DIN ÅSIKT ÄR ETT VÄRDE

som du kan sälja på olika sätt. Det är enkäter på papper, telefonundersökningar, fokusgrupper där i diskussioner kan du uttrycka dina åsikter om något ämne. Det finns även online undersökningar, ett mycket bekvämt sätt att ge återkoppling.


BETALDA ONLINE UNDERSÖKNINGAR - INFORMATION

Om du är intresserad av att dela din åsikt om de senaste produkterna och tjänsterna, kan betalda undersökningar vara en intressant källa till ytterligare inkomster som du genererar på fritiden, i bekvämligheten av ditt egna hem.

Kanske har tiden kommit då du kommer att börja associera ditt hem arbete med enkäter eftersom... fylla betalda undersökningar på nätet är ett ärlig och legitimt sätt att tjäna pengar. Undersökningsorgan utför på uppdrag av sina kunder otaliga undersökningar och måste veta svaren på många frågor. Du kan svara på dessa frågor och få betalt för det. Med dina svar kan undersökningsorgan hjälpa företag att fatta lämpliga beslut om marknadsföring av många produkter och tjänster. Många företag väntar på din åsikt för att kunna veta hur man ska forma sina produkter. När ett företag söker vägledning om aktuella konsumenternas smak och preferenser, vänder sig till ett annat företag, vars uppdrag är att undersöka vanor av konsumenter, till vilka produkter kommer att riktas. I just sådana situationer utnyttjas betalda undersökningar online.

Undersökningar är i allmänhet ganska intressant. Du kan bli tillfrågad om en recension av härold för en ny storfilm, få en fråga om du gillar jordnötssmör, till vilken restaurang du går oftast, vilken grill du använder, vilka mediciner du köper eller vad du åt till middag i går kväll.

Du kommer att få möjlighet att se nya produkter innan de kommer ut på marknaden, för att uttrycka din åsikt om hur man kan förbättra produkten och du får pengar för det. Så ser det ut i ett nötskal och verkar låta uppmuntrande. Att fylla undersökningar för pengar blir en allt populär syssla. Varför händer detta? Eftersom det tillåter människor att uttrycka sina egna åsikter och samtidigt är det möjlighet till ytterligare intäkter. Människor i marknadsforskningens bransch ser ofta problemet i att respondenterna uttrycker en önskan om att fylla enkäter eller att delta i andra former av marknadsundersökningar endast av rent ekonomiska skäl. Oroa dig inte om det, eftersom sanningen är att marknadsundersökningar fortfarande lider stor brist på online respondenter och användning av Internet för forskningsändamål är i de flesta europeiska länder många gånger mindre än i USA.

Marknaden för marknadsundersökningar växer snabbt och investeringar i ny teknik är oundvikliga. Detta kommer att gynna respondenter. Populariteten för online undersökningar ökar med den ökande populariteten av Internet och att tjäna pengar i bekvämligheten av sitt egna hem är enklare än någonsin tidigare.

Internet undersökningar blir allt populärare också för att de är bekväma för både deltagare och forskningsföretag. Fler och fler människor registrerar sig för paneler som erbjuder betalda undersökningar eftersom att fylla dem är enkelt och roligt och lön är motiverande (även om det ibland är en löjlig summa som erbjuds för vår värdefulla tid, men lyckligtvis är vi fria människor och vi behöver inte att gå med på allt, eller hur?). Detta är det perfekta jobbet för studenter, mammor och pappor som tar hand om barnen hemma, för pensionärer och alla dem som söker extra pengar. Det spelar ingen roll var du bor, vem du är eller vilken typ av miljö du bor. Om du är en konsument, kan din åsikt vara viktig och du uttrycker den genom betalda undersökningar. Kom ihåg: Din åsikt är av värde!

VAR SKA DU LETA EFTER ENKÄTER

Naturligtvis i vår avdelning Paneler på nätet.
Kanske inte strikt enkäter, men säkert hittar du där hela samlingen av online forskningspaneler. Och om du ansluter dig till dem, kommer undersökningar själva till dig;) Du kan också upptäcka de påtagliga fördelarna med att fylla i enkäter, det vill säga, hur mycket kan tjänas på en undersökning, och vilka andra nöjen som du kan stöta på om du väljer att spendera lite ledig tid för att fylla i enkäter.

  

VI ERBJUDER PANEL

Registrera dig gratis på TGM Panel Sverige och tjäna kontanter för varje undersökning som du avslutar.

VÄRDEFULLA TIPS

Det största misstaget av nya online respondenter är för lite intresse för ämnet. Brist på kunskap om hur man använder online paneler och effektivt utför betalda undersökningar låter inte använda alla möjligheter.

Dig kommer det inte att hända, för vi ska visa dig vad du ska göra för att dra största möjliga njutning och vinst av att fylla i online undersökningar. Nedan hittar du en hel del tips som hjälper dig att dra full nytta av de möjligheter som erbjuds av Internet panelerna. Läs dem noga, eftersom de är mycket viktiga för dina potentiella vinster...

Tips - hur man deltar i undersökningar (fylla i betalda online undersökningar)
Detta kommer att öka dina chanser att delta i betalda undersökningar. Flera enkäter innebär flera möjligheter att tjäna pengar. Respondenterna - man vet inte varför - begränsar sig till registrering för en eller två forskningsorgan, och sanningen är att det inte har någon anledning att begränsa sig. Du bör också inte bli modfälld om panelen inte är på ditt modersmål, men exempelvis på engelska. Folk är ofta skeptiskt till sådana paneler och är ovilligt att registrera sig för dem eftersom de tror att de har liten chans att få enkäter. Naturligtvis kan det hända att vi stöter på en panel som aldrig kommer att skicka oss inbjudan. Vanligtvis bedriver dock dessa paneler forskningar runt om i världen och deras enkäter är oftast bättre betalda än de från "lokala" paneler.
Vissa människor antar att om de fyllt i registreringsformuläret på webbplatsen för forskningsbyrån, är det tillräckligt för att bli medlem i panelen. Detta är tyvärr inte sant. Många forskningsorgan kräver att de sökande bekräftar deras e-postadress genom att klicka på en särskild länk som finns i e-postmeddelandet efter att ha fyllt i blanketten. Genom att klicka på länken kommer din registrering att avslutas framgångsrikt. Kom ihåg detta, eftersom många av de svarande glömmer det och det är en mycket viktig sak.
Inbjudan till betalda undersökningar skickas via e-post. Om du inte kontrollerar ditt e-postkonto, kommer du inte att ha möjlighet att delta i betalda undersökningar och därmed få lön. Det rekommenderas att kontrollera e-post minst 2 gånger i veckan, helst varje dag. Först då kan du vara säker på att du aldrig missar ett samtal eller att inbjudan inte kommer att förlora sin giltighet.
Forskningsorgan behöver veta några detaljer om din person för att kunna skicka dig lämpliga undersökningar. Det är därför många paneler kräver från de tillfrågade att fylla i "profilundersökningar". Även om de vanligtvis inte betalas, ökar de chanser att få bättre betalda undersökningar och visar ditt engagemang. Din profil är en viktig beståndsdel. Du bör också veta att det inte finns någon "bra" eller "dålig" profil. Var och en av oss har en annan profil, eftersom vi alla skiljer oss från varandra. Det spelar ingen roll om du är singel eller kanske du har en fru eller man, om du arbetar eller uppfostrar barn hemma, kör bil eller cykel, om du är mästare eller inte avslutat grundskolan - det spelar ingen roll, eftersom din åsikt, oavsett av vem du än är, är mycket värdefull för forskningsorgan och deras kunder.
Även om du anser att den inte mycket har förändrats. Företag som skickar betalda undersökningar har vissa krav när det gäller att aktualisera din profil och de vill vara säkra på att du är rätt person att skicka dig betalda undersökningar.
Genom att fylla i undersökningen kan du inte bara tjäna pengar utan också kan du vara en aktiv medlem av panelen. Inaktiva respondenter tas ofta bort från databasen av panelen, så hoppa över inte alltför många undersökningar.
Dessa uppgifter används enbart för att skicka din lön. Om du ger falsk information - förvänta dig inte att få någon lön.
Stäng sedan till alla spamfilter. Det händer ofta att inbjudan till undersökningar behandlas som spam och tas bort. I så fall kommer du inte att ha möjlighet att delta i undersökningen. Försök att inte ändra din e-postadress och säkra den för förlust. Detta kommer att undvika många problem och spara mycket hälsa. Kontroll över din e-postadress är en av de viktigaste sakerna som du ska komma ihåg.
När du bjuder in vänner, ökas din intäktspotential. Många online paneler har ett eget affiliate program. Anmäl dig till honom, skicka inbjudningar till dina vänner och tjäna extra pengar. Dina vänner kommer att jobba för dig.
Under registreringen och enkäterfyllande ge fullständig och korrekt demografisk information. Om du är en 35-årig man, spela inte en 24-årig kvinna. Internet paneler använder filter som kan fånga en sådan fånig information. Uppriktiga och tankeväckande svar på frågorna i undersökningarna är mycket viktiga för integritet av processen för marknadens forskning. Forskningsföretag och deras kunder behöver autentisk information för att fatta ett beslut som kommer att påverka inte bara ödet av användare som du utan också livet av andra människor.
När undersökningen innehåller en tom textruta som används för att ange din åsikt om något ämne - skriv så mycket information som möjligt. Tack vare detta kommer du att ses som en mycket värdefull respondent, vilket sannolikt kommer att göra att du börjar få fler samtal för vidare forskning.
...utan poäng, kuponger eller deltagande i utlottningen, fyll i den också. Tack vare detta kommer du att uppfattas som en seriös respondent och dina chanser att få betalda undersökningar blir större.
...som erbjuder dig tillgång till en lista med webbpaneler mot en medlemsavgift. Det finns ingen anledning att du ska betala någon för möjlighet att uppfylla betalda undersökningar och många av dessa webplatser som kräver en medlemsavgift är de vanliga bondfångare.
...får de i ett par dagar eller till och med timmar efter att anmält sig till panelen. Kom dock ihåg att många företag skickar bara ett fåtal undersökningar per månad, så det brukar dröja flera veckor innan du får fler undersökningar.
...kan du vara berättigad att delta i särskilda undersökningar. Det finns paneler som gynnar vårdpersonal, teknologer och yrkesverksamma högsta nivå och chefer. Om du tillhör någon av dessa typer av yrkeskategorier, se till att anmäla dig till panelen, som är ute efter proffs som du. Sådana specialiserade undersökningar är bättre betalda, eftersom antalet specialister är relativt litet.
Vissa forskningsorgan kommer att betala dig med PayPal, för att underlätta och påskynda utbetalningarna.

TILLFÄLLEN OCH YTTERLIGARE ERBJUDANDEN

ySense
PrizeRebel
DollarClix
Helion Research
GetPaidTo