A TE VÉLEMÉNYED

számít, függetlenül attól hol élsz, ki vagy és milyen a háttered. Ha fogyasztó vagy az feljogosít arra, hogy fizetett felméréseket vállalj. Ezek lehetővé teszik azt, hogy egyszerre kifejezd magad és pénzt is keress azért, amit gondolsz.


FIZETETT INTERNETES FELMÉRÉSEK - INFORMÁCIÓK

Ha szeretnéd megosztani a véleményed a legújabb termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor a fizetett internetes felmérések egy jó módja lehet annak, hogy pénzt keress a szabadidődben.

Az internetes felmérések kitöltése bizonyítottan egy izgalmas és törvényes módja az internetes pénzkeresésnek. A piackutató cégek különféle kérdésekre keresik a választ, amikért fizetnek is neked és ennek következtében jobb marketinggel kapcsolatos döntéseket tudnak hozni a termékeket és szolgáltatásokat illetően. Láthatod az új termékeket mielőtt a piacra kerülnének, elmondhatod a véleményed arról, hogy miként lehetne jobbá tenni a már meglévőket és mindezért pénzt is kapsz. Nem is olyan rossz néhány percért cserébe.

Megkérdezhetik tőled, hogy melyik fajta mogyoróvajat szereted, milyen éttermeket kedvelsz, vagy arra kérnek, hogy értékelj egy filmelőzetest. A kerti grilltől kezdve, az orvosi kérdéseken és háztartási gépeken át addig, hogy mit vacsoráztál tegnap este, szinte bármi előfordulhat.

Vannak oldalak adott korcsoportokra, foglalkozásokra, hobbikra és érdeklődési körökre vonatkozóan. A kérdőívek általában igen érdekesek, mivel ezek a vállalatok a te véleményedre kíváncsiak azzal kapcsolatban, hogy miként formálják termékeiket. Amikor egy vállalat a fogyasztók ízlésével és igényeivel kapcsolatos irányokat keresi, gyakran más cégekkel kötnek szerződést, amelyek arra törekszenek, hogy felmérjék a vásárlási szokásokat és véleményeket a termékekre és szolgáltatásokra vonatkozóan, hasznosak lehetnek a megkérdezett fogyasztó számára is. Ez az a pont, ahol a fizetett felmérések számításba jönnek.

A fizetett felmérések nagy üzletté váltak. Miért olyan népszerűek? Lehetőséget adnak arra, hogy az emberek kifejezhessék magukat és ezzel egy időben pénzt kapjanak azért, amit gondolnak. Ez a jelenség az Internettel együtt nőtte ki magát és a fizetett felmérésekben való részvételnek köszönhetően az otthoni munka egyszerűbb lett, mint bármikor.

Az internetes felmérések egyre népszerűbb válnak, mert kényelmesek a résztvevők, valamint a piackutató cégek számára. Egyre több és több ember regisztrál fizetett internetes felmérésekre, mert egyszerűek, szórakoztatóak és a csekk a hónap végén kifizetődő. Ez egy tökéletes lehetőség tanulók, otthon maradó anyukák és apukák, nyugdíjasok vagy BÁRKI számára, aki egy kis extra bevételhez szeretne jutni. Nem számít, hogy hol élsz, ki vagy és milyen a háttered. Ha egy fogyasztó vagy számít a véleményed és ez feljogosít arra, hogy fizetett felméréseket vállalj. Mindenkit szívesen látnak. Emlékezz: A Te véleményed számít!

HOL TALÁLSZ FIZETETT INTERNETES FELMÉRÉSEKET?

Ahhoz, hogy elkezdhess pénzt keresni a felmérésekkel menj a Fizetett Felmérések – Regisztráció oldalra, nézd meg a fizetett felméréseket kínáló oldalakból összeállított listánkat és csatlakozz hozzájuk.
Csatlakozz az itt található oldalakhoz és biztos lehetsz abban, hogy ki fognak fizetni pénz vagy egyéb jutalom formájában anélkül, hogy rejtett feltételeket szabnának vagy akár egy centet is fizetned kellene. Az itt található cégek mind jó hírnévvel rendelkeznek, így tényleg érdemes hozzájuk csatlakozni. Csak olyan minőségi piackutató cégek oldalait listázzuk, melyek sohasem számítanak fel díjakat és nemzetközileg elfogadják a regisztrációkat.

  

AJÁNLOTT OLDALAK

Regisztrálj ingyen a TGM Panel Hungary-hez, és pénzt kereshetsz minden felméréssel.

ÉRTÉKES TIPPEK

A legnagyobb buktató, amivel a felmérés kitöltője találkozhat, az magával a tevékenységgel kapcsolatos ismeretek hiánya. Itt van néhány tipp, amely segíteni fog az internetes felmérések előnyeinek kihasználásában. Kövesd ezeket a remek tippeket, hogy kihozhasd a maximumot az felmérések kitöltéséből.

ÉRTÉKES TIPPEK - Ezek segíteni fognak az internetes felmérések előnyeinek kihasználásában
Ez megnöveli annak esélyét, hogy meghívjanak egy internetes felmérésre. Minél több a felmérés, annál több lehetőség a pénzkeresésre. A vizsgálóbizottsági tagok korlátozzák a regisztrációt egy vagy két piackutató cégre – de nincsenek olyan szabályok, amelyek kimondják azt, hogy nem regisztrálhatunk egynél több internetes felmérésekkel foglalkozó oldalra. Akkor miért kellene korlátoznunk magunkat?
Néhány ember úgy gondolja, hogy csak azért, mert kitöltöttek egy internetes regisztrációs űrlapot egy felmérésekkel foglalkozó cég oldalán, már be is kerültek a tagok adatbázisába. Ez tévedés. A legtöbb piackutató cég megköveteli a jelentkezőktől, hogy erősítsék meg az e-mail címüket egy e-mailben kapott speciális link segítségével, amelyet a regisztrációs lap kitöltése után küldenek el a potenciális ügyfelek e-mail címére. A linkre való kattintás és az e-mail cím megerősítése a regisztráció fontos befejező lépése.
A meghívókat az internetes felmérésekre e-mailben küldik el. Ha soha nem nézed az e-maileket, hogyan akarnál részt venni egy felmérésben és pénzt keresni? Az e-maileket legalább kétszer egy héten érdemes megnézni, de célszerűbb minden nap. Így biztosra mehetsz, hogy megkaptad-e a meghívót és nem akkor olvasod el, amikor már rég lejárt.
A fogyasztáskutató cégek szeretnének többet tudni rólad, hogy a hozzád legjobban illeszkedő felméréseket adhassák. Ehhez a legtöbb felméréssel foglalkozó oldal arra kér téged, hogy töltsd ki az úgynevezett „profil” felmérésüket. Annak ellenére, hogy ezek általában nem fizetett felmérések, növelik az esélyeidet a magasabb összeget fizető felmérések megszerzésére. Ez az elkötelezettségedet is mutatja, hogy egy komoly felméréskitöltő szeretnél lenni. Bár a „profilod” az egyik legfontosabb tényező, amely meghatározza azt, hogy mennyi és milyen típusú felmérésre kapsz meghívást, nincs olyan, hogy egy profil „jó” vagy „rossz”. Minden egyes embernek egyszerűen más a profilja, ahogyan minden ember a világon egy kicsit különböző. Nem számít, hogy egyedülálló esetleg házas vagy, van-e munkád vagy otthon maradtál a gyerekekkel, autót vezetsz vagy kerékpárt, kibuktál-e az iskolából vagy mesterdiplomát szereztél – mert mindenki véleménye értékes a piackutató cégek és az őket felbérelő kliensek számára.
Még akkor is, ha úgy gondolod, csak egy kicsit változtatsz. A cégeknek, amelyek a fizetős felméréseket biztosítják, vannak bizonyos elvárásaik a kitöltővel szemben. Ha nem egyezel az elvárasaikkal, akkor nem fognak fizetni az információidért. Ezért is elengedhetetlen, hogy a profilod mindig naprakész legyen.
A kérdőívek kitöltése lehetővé teszi, hogy ne csak pénzt keress, hanem aktív tagja is lehess az oldalaknak. Az inaktív felhasználókat gyakran eltávolítják az adatbázisból, ezért nem érdemes kihagyni sok kérdőívet!
Ha egy felmérésekkel foglalkozó cég rendelkezik adatvédelmi irányelvekkel a weboldalán, akkor valószínűleg megemlítik, hogy a felhasználó által megadott elérhetőségeket csak a kifizetés céljából használják. Ha a regisztrációkor hamis elérhetőségeket adsz meg, ne számíts arra, hogy kifizetnek.
Győződj meg róla, hogy kikapcsoltad az összes spam szűrőt a fiókodban. Sok esetben a levelek fennakadnak a spam szűrőn, így soha nem is tudod meg, hogy valaki meg akart hívni egy felmérésre. Vigyázz az e-mail címedre – ne veszítsd el! Ha elveszíted, abból csak probléma lehet. Az e-mail címed nagyon fontos és soha ne feledkezz meg róla.
Növeld a jövedelemszerzési lehetőségeidet a barátaid meghívásával. Sok oldanak van saját partnerprogramja, szóval ne habozz csatlakozni hozzájuk. Minél több embert hívsz meg, annál több bevételt tudsz generálni.
Adj meg komplett demográfiai adatokat, ha azt kérik. Ne tégy úgy, mintha egy 24 éves nő lennél, miközben valójában egy 35 éves férfi vagy. Ezek a cégek rendelkeznek olyan szűrőkkel, amelyek kigyűjtik az értelmetlen adatokat.
Amikor egy kérdéssor üresen hagyott, úgynevezett "szövegdobozokat" tartalmaz, ahol általában arra kérnek, hogy fejtsd ki a véleményed valamiről, akkor igyekezz minél részletesebben leírni a gondolatidat. Ennek eredményeként talán "kiváló minőségű válaszadónak” is tekinthetnek, ami akár több felmérésekre való meghívással is járhat.
...amelyekért cserébe pontokat, kuponokat vagy más díjakat, töltsd ki őket! Ezeket gyakran alkalmazzák kvalifikációként a különböző cégek. Azzal, hogy kitöltöd, megmutathatod nekik, hogy te komolyan veszed a részvételt és ennek eredményeként megnő annak az esélye, hogy fizetős ajánlatokkal fognak megkeresni.
...amelyek fizetős felméréseket kínálnak, de cserébe "tagsági" díjat kérnek tőled, mielőtt elkezdhetnél pénzt keresni. Nem létezik olyan, hogy neked kelljen fizetni a felmérésekért! Ezek az oldalak rendszerint átvágják az embereket.
...akár már néhány óra vagy nap után felméréseket kaphatunk. Jobb észben tartani, hogy a legtöbb cég csak néhány felmérést küld havonta, így általában beletelik néhány hétbe, amíg nagyobb számú meghívást nem kapunk.
...akkor jogosult vagy csatlakozni speciális felmérésekhez. Számos olyan oldal van, amely kizárólag az egészségügyben, a technológia területén valamint a felsőbb szinteken dolgozó szakemberek és vezetők számára van kitalálva. Ha beleillesz valamelyik kategóriába, akkor érdemes felkeresned olyan oldalakat, amelyek a hozzád hasonló szakembereket keresik. A felmérések díjai általában magasabbak abban az esetben, ha a kategóriába eső emberek száma korlátozott, így ezek a szakemberek nagyobb juttatásokra számíthatnak. Mivel a rendelkezésre álló idejük is kevesebb, következésképpen emiatt is plusz bevételre számíthatnak.
Néhány felméréssel foglalkozó cég a dolgok felgyorsítása érdekében a PayPal rendszeren keresztül fizet ki téged.

TOVÁBBI AJÁNLATOK

ySense
PrizeRebel
DollarClix
Helion Research
GetPaidTo