OPINIA TA

contează, indiferent unde locuiești, cine ești sau ce trecut ai. Dacă ești un consumator, te califici pentru a lua sondaje plătite. Acestea iți permit să te exprimi și, în același timp, să fii plătit pentru ceea ce crezi.


SONDAJE ONLINE PLĂTITE - INFORMAȚII

Dacă esti interesat în a-ți împărtași opiniile cu privire la cele mai noi produse si servicii iar apoi iei parte la sondaje online plătite poți căștiga bani într-un mod distractiv în timpul liber.

Completând sondaje online, s-a dovedit a fi un mod interesant, legitim de a face bani online. Companiile de cercetare a pieții au intrebări la care doresc răspunsuri, ele te plătesc pentru a le da raspunsuri, în consecință ele sunt capabile să ia decizii de marketing mai bune în ceea ce privește produsele și serviciile lor. Vei putea vedea produse noi inainte ca ele să apară, spune cum crezi că produsele existente pot fi îmbunătățite și vei fi plătit pentru acest lucru. Nu e prea rău pentru câteva minute din timpul liber.

Vi se poate cere să comentați despre: un trailer al unui film nou, ce fel de unt de arahide vă place, ce restaurante frecventați, le numiți. De la grătare barbeque la întrebări medicale la aplicații si la ceea ce a-ți mâncat aseara la cină.

Există site-uri pentru grupuri de vârste specifice:profesii, hobby-uri și interese. Sondajele sunt în general foarte interesante iar aceste companii sunt în căutarea opiniei tale cu privire la cum pot fi făcute mai bune produsele lor. Atunci când o companie este în căutarea gusturilor și preferințelor consumatorilor de cele mai multe ori angajează o firmă secundară care evaluează ce fel de obiceiuri și opinii au consumatori intervievați fața de produse și servicii utile. Acesta este momentul în care sondajele plătite intră în ecuație.

Sondajele plătite au devenit o mare afacere. De ce sunt atât de populare? Acestea permit oamenilor să se exprime și în același timp să fie plătiti pentru ceea ce cred. Acest fenomen a fost alimentat de creșterea internetului și din cauza participării la sondaje online plătite. Asta înseamnă ca lucrul de la domiciliu a devenit mai ușor ca niciodată.

Sondajele online au devenit din ce în ce mai populare, deoarece acestea sunt convenabile pentru participant cât și pentru compania de cercetare a pieții. Tot mai mulți oameni se înscriu la sondaje online plătite pentru că este ușor, distractiv iar salariul de la sfârșitul lunii este plin de satisfacții. Aceasta este ocazia perfectă pentru studenți, mamele sau tați care stau acasa, pensionari, sau ORICINE dorește să câștige venituri suplimentare. Nu contează unde locuiești, cine ești sau ce trecut ai. Dacă esti un consumator, opinia ta contează iar tu te califici pentru a completa sondaje plătite. Oricine este binevenit. Aminteste-ți: Opinia ta contează!

UNDE POȚI GĂSI SONDAJE ONLINE PLĂTITE?

Pentru a începe să câștigați de la sondaje mergeți la secțiunea Sondaje Platite - Înregistrare și verificați lista noastră de site-uri online care oferă sondaje plătite, și alăturați-va lor.
Te poți alătura programelor listate acolo și fi încrezător că vei fi plătit în numerar sau sub formă de alte recompense fără condiții ascunse și fără a fi nevoit să plătești un cent. Toate companiile listate acolo merită sa li te alături și au o bună reputație. Noi doar listăm companii de calitate, care nu percep taxe, și acceptă membri la nivel internațional.

  

SITE RECOMANDAT

Înregistrează-te gratis pe TGM Panel România și câștigă bani pentru fiecare chestionar completat.

SFATURI VALOROASE

Cea mai mare provocare cu care se confruntă noii completatori de sondaje, este lipsa de cunoaștere a activității în sine. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să devii mai bun in a completa sondaje. Urmați aceste sfaturi grozave pentru a căștiga cat mai mult din sonaje.

SFATURI VALOROASE - acestea vă vor ajuta sa aveți cât mai multe recompense pentru sondaje
Acest lucru iți va crește șansele de a fi invitat să participi la sondaje online. Mai multe sondaje egal mai multe oportunități de a câștiga bani. Paneliști se limiteaza la a se înregistra la una sau două companii de cercetare a pieții - nu există reguli care afirmă că nu te poti înregistra la mai mult de o companie de sondaje online. Atunci de ce să te limitezi?
Unii oameni presupun că doar pentru că au completat un formular de înregistrare online cu o companie de sondaje, că ei ar face parte din baza de date a companiei. Acest lucru este fals. Multe din companiile de cercetare a pieții cer solicitanților să verifice adresele lor de e-mail făcând click pe un hyperlink special conținut într-un e-mail trimis de la compania de cercetare a pieții la adresa potențialilor membri. Făcând click pe acest link și verificând contul de e-mail este un important ultim pas în procesul de înregistrare.
Invitațiile pentru sondaje online sunt trimise prin e-mail. Daca un cont de e-mail nu este niciodata verificat, cum crezi poți participa la sondaj și să faci bani? Conturile de e-mail trebuiesc verificate de cel puțin două ori pe săptămână, dar, de preferat, zilnic. Acest lucru asigură că invitațiile pentru sondaje sunt primite și că acestea nu au expirat în momentul în care sunt citite.
Companiile de cercetare a pieții au nevoie să afle cât mai multe despre tine, astfel încât să te poși potrivi cu sondajele. Pentru a face acest lucru multe dintre site-urile de sondaje solicită să completați sondaje de profil. Chiar dacă acestea, de obicei, nu sunt plătite, ele iți cresc șansele de a obține sondajele mai bine plătite. Acest lucru arată, de asemenea, angajamentul că sunteți o persoană serioasă. În timp ce "profilul" este unul dintre cei mai importanți factori care vor determina tipul și numărul de invitații pentru sondaje, nu există profil "bun" sau "rău". Fiecare persoană are pur și simplu un profil diferit, așa cum toată lumea din lume este diferită. Nu contează dacă:ești singur sau căsătorit, daca ai un loc de muncă sau stai acasă cu copiii, conduci o mașina sau calatorești cu bicicleta, corigent sau ai o diplomă de master - pentru că opiniile fiecăruia sunt importante pentru companiile de cercetare a pieții și clienții care le angajează.
Chiar dacă crezi că e doar o schimbare minoră. Companiile care oferă sondaje plătite au un nivel de așteptări, dacă acestea vor să vă plătească pentru completarea sondajelor plătite. Dacă nu te potrivești, ei nu te pot plăti pentru opiniile tale. Din aceasta cauză a-ți păstra profilul și informațiile actualizate este imperativ în lumea de sondaje plătite.
Nu numai completarea sondajelor iți pot face bani, membri care sunt inactivi sunt adesea eliminați din baze de date, asa ca nu refuza să completezi prea multe sondaje!
Dacă o companie de sondaje are o politică de confidențialitate pe site-ul lor, se va menționa probabil că informațiile de contact sunt folosite doar pentru a trimite plăți - răspunsurile la sondaje sunt păstrate anonime. Dacă furnizați informații de contact false în timpul înregistrării, nu va așteptati să primiti plăți.
Asigurați-vă că opriți toate filtrele de spam pentru acest cont. De multe ori, sondajele declanșeaza un filtru de spam, iar tu nu vei ști niciodată că cineva a vrut ca tu să iei parte la un sondaj. Aveți grijă de adresa de e-mail – nu o pierdeți! Protejați-o - atunci când pierzi accesul la contul de e-mail, ai probleme... Adresa de e-mail este foarte importantă și nu uita despre asta.
Potențialul de căștig crește atunci când iti aduci prieteni. Multe site-uri au propriile lor programe de afiliere, așa că nu ezita să li te alături. Cu cât inviți mai multe persoane cu atât vei avea mai multe venituri.
Dă informații demografice complete atunci când aplici. Nu pretinde a fi o femeie în vârstă de 24 ani, când esti de fapt un bărbat de 35 de ani. Aceste companii au filtre junk iar ele pot vedea aceste nereguli într-o secunda.
Când un chestionar conține o casuța de comentariu goala, care solicită opinia ta pentru ceva - ofera cât mai multe detalii posibil. Ca urmare, s-ar putea sa fii considerat un "raspunzator de înaltă calitate", lucru care poate rezulta in mai multe invitații pentru sondaje.
...care rezultă in puncte, cupoane sau desene, completați-le! Acestea sunt adesea folosite ca, calificări de companii diferite. Prin completarea lor, arăți ca esti serios despre participare iar ca rezultat, șansele pentru sondaje platite iți vor creste.
...care iți ofera bani pentru sondaje online, dar care cer o taxă de membru înainte de a putea începe să câștigi bani. Nu există nici un motiv pentru care ar trebui să plătești pentru a completa sondaje. Multe dintre aceste oferte sunt scamatorii.
Oriunde de la câteva ore la câteva zile după ce se înregistreaza. Tineti cont de faptul că multe companii trimite doar câteva sondaje pe lună, așa că de obicei, va dura câteva săptămâni pana când veți primi o multitudine de sondaje.
...puteți fi eligibil să va alăturați unor sondaje de specialitate. Există multe sondaje online, exclusiv pentru persoanele care lucrează domeniul sanatații, domeniul tehnologiei, profesioniști de nivel înalt sau directori. Dacă vi se potrivește una dintre aceste categorii, căutati sondaje de specialitate care caută specialiști ca tine. De cele mai multe ori sondajele de specialitate sunt mai profitabile deoarece numarul de participanți la acest tip de sondaje este limitat, profesioniști se asteapta la recompense mai bune pentru timpul lor, iar disponibilitatea lor de timp este limitata, oferind mai multe motive pentru recompense mai bune.
Unele companii de sondaj fac plați prin PayPal pentru a accelera lucrurile.

OFERTE ADIȚIONALE

ySense
PrizeRebel
DollarClix
Helion Research
GetPaidTo