ВАШЕТО МНЕНИЕ

има значение, независимо къде живеете, кой сте или какъв е произходът Ви. Ако сте потребител, то сте квалифицирани да участвате в платени проучвания. Проучванията Ви позволяват да изразите себе си и същевременно да Ви се заплати за това, какво мислите.


ОНЛАЙН ПЛАТЕНИ ПРОУЧВАНИЯ - ИНФОРМАЦИЯ

Ако сте заинтересовани да споделяте мнението си за най-нови продукти и услуги, тогава участието Ви в онлайн платени проучвания може да бъде забавен начин за заработване на пари в свободното Ви време.

Участието в платени проучвания се е доказало като вълнуващ, легален начин за заработване на пари онлайн. Компаниите за изследване на пазара имат въпроси, на които искат да бъде отговорено, те Ви заплащат да им отговорите и в последствие имат възможност да вземат по-добри пазарни решения, засягащи техните продукти и услуги. Ще имате възможност да виждате нови продукти преди да са излезли на пазара. Не е лошо за няколко минути от времето Ви.

Може да се наложи да прегледате филмови сцени от нов филм, да ви попитат какъв вид фъстъчено масло харесвате, какви ресторанти посещавате често, просто ги назовавате. От грил за барбекю, до въпроси относно медицинско оборудване или какво сте вечеряли снощи.

Съществуват сайтове за различни възрастови групи, професии, хобита и интереси. Проучванията главно са много интересни и тези компании търсят мнението Ви, относно как да оформят продукта си. Когато компания търси насока за вкусове и предпочитания на потребители, често се договаря с втора компания имаща за цел да прецени покупателните навици и мнения, свързани с продукти и услуги, полезни за изследвания потребител. Тук е мястото, където платените проучвания влизат в уравнението.

Платените проучвания са се превърнали в голям бизнес. Защо са толкова популярни? Те позволяват на хората да изразят себе си и в същото време да им бъде заплатено за това, което мислят. Този феномен се е подхранвал от растежа на Интернет и поради факта, че участието в онлайн платени проучвания означава работа от дома, е станало по-лесно от всякога.

Онлайн проучванията са станали нарастващо популярни, защото са достатъчно удобни за участниците, както и за компаниите за изследване на пазара. Все повече хора се записват за онлайн платени проучвания, защото са лесни, забавни и чекът със заплащането в края на месеца е възнаграждение. Това е перфектната възможност за студенти, стоящи вкъщи майки или бащи, пенсионирани хора, или КОЙТО И ДА Е ДРУГ желаещ да изкара допълнителни доходи. Няма значение къде живеете, кой сте или какъв е произходът Ви. Ако сте потребител, вашето мнение има значение и сте квалифициран да участвате в платени проучвания. Всеки е добре дошъл. Запомнете : Вашето мнение има значение !

КЪДЕ ДА НАМЕРЯ ОНЛАЙН ПЛАТЕНИ ПРОУЧВАНИЯ?

За да започнете да заработвате средства от платени проучвания отидете в отдела Платени проучвания - регистрация, проверете нашия списък със сайтове за онлайн платени проучвания и се включете.
Можете да се включите в посочените в списъка програми и бъдете уверени, че ще Ви бъде заплатено в пари или под формата на други награди без скрити условия и без да е нужно да плащате и цент. Всички програми от списъка си струват да се включите и имат добра репутация. Ние изброяваме само качествени платформи за изследване на пазара, които никога не удържат такси както и приемат членове на международно ниво.

  

ПРЕПОРЪЧВАНИ ПЛАТФОРМИ

Регистрирайте се безплатно в TGM Panel България и спечелете пари за всяка попълнена анкета.

ЦЕННИ СЪВЕТИ

Най-големият провал, пред който нов участник в проучване се изправя е липсата на знание за активността като цяло. Ето някои съвети, които ще Ви помогнат да разберете наградата от това да сте участник в онлайн проучване. Следвайте тези страхотни съвети, за да извлечете най-доброто от вашето участие в онлайн проучвания.

ЦЕННИ СЪВЕТИ – те ще Ви помогнат да разберете наградата от това да сте участник в онлайн проучвания
Това ще увеличи шансовете Ви да бъдете поканен за участие в онлайн проучване. Повече проучвания са равни на повече възможности да заработите пари. Ограничение за регистрация на участник в една или две компании за пазарно проучване – няма правило, което гласи че един участник не може да се регистрира в поече от една компания за пазарно проучване. Тогава защо ограничавате себе си?
Някои хора считат, че само защото са попълнили онлайн форма са регистрация в компания за проучвания, са част от тяхната база данни с участници. Това не е вярно. Много компании за пазарно проучване изискват, попълнилите формата да потвърдят техните електронни адреси, чрез натискане на специална хипервръзка, съдържащ се в електронно писмо изпратено от компаниите за пазарно проучване до електронните пощи на потенциалните участници. Натискането на тази хипервръзка и потвърждаването на един електронен профил е важна крайна стъпка в процеса на регистрация.
Поканите за онлайн проучвания се изпращат на електронните пощи. Ако профилът на електронната поща, никога не е проверяван, как очаквате да участвате в проучване и да заработите пари? Профилите на електронните пощи трябва да се проверяват поне два пъти седмично, но за предпочитане е всеки ден. Това подсигурява, че поканите за проучване са получени и, че не са изтекли по времето на прочитане.
Компаниите за проучване на потребители се нуждаят да научат повече за Вас, така че да могат да Ви срещнат с подходящото проучване. За да постигнат това, много от сайтовете за проучване, изискват от вас да попълните проучване за профил. Макар и тези проучвания попринцип да не са заплатени, те увеличават шансовете Ви да получавате по високо заплатени проучвания. Това съшо показва Вашето отдаване, да бъдете сериозен участник в проучвания. Докато, Вашият „профил“ е един от най-важните фактори, които ще определят вида и броя на поканите за проучвания, които получавате, няма подобно нещо като „добър“ или „лош“ профил. Просто всеки човек има различен профил, тъй като всеки в света е малко различен. Няма значение дали сте свободен или женен, имате работа или си стоите вкъщи с децата, карате кола или колело, провалили сте се в училище или имате Магистърска степен – защото мненията на всички са ценни за компаниите за пазарно проучване и клиентите, които ги наемат.
Дори и да мислете, че е незначителна промяна. Компаниите, които осигуряват заплатени проучвания имат ниво на очаквания, ако ще Ви плащат за извършване на заплатени проучвания. Ако не сте добро съвпадение, те не могат да Ви заплатят за вашата информация. Ето защо поддържането на Вашия профил и информация обновени е задължително в света на заплатените проучвания.
Не само завършването на проучвания ви носи пари, неактивни участници са често премахвани от базата данни с участниците, така че не отхвърляйте прекалено много проучвания.
Ако компания за проучвания има политика за поверителност на техния сайт, то най-вероятно ще бъде споменато, че информация за контакт на участниците ще бъде използвана само за изпращане на плащанията – истинските отговори на проучванията се пазят анонимни. Ако предоставите фалшива информация за контакт повреме на регистрация, не очаквайте да получите плащания.
Уверете се, че сте изключили всички филтри за нежелани писма, във Вашият профил. Често, проучванията ще задействат филтър за нежелани писма и Вие никога няма да разберете, че някой желае да вземете участие. Грижете се за Вашият електронен адрес – не го губете! Защитете го – когато загубите достъп до Вашият електронен адрес, Вие сте в беда. Вашият електронен адрес е много важен и никога не забравяйте за него.
Увеличете потенциала си за печалба когато поканите Вашите приятели. Много сайтове имат свои собствени програми за присъединяване, така че не се притеснявайте да се включоте в тях. Колкото повече хора имате възможността да поканите, толкова повече печалба ще се създава за Вас.
Дайте пълна демографска информация, когато се регистрирате. Не се преструвайте на 24 годишна жена, когато всъщност сте 35 годишен мъж. Тези компании имат филтър и за това, те могат да видят тази измислица и в Ню Йорк.
Когато въпросникът на проучването съдържа празно поле за коментар, което пита за Вашето мнение за нещо – предоставете колкото се може повече детайли. В резултат на това, може да бъдете счетен за „високо качествен участник“, което може да доведе до повече покани за проучвания за Вас.
...които водят до точки, купони или тегления, попълнете ги! Тези са често използвани като квалифициращи от различни компании. Чрез завършването им, Вие показвате, че сте сериозен относно участието и в резултат на това, увеличавате шансовете си да бъдете свързан с парични оферти.
...такива които предлагат да Ви заплатят пари за участие в онлайн проучване, желаещи такса за „членство“, преди да можете да започнете да печелите пари. Няма причина, която да Ви накара да плащате, за да станете участник в проучвания, много от тези оферти са измама.
Някъде от няколко часа до няколко дни след като са започнали да се регистрират. Имайте предвид, че някои компании изпращат само по няколко проучвания на месец, така че попринцип ще са нужни няколко седмици преди да получавате много проучвания.
...може да сте приемлив за участие в специални платформи за проучвания. Има много онлайн платформи специално за хора работещи в индустрията на здравеопазването, технологиите и челните редици на професионалисти и мениджъри. Ако съвпадате с една от тези категории, уверете се, че посещавате платформи търсещи специалисти като Вас. Стимулите на проучванията са често повече, докато броя на хората подходящи за категорията е ограничен, професионалистите очакват по-добри стимули за тяхното време, а тяхното време е ограничено, осигурявайки повече причини за по-добри стимули.
Някои компании за проучвания ще Ви заплащат чрез Paypal, за да забързат нещата.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ySense
PrizeRebel
DollarClix
Helion Research
GetPaidTo