sondajele YouGov sunt completate online, la un moment convenabil pentru tine.

Înregistrează-te

SONDAJE PLĂTITE

Cât de mult pot face?
Potențialul câștig depinde de numărul, tipul și durata sondajelor pe care le completezi. Tipul și frecvența sondajelor pe care le poti obține sunt bazate pe nevoile companiei. Mai exact ce campanii deruleaza acestea, deci ai putea obține mai mult de un sondaj pe lună iar luna următoarea mai puține. Sondajele tipice iau de la 10 la 30 de minute pentru a fi completate, în general răsplata este de la 1 dolar până la 10 dolari sau mai mult, pentru fiecare sondaj completat. Altele ți-ar putea da cadouri sau o participare la tombole pentru bani sau premii.

Cum voi fi plătit după ce am participat?
În mod normal, vei fi plătit prin cec câteva săptămâni mai târziu. Uneori ai alte opțiuni care sunt disponibile pentru a primi plata, Paypal de exemplu. Alteori dacă un cadou sau un produs este recompensa sondajului, după finalizarea lui, vor fi furnizate detalii cu privire la modul și momentul in care se va face livrarea.

Completatorii de sondaje pot câștiga un al doilea venit substanțial.
Ca orice altă oportunitate online, ia timp și efort pentru a construi un venit cu sondajele. Una dintre cheile care te ajută să ai un job bun de acasa, este stabilirea mai multor moduri prin care poti face bani. Oricare dintre aceste moduri ți-ar putea oferi doar câțiva dolari în fiecare lună, dar cu surse diferite, vei descoperi că ești capabil să câștigi un al doilea venit substanțial. Sondajele plătite pot oferi un mod foarte bun de a face venituri, acest venit va creste pe măsură ce vei deveni mai bine informat și vei avea o experiența mai mare.

Cu cât participi sau complezi mai multe sondaje, mai multi bani poți face.
Aceasta nu este o "plimbare gratuită", unde vei obține "ceva pentru nimic" - aceasta este o modalitate de a lucra și de a face bani unde poti lucra, când și unde dorești. Numărul de sondaje la care vei lua parte depinde de numărul de companii la care te înregistrezi, de cantitatea de informații pe care le oferi și de "profilul" tau personal. Unele sondaje sunt foarte specifice, și nu toată lumea va "beneficia" de fiecare sondaj. De exemplu, un anumit sondaj ar putea fi completat numai de femeile cu vârste cuprinse intre 25-45 ani care trăiesc în Canada. Un alt sondaj ar putea fi completat doar de bărbați singuri care folosesc parfum, etc. Desigur, o mulțime de sondaje sunt generale și toata lumea poate lua parte. În cele din urmă, există o mulțime de oportunități pentru aproape toată lumea. Nu contează dacă ești bărbat sau femeie, daca locuiești în Statele Unite sau nu, daca ești un student sau ai un job cu normă intreagă, etc. Nu există nici un "profil", care se califică în mod regulat la mai multe sondaje decât restul.

Cantitatea de sondaje obținută, precum și veniturile vor depinde de cât de mult timp și efort ai depus în sondaje.
Venitul mediu lunar depinde de fiecare și de efortul care e depus. O persoană care verifică e-mailul de multe ori și răspunde la invitații rapid sau se uită în zona membrilor pentru a vedea ce sondaje noi sunt disponibile de multe ori va face în mod evident mai mult decât cineva care verifică numai o dată pe săptămână e-mailul. Venitul depinde numai de efortul individual și de atenția oferită sondajelor. Cei mai mulți devin membri pentru a împărtăși opiniile, precum și pentru a fi plătiti pentru completarea sondajelor. Completând sondaje plătite în timpul liber este o modalitate foarte bună de a face niște bani în plus și este mult mai distractiv decât alte modalități, pentru că tu cheltui nimic dar ești plătit pentru a le completa, acestia sunt 100% bani gratis.

Dacă vei aloca un minim de timp pentru a te duce pe drumul cel bun, vei dezvolta un mod frumos de a face bani.
Fii realist în obiective și nu te aștepta sa te îmbogățești repede. Sondajele online nu sunt o cale de a te îmbogăți rapid, dar puteți câștiga niste bani în plus pentru cheltuieli (premii și vouchere de asemenea), dacă vă înscrieți cu câteva din firmele de cercetare cu calitate. Sondajele încă merita timpul tau.

Experiența fiecăruia este un pic diferită.
Aici nu exista nimeni care iți poate spune exact cât de multe invitații pentru sondaje vei primi sau cât de multi bani vei face. Daca ești interesat, ceea ce iți sugerăm noi este sa faci o încercare și să vezi cum iți merge. Nu ai nimic de pierdut...