DIN MENING

har betydning, uanset hvor du bor, hvem du er eller hvor du kommer fra. Hvis du er en forbruger, kvalificere du dig til at tage betalte undersøgelser. De giver dig muligheden for at udtrykke dig selv og på samme tid blive betalt.


ONLINE BETALTE UNDERSØGELSER - INFORMATION

Hvis du er interesseret i at dele din mening om de seneste produkter og serviceydelser, så kan betalte undersøgelser være en sjov måde at tjene penge i din fritid.

Det har vist sig, at online undersøgelser er en spændende og legitim måde at tjene penge online. Markedsanalyse firmaer har spørgsmål, som de betaler dig for at besvare, og de er på den måde i stand til at træffe bedre markeds beslutning vedrørende deres produkt og tjenester. Du vil komme til at se helt nye produkter før de lanceres, give din mening omkring, hvordan allerede eksisterende produkter kan forbedres, og blive betalt for det. Ikke helt dårligt, for få minutter af din tid.

Du kan blive bedt om at gennemgå en trailer for en ny film, hvilken slags marmelade du kan lide, hvilke restauranter du ofte besøger, you name it.

Der er sider for specifikke aldersgrupper, professioner, hobbyer og interesser. Undersøgelserne er generelt meget interessante og firmaerne leder efter din mening, til at kunne forbedre deres produkter. Når et firma leder efter forbrugeren præferencer og forventninger, tager de ofte kontakt til en sekundær virksomhed, som måler på købevaner og holdninger til produkter og tjenester som er nyttige for de adspurgte forbrugere. Det er her, at undersøgelserne kommer ind i regnestykket.

Betalte undersøgelser er blevet til en stor forretning. Hvorfor er de så populære? De tilbyder folk at udtrykke sig selv, og samtidig blive betalt for hvad de mener. Dette fænomen er kun vokset siden væksten af Internettet og fordi deltagelsen i online betalte undersøgelser betyder, at det aldrig har været nemmere at arbejde hjemme.

Online undersøgelse er blevet stigende populære, siden de er praktiske for deltageren og markedsanalyse firmaet. Flere og flere tilmelder sig online betalte undersøgelser fordi det er nemt, sjovt og lønsedlen i slutningen af måneden er belønnende. Det er den perfekte mulighed for studerende, hjemmegående forældre, pensioneret eller HVEM SOM HELST, som har lyst til at tjene lidt ekstra. Det er lige meget hvor du bor, hvem du er og hvor du kommer fra. Hvis du er en forbruger, har din mening betydning og du er dermed kvalificeret til at tage betalte undersøgelser. Alle er velkomne. Husk: Din mening har betydning!

HVOR FINDES DE ONLINE BETALTE UNDERSØGELSER?

For at begynde at tjene penge på betalte undersøgelser, gå til sektionen og tag et kig på vores liste over online betalte undersøgelses sider.
Du kan tilmelde dig de programmer, som er anført her og kan vide dig sikker i, at du vil blive betalt kontant eller i form af andre belønninger, uden skjulte betingelser og uden at skulle betale en øre. Alle anførte firmaerne har et godt omdømme og er værd at samarbejde med. Vi anføre kun markedsanalyse paneler med garanteret kvalitet, som aldrig opkræver gebyrer og samtidig acceptere medlemmer internationalt.

  

ANBEFALET PANEL

Tilmeld dig gratis på TGM Panel Danmark og tjen penge for hver undersøgelse du færdiggør.

VÆRDIFULDE TIPS

Den største fejl som nye medlemmer, er manglende viden omkring selve aktiviteten af at tage undersøgelser. Her er nogle tips, som kan hjælpe dig med at høste frugterne ved at være en online undersøgelses paneldeltager. Følg disse gode råd og få det bedste ud af dine online undersøgelser.

VÆRDIFULDE TIPS - De vil hjælpe dig med at høste frugterne ved at være en online undersøgelses paneldeltager.
Dette vil øge dine chance for at blive inviteret til at deltage i online undersøgelser. Flere undersøgelser er lig med flere muligheder, for at kunne tjene penge. Paneldeltagere begrænser sin registrering til en eller to markedsanalyse virksomheder der er ingen regler, som angiver, at man ikke kan registrere med mere end en online undersøgelsesvirksomhed. Så hvorfor begrænse dig selv?
Nogle tror, at bare fordi de har udfyldt en online registreringsform med en undersøgelses virksomhed, er de en del af virksomhedens database af paneldeltagere. Dette er ikke tilfældet. Mange markedsanalyse virksomheder kræver, at ansøgere skal bekræfte sin emailadresse ved at klikke på et hyperlink, som er tilsendt til den ansøgendes mailadresse. Det er vigtigt at klikke på dette hyperlink for at bekræfte sin email og dermed sin registrering.
Invitationer til online undersøgelser sendes via email. Derfor er det en nødvendighed at tjekke sin email, for netop at kunne deltage i undersøgelser og tjene penge. Som tommelfingerregel skal man tjekke sin email mindst to gange om ugen, det foretrækkes dog, at det gøres dagligt. Dette vil sikrer, at undersøgelses invitationen er modtaget og ikke er udløbet når den læses.
Forbrugeranalyse virksomheder er nødt til at vide mere om dig, så de kan finde den rette undersøgelse til dig. For at sørge for det, efterspørger mange af undersøgelses siderne, at du udfylder en profil undersøgelse. Selvom disse normalt ikke er betalte undersøgelse, vil de øge din chance for at få højere betalte undersøgelse. Samtidig viser det også dit engagement, for at være en seriøs undersøgelsesdeltager. Selvom ens “profil” er en af de mest afgørende faktorer som afgøre hvilken type og antal af undersøgelse du vil modtage, er der ikke noget som en “god” eller “dårlig” profil. Hver eneste person har sin helt egen unikke profil, som altid vil variere fra en andens, helt ligesom, at alle i hele verden er lidt anderledes. Det er ligemeget om du er single eller gift, har et job eller er hjemmegående, kører bil eller cykler, droppede ud af skolen eller har en kandidatuddannelse fordi alles meninger er værdifulde for markeds undersøgelses virksomhederne og de klienter som hyre dem.
Det gælder også, selvom du tænker, at det kun er en lille ændring. Virksomheder som tilbyder betalte undersøgelser har en vis forventning, hvis de vil betale dig for at udfylde en betalt undersøgelse. Hvis du ikke matcher det de leder efter, kan de ikke betale dig for dine meninger.
Inaktive paneldeltagere bliver ofte fjernet fra panelets database. Ved at udfylde undersøgelse tjener du altså ikke kun flere penge, det forhindre dig også i at blive inaktiv. Så husk ikke at afvise at udfylde for mange undersøgelser!
Hvis en undersøgelses virksomhed har en fortrolighedspolitik på deres hjemmeside, vil den højst sandsynligt nævne, at paneldeltagerens kontakt information udelukkende bruges til at sende betalinger egentlige besvarelser holdes anonyme. Hvis du angiver falske kontaktoplysninger, skal du ikke regne med at modtage nogle betalinger.
Husk samtidig at slå alle spamfiltre fra på den pågældende email, da undersøgelser fra tid til anden, kan ende som spam. Pas godt på din email mist den ikke! Beskyt den Hvis du mister adgang til din email, er du i problemer. Den er nøglen til online betalte undersøgelser.
Forøg din indkomsts potentiale når du invitere dine venner. Mange sider har deres egen partnerprogrammer, så tøv ikke for at tilmelde dig. Desto flere du invitere, desto højere profit vil du få.
Angiv korrekt demografisk information under tilmelding. Lad ikke som om du er en 24årig kvinde, hvis du faktisk er en 35årig mand. Disse virksomheder kan se direkte igennem det uden besvær.
Når et spørgeskema indeholder en tom kommentarboks, som spør om din mening om noget Udfyld feltet med så mange detaljer som muligt, da du måske er set som
...får du point, kuponer eller tegninger, udfyld dem! Disse ting bruges ofte som en kvalifikation af diverse virksomheder. Ved at udføre dem, viser du, at du er seriøs omkring at deltage i undersøgelser, og som resultat, øger du chancen for at blive kontaktet vedrørende betalte undersøgelser.
...som kræver et gebyr “medlemskab”, for at modtage en online betalt undersøgelse. Der er absolut ingen grund til, at du skal betale noget, for at blive en del af undersøgelses panelet.
Alt fra få timer til få dage efter deres registrering. Du skal huske, at det fleste virksomheder kun sender få undersøgelser ud om måneden, så det vil som oftest tage et par uger, før du begynder at blive tilbudt mange undersøgelser.
...er du måske berettiget til at deltage et speciale undersøgelses paneler. Der er mange online paneler udelukkende for folk, som arbejde inden for sundhedsvæsenet, det teknologiske område, og øverst professionelle medarbejdere og ledere. Hvis du passer til en af disse kategorier, så husk at lede efter paneler, der søger dit slags speciale. Incitament undersøgelser giver ofte mere, da de passer til et mindre antal personer. Professionelle eller specialister kan forvente bedre belønninger for deres tid.
Nogle virksomheder betaler via PayPal, for hurtigere betaling. Så sørg for at have en konto oprettet.

YDERLIGERE TILBUD

ySense
PrizeRebel
DollarClix
GreenPanthera
Helion Research
GetPaidTo