DIN MENING

teller, uansett hvor du bor, hvem du er eller hvilken bakgrunn du har. Hvis du er en forbruker kvalifiserer du til å gjennomføre betalte undersøkelser. De lar deg si din mening og samtidig få betalt for å uttrykke den.


INFORMASJON OM INTERNETTBASERTE BETALTE BRUKERUNDERSØKELSER

Hvis du er interessert i å dele dine meninger om de siste produktene og tjenestene kan det å gjennomføre betalte internettbaserte undersøkelser være en morsom måte å tjene penger i fritiden.

Å ta internettbaserte brukerundersøkelser har vist seg å være en spennende, lovlig måte å tjene penger online. Markedsundersøkelsesbedrifter har spørsmål de vil ha besvart, de betaler deg for å svare på dem, og kan dermed hele tiden ta bedre markedsbeslutninger rundt deres produkter og tjenester. Du får se nye produkter før de kommer ut, gi din mening om hvordan eksisterende produkter kan gjøres bedre og få betalt for dette. Ikke så ille for noen minutter av tiden din!

Du kan bli spurt om å anmelde en filmtrailer for en ny film, om hvilket peanøttsmør du liker, hvilke restauranter du ofte besøker – også videre. Fra grillutstyr til medisinske spørsmål via hva du spiste til middag i går.

Det finnes sider for spesifikke aldersgrupper, yrker, hobbyer og interesser. Undersøkelsene er generelt veldig interessant og firmaene ser etter din mening om hvordan deres produkter bør endres. Når en bedrift ser etter kundenes preferanser vil de ofte bruke et annet firma som måler kjøpsvaner og meninger angående produkter og tjenester som er nyttige for forbrukeren. Det er her betalte brukerundersøkelser kommer inn.

Betalte brukerundersøkelser har hatt stor suksess. Hvorfor er de så populære? De tillater folk å uttrykke seg og samtidig får betalt for å fortelle hva de mener. Dette fenomenet har vokst med internetts popularitet og fordi deltakelse i betalte online-undersøkelser gjør det enklere enn noen sinne å jobbe hjemmefra.

Online-undersøkelser har opplevd økende popularitet fordi de er nyttige for både deltakeren og markedsundersøkelsesbedriften. Flere og flere deltar i betalte brukerundersøkelser online fordi det er enkelt, morsomt og lønnslippen på slutten av måneden givende. Dette er den perfekte mulighet for studenter, hjemmeværende mødre eller fedre, pensjonister, og alle andre som ønsker å tjene litt ekstra. Det spiller ingen rolle hvor du bor, hvem du er eller hva din bakgrunn er. Dersom du er en forbruker, teller meningen din og du kvalifiserer til å gjennomføre betalte brukerundersøkelser. Alle er velkomne. Husk: Din mening teller!

HVOR FINNER MAN BETALTE BRUKERUNDERSØKELSER PÅ NETT?

For å begynne å tjene penger på undersøkelser, gå til denne seksjonen og sjekk ut listen vår over online betalte undersøkelsessider og bli med i dem.
Du kan delta i programmene som er listet der og være trygg på at du vil få betalt i penger eller gjennom andre belønninger, uten noen skjulte betingelser og uten å betale en krone. Alle firmaene som er listet der har et godt rykte og er verdt å delta hos. Vi lister kun opp online markedsundersøkelsespaneler av kvalitet, som aldri tar avgifter fra deg.

  

ANBEFALTE PANEL

Finn en undersøkelse raskt. Du trenger ikke registere deg for å ta undersøkelsen. Bli med på vår tjeneste så du kan begynne og tjene med surveyo24.com.

GODE RÅD

Den største nedturen som nye respondenter opplever, er mangel på kunnskap om aktiviteten i seg selv. Her er noen tips som vil hjelpe deg til å høste belønningene av å være en paneldeltaker i online brukerundersøkelser. Følg disse gode rådene om hvordan du kan tjene mest mulig på din deltakelse i online markedsundersøkelser.

NYTTIGE TIPS – de vil hjelpe deg å høste belønningene fra å være online paneldeltaker
Dette vil øke sjansene dine til å bli invitert til å delta i online brukerundersøkelser. Flere undersøkelser betyr større mulighet til å tjene penger. Paneldeltakere begrenser ofte registreringen til et eller to markedsundersøkelsesfirmaer – men det er ingen regler som sier at man ikke kan registrere seg hos flere. Så hvorfor begrense seg selv?
Noen mennesker antar at bare fordi de har fylt ut et registreringsskjema fra et online brukerundersøkelsesfirma er de del av en database av paneldeltakere. Dette stemmer ikke. Mange markedsundersøkelsesfirmaer krever av deltakerne at de bekrefter e-postadressen sin ved å trykke på en spesiell lenke i en e-post sendt til din e-post fra markedsundersøkelsesfirmaet. Å trykke på denne lenken og verifisere din e-postadresse er en viktig del av registreringsprosessen.
Online undersøkelses-invitasjoner sendes via e-post. Hvis en e-post-konto aldri sjekkes, hvordan kan man forvente å delta i undersøkelser og tjene penger? E-postkontoer burde sjekkes minimum to ganger i uken, men helst daglig. Dette sikrer at invitasjoner til deltakelse I brukerundersøkelser er mottatt og at de ikke har utløpt idet de blir lest.
Kundeundersøkelsesfirmaer vil lære mer om deg, slik at de kan matche deg med ekte undersøkelser. For å gjøre dette ber mange undersøkelsessider om at du fyller ut profilundersøkelser. Selv om disse ofte er ubetalte undersøkelser, øker de sjansene dine til å få bedre betalte undersøkelser. Dette viser også ditt ønske om å være seriøs om å gjennomføre undersøkelser. Selv om din ”profil” er en av de viktigste faktorene for å avgjøre hvilke og hvor mange undersøkelsesinvitasjoner du mottar, fins det ikke noe sånt som en ”god” eller en ”dårlig” profil. Hver enkelt person har enkelt og greit ulike profiler, slik alle i verden er litt forskjellig. Det betyr ingenting om du er singel eller gift, har en jobb eller er hjemme med barna, kjører bil eller sykkel, droppet ut av skolen eller har en mastergrad – fordi alles meninger er verdifulle for markedsføringsfirmaet som gjennomfører undersøkelser og klientene som ansetter dem.
Selv om du tror det bare er en liten endring. Firmaer som tilbyr betalte undersøkelser forventer et visst nivå hvis de skal betale deg for å gjennomføre betalte undersøkelser. Hvis du ikke er en god match kan de ikke betale deg for din informasjon. Dette er hvorfor det er avgjørende å holde profilen og informasjonen på profilen oppdatert i brukerundersøkelsesuniverset.
Ikke bare tjener du mer penger på å fullføre brukerundersøkelser, inaktive paneldeltakere fjernes ofte fra paneldatabaser, så ikke avslå å gjennomføre for mange undersøkelser!
Hvis et undersøkelsesfirma har en personvernpoilcy på sin nettside, vil den trolig nevne at paneldeltakernes kontaktinformasjon bare brukes til å sende utbetalinger – de faktiske undersøkelsessvarene er anonyme. Hvis du gir falsk kontaktinfo når du registrerer deg, ikke forvent å motta noen utbetalinger.
Sørg for å skru av alle spamfiltere for denne kontoen. Ofte vil undersøkelser trigge et spamfilter, og du kommer ikke engang til å vite at noen ville at du skulle delta. Ta vare på e-postadressen din, ikke mist den! Beskytt den – hvis du mister tilgang til e-postadressen din er du i trøbbel... Din e-postadresse er veldig viktig, glem ikke det.
Øk sjansene for inntjeningspotensial når du henviser vennene dine til siden. Mange sider har deres egne tilslutningsprogram, så ikke nøl med å bli med i dem. Desto flere personer du klarer å invitere, desto mer inntjening vil det gi deg.
Gi fullstendig informasjon når du melder deg på. Ikke lat som at du er en 24-årig kvinne når du faktisk er en 35 år gammel mann. Disse firmaene har også spamfiltere, og de kan se gjennom slikt tull på et blunk.
Når et spørreskjema har et tomt kommentarfelt som ber om din mening om noe – gi så mange detaljer som mulig. Som et resultat kan du bli vurdert som en “høykvalitetsrespondent”, noe som kan resultere i flere undersøkelsesinvitasjoner du kan gjennomføre.
...som resulterer i poeng, kuponger eller trekninger, fyll dem ut! Disse brukes ofte som kvalifikasjoner for ulike firmaer. Gjennom å fylle ut disse viser du at du er seriøs om å delta, og som et resultat øker du sjansene dine til å bli kontaktet av andre med tilbud om penger.
...som tilbyr deg å betale penger for å ta onlineundersøkelser, men samtidig ber om en ”medlemskaps”-avgift før du kan begynne å tjene penger. Det er ingen grunn til at du skal trenge å betale for å bli en paneldeltaker og mange av disse tilbudene er svindler.
Alt fra et par timer til et par dager etter at de registrerer seg. Men husk på at mange firmaer bare sender ut et par undersøkelser i måneden, så det vil vanligvis ta et par uker før du begynner å motta mange undersøkelser.
...kan du være ønsket i spesielle undersøkelsespanel. Det fins mange onlinepaneler som er eksklusivt for folk som jobber innenfor helsesektoren, teknologi, og toppsjiktet av profesjonelle og ledere. Hvis du passer i en av disse kategoriene, pass på å søke til paneler som ser etter spesialister som deg. Incentivene for disse undersøkelsene er ofte høyere fordi færre får plass, profesjonelle forventer bedre incentiver for dere tid, og deres tilgjengelige tid er begrenset, noe som gir enda større grunn for bedre incentiver.
Noen undersøkelsesfirma betaler deg via PayPal for å få farten opp.

TILLEGGSTILBUD

ySense
PrizeRebel
DollarClix
Helion Research
GetPaidTo